Vidim da si ozbiljno zagrizao za ovaj Sorare, ajde sretno. Možda igra ima neku ideju ali je to sve tako loše izvedeno da je strahota. Čak sam razmišljao kupiti napadača nekog koji igra za minimalno ETHa ali kada sam vidio kako je komplicirano postaviti search po više kriterija a da najvažniji kriterij cijenu uopće se ne može postaviti sam lagano odustao. Treba im jedan ozbiljan redizajn stranice.
Još jedna sitnica koja me ful živcira, zašto na kartici nigdje ne piše klub u kojem igrač igra. To je osnovni podatak a mi imamo samo grb u kutu. Ok za veće klubove znam, ali koreance sigurno ne propoznajem po grbovima
Meni dizajn stranice nije uopće loš. Kako misliš da je teško postaviti search kriterij. Pa odabereš poziciju, a u načinu sortiranja odabereš da ide od najjeftinije. Jedini bih koji sam primijetio je da se rezultati pretrage nekad ne prikažu, ali onda napravim refresh stranice i rezultati se pojave. Meni je filter sasvim OK.
Naziv kluba ne piše na samoj kartici vjerojatno jer nema dovoljno mjesta. Ali kad klikneš na karticu, pri dnu piše i klub i liga kojoj klub pripada.
Naravno da igra treba daljnji razvoj ali smatram da je svjetlosnim godinama ispred Footbattlea. Znam, nisu ista vrsta igre ali cjelokupan dojam je da je Sorare puno "dovršeniji" nego Footbattle.
A šta se tiče kupnje igrača, puno ETH sam izgubio na glupim projektima i još gluplji trejdovima pa sam se odlučio "počastiti" s potrošenih 0.1 ETH na igru. Osim toga, ionako sam već trgovao s nekoliko rare kartica i trenutno sam na nuli, ali s dvije rare kartice