Pages:
Author

Topic: Sokak sanatçısından Bitcoin'li duvar resimleri - page 2. (Read 381 times)

newbie
Activity: 82
Merit: 0
adam gerçekten sanatçıymış. yaratıcılığa gel. yaptığı resimler de güzel. düşüncesi de gayet iyi.
member
Activity: 182
Merit: 10
Sıradan bir sanatçı olmadığını göstermiş bu hareketiyle, şimdiden bir çok insanın dikkatini çekmeyi başardı. Acaba yardım toplama işi istediği gibi gidiyorum bende merak ettim doğrusu.
newbie
Activity: 154
Yardım toplamak için çok akıllıca bir yöntem yakında bizim buralarda da bu tarz bağış toplanmaya başlana bilir. Çünkü insanlar bitcoin kullanmaya başladılar. Bağış içinde kullanacaklardır.
legendary
Activity: 2772
Merit: 1557
Yalnız çalışmaları çok başarılı, ben çok beğendim. Umarım çok daha fazla bağış alabilir, gerçekten hak ediyor. Önceden ben de çok hevesliydim bu işlere, yeniden mi başlasak? Cheesy
member
Activity: 268
Merit: 12
adamın düşüncesine hayran kalmamak elde değil. işte sanatçı dediğin böyle yaratıcı olmadı. valla bravo
member
Activity: 322
Merit: 11
Doğru hamle ve gündemi takip ederek kendini daha iyi geliştirebilirsin. Hangi işi yaparsan yap. Senin alanın olsun veya olmasın önemli değil. Ama kendini geliştirip işine uyarladığın zaman kazanan sen olursun.
jr. member
Activity: 84
Merit: 7
Community Manager at Bitsurf.eu
Mantıklı bir iş yapmış, sanatını destekleyenler de çıkmış ne güzel.
full member
Activity: 700
Merit: 134
İlginç bir yöntem ve fikri çok beğendim. Hem öncü olması hem de yapılan işin kalitesi sebebiyle çok başarılı olmuş. İlerleyen yıllarda bitcoinin popülerleşmesi ve benzer bir kitapta ciltli güzel bir yayın hazırlanırsa bu sanatçı ile ilgili çalışmalara da yer verilebilir (:
newbie
Activity: 154
Gerçekten ödeme toplamak için çok mantıklı bir yöntem,alternatif olarak düşük komisyonlu birşey tercih edebilirdi.
hero member
Activity: 1316
Merit: 503
Someone is sitting in the shade today...
Sanat eserine değer biçmek zaten ayrı bir zor bir de bitcoinle değerliyor harika bence, başarılı da olmuş görünüyor diğer sanatçılar da var bizim Emrah da konser için bitcoinle ödeyin demiş, 50cent var daha birçokları vardır ve olacaktır.
full member
Activity: 476
Merit: 100
Dikkat çekici bir yöntem bulmuş ressam, resimler de fena değil bu yöntemle bağış toplamayı başaracaktır. Acaba ne kadar süre bağış toplayacak ve toplanan miktar açıklanacak mı?
member
Activity: 336
Geçek bir sanatçı örneği sergilemiş, sanatçılığını digital ekonomi ve teknoloji konusu ile resme dökmüş , artık bitcoin sokaklarda ve halkın sürekli gözönünden yer almaya başladı , herkesin kripto dünyasından haberi olacak.
newbie
Activity: 168
Bağış toplamanın farklı bir yolunu bulmuş adam, karekod bile oluşturmuş helal olsun. Bence verdiği o kadar emeğe karşın 1000$ civarı bitcoin az olmuş. Ama bu kripto para sanat ilişkisini çok güzel ortaya koymuş.
member
Activity: 308
Çok başarılı bir yöntem bağış toplamak için. Bitcoin sayesinde farkındalık oluşturmuş ve dikkat çekici olmuş. Bağış yapmak isteyenler içinde büyük kolaylık olmuş. tek yapmaları gereken QR kodu okutup parayı göndermek.
jr. member
Activity: 224
Merit: 1
Yaratıcı ve farklı bir hamle bin dolar kadar bir bağışta almış , resimlerde fena değil. Ressamı tebrik ediyorum , yenilikçi bir arkadaşmış.
member
Activity: 476
Merit: 75
Bambaşka br dünyaya kapı açılıyor. Eserler ödüllendirilmek için küçüçük bir qr kodu yetiyor. Gerçekten mevcut finansal hatta sosyo-ekononik düzen alaşağı olabilir.
member
Activity: 322
Merit: 12
Emin çapanın da dediği gibi zamana ayak uydurmazsan yok olur gidersin. Adam şimdi boşuna mı astrofizik quantum vb dersler alıyorum diyor. Bu da onun gibi birşey. Hepsi resim çiziyor bazıları gerçekten kaliteli resimler çiziyor lakin aralarından bazıları farklı yönlere yönelip biraz daha fark açabiliyor. Bu da güzel bir örnek olmuş.
sr. member
Activity: 672
Merit: 251
Çok başarılı bir iş olmuş. Sanatçı insanların bu yönüne bayılıyorum. Yeniliklere ayak uydurup bunu sanatlarına yansıtabiliyorlar. Bitcoin gibi bir devrimi  sanata dönüştürmek çok yaratıcı bir fikir.
member
Activity: 462
Sanata yakından ilgi duyan birisi olarak haber çok hoşuma gitti. Dahiyane bir fikirle ortaya atılmış. Sanata ve kripto paralara saygı duyan herkesin elini cebine atması lazım  Smiley
member
Activity: 314
dahiyane olmuş çok beğendim düşünceye hayran kaldım resimleri de harikaymış tebrik ederim
Pages:
Jump to: