Uh... Tek sad sam vidio da su eventi u vrijeme kad vrlo vjerojatno neću biti za kompjuterom. Nadam se da neće biti problema što sam se prijavio, a vjerojatno neću sudjelovati... Moguće da su povećali nagrade baš zbog toga jer je event usred noći, makar ne znam koliko to ima smisla u globalnim razmjerima (nekome u drugom dijelu svijeta je "naših" 13:00 sati isto tako usred noći).
Nagrade su povecane iz razloga sto su otkazali public sale i odlucili prodat sve tokene u private presale, pa su smatrali da nije posteno prema ljudima koj su htjeli kupovat u public i iz istog tog razloga su odlucili podjelit vise tokena i etha i na taj nacin se nekako oduzit zajednici.
Btw bounty kampanja se zatvara u cetvrtak i sve nagrade ce bit podjeljene vec u petak! Ali to ne znaci da ce eventi prestat, vec da ce se rewardsi moci claimat na main netu odmah poslje zavrsenog eventa.
Eventi ce trajat jos mjesecima, tako da imamo vremena skupit svi makar jos koju mjesecnu placu
Sorry ako pitam glupost, ali nisu li ti eventi cijela poanta projekta? Priznajem, nisam baš dobro proučio sam projekt (ako netko daje pare free, ne pitam puno
) ali mislio sam da je smisao projekta da netko traži od zajednice da napravi konsenzus oko određenog pitanja/problema i onda otvori jedan takav event na Eventumu.
Ovo pitam zbog tvoje tvrdnje da će eventi trajati još mjesecima (što znači da će u nekom trenutku prestati). Što će biti s projektom kad eventi prestanu?