Pages:
Author

Topic: Sokak sanatçısından Bitcoin'li duvar resimleri - page 3. (Read 381 times)

jr. member
Activity: 364
Merit: 5
gerçekten yaratıcı bir iş yapmış . takdir ettim kendisini . ilerleyen zamanlarda daha çok para gönderen olacaktır kendisine .
sr. member
Activity: 644
Merit: 250
🤖UBEX.COM 🤖
Güzel çalışma olmuş BTC ile sınırlı kalmasa daha yaratıcı eserler çıkarabilir .
sr. member
Activity: 746
Merit: 251
Bitcoin ve sokak sanatı bir arada düşünüldüğünde ,farklı hedefleri olan ancak  birbirini tamamlayan iki unsur olarak epey dikkat çekici nir çalışma olmuş. “Baba para nedir” diye soran çocuk resmi çok manidar. Bir gün Bitcoin ortak para birimi olursa Bitcoini temsil eden bir görsel olarak kayıtlarda yerini alabilir.
newbie
Activity: 280
Merit: 0
    Bitcoin bağışı toplamak için sokak 'ta resim yaparak sanatını kullanmak kimsenin aklına gelmezdi herhalde sanatçı demek yaratıcı demek
sr. member
Activity: 672
Merit: 273
-
Resimleri inceledim gerçekten süpere yakın bir şey diyebilirim çok beğendim umarım daha fazla bu tarz resim şölenleri görebiliriz  belki hepimiz için bir umut olur.
member
Activity: 196
Merit: 10
Bitcoin hesabını ayarlamak zaten çok kolay, bu yüzden tek yapması gereken QR kodu için bir lazer kesim kalıbı sipariş etmek, harika ve başarılı olmuş.  Wink
hero member
Activity: 698
Merit: 506
düşünceye hayran kaldım diğer sokak sanatçılarıda örnek alırsa güzel olur. bir gün bir yerlerde görürsem mutlaka bağış atarım umarım bu tarz yaratıcı düşünceleri ülkemizde de görürüz.
full member
Activity: 1302
Merit: 115
Pepemo.vip
Bitcoin'i bu yolla bu kadar cazip bir şekilde sunmak ve onbinlere reklamını yapmak takdir edilesi bir durum. Eserleri çok bir göz zevkim olmamasına rağmen epey dikkatimi çekti diyebilirim, bağış konusuna gelince bence daha iyi rakamları hak edebilirmiş ama bunun için öncelikle kripto para kullanıcılarının sayısının artması lazım  Smiley
jr. member
Activity: 896
Merit: 9
İşte inovasyon budur. Adam sanatı bile blockchainle buluşturabiliyor. Crypto ile maaş konularının konuşulduğu bugünlerde bu sanatçıda ekmeğini bitcoin ile kazanmayı seçmiş. Güzel de bağış toplamış aslında.
member
Activity: 448
Merit: 12
Sokak sanatçısı Pascal Boyart, duvar resimlerine Bitcoin bağışı almak için QR kod ekliyor.

Blockchain teknolojisi ve kripto paralar, sanata da yayıldı. Fransız sokak sanatçısı Pascal Boyart, yeni sanal para trendini eserlerine yansıtıyor. Bitcoin teknolojisinin yaratıcısı Satoshi Nakamoto’dan etkilenen sanatçı, kripto parayı duvar resimlerinin merkezine yerleştiriyor. Bitcoin sadece resimleri tamamlayan bir parça değil, aynı zamanda Boyart’ın eserlerine maddi katkı sağlama yolu olarak öne çıkıyor.

Boyart, “İlk olarak QR kodu Kasım 2017’de çalışmama dahil ettim. Bu çalışmada bir çocuk babasına, ‘Baba para nedir?’ diye soruyordu. Ben de resimde QR kodu imzamın yanına iliştirdim” şeklinde konuştu. “Birilerinin şidiye kadar bu şekilde herhangi bir bağış yapıp yapmadığından emin değilim ama ben insanların sokak sanatçılarına bağışlarıyla destek olup olamadıklarını görmek istedim” diyen sanatçı, “Bunu Andreas Antonopoulos’un The Internet of Money (Paranın İnterneti) kitabına bir saygı duruşu olarak yaptım” şeklinde konuştu.

Bitcoin blockchain istatistikçilerine göre Boyart’a şimdiye kadar bu yolla bin doların üstünde (yaklaşık 0,11 Bitcoin) bağış yapıldı.

-- Olur da Fransa'ya yolunuz düşerse belki aklınıza eser ve gidersiniz  Smiley   Görseller için haberin linkini ve kaynağını paylaşıyorum.

NTV Haber - https://www.ntv.com.tr/galeri/sanat/sokak-sanatcisindan-bitcoinli-duvar-resimleri,boJ-Ars8S0uT-Da8j86XUA
Pages:
Jump to: