Odlučio sam dati šansu ovoj igri, ali ništa ne razumijem
Ako sam dobro shvatio, radi se o tome da igrač skuplja kartice pravih igrača i onda skuplja bodove na temelju njihovog uspjeha u stvarnom životu. Super. A što je tu onda igra? Prijavio sam se za neki rookie turnir ali vidim da za sve turnire piše "No team registered" osim za taj jedan za koji sam se ja prijavio.
Ima li netko ovdje tko igra tu igru da mi ukratko objasni što i kako? Možda malo previše uspoređujem igru s Footbattle pa mi ništa nije jasno
u principu nema veze sa footbattle, u pitanju je fantasy football igrica, samo sto skupljas prave igrace, koji se prodaju u tri serije:
- unique - samo jedna kartica u sezoni
- super rare - 10 kartica u sezoni
- rare - 100 kartica u sezoni
igraci se prodaju u aukcijama, pri cemu je pocetna cena za rare 0,01 ETH, super rare 0,1ETH a unique 1 ETH, mada cene tokom aukcije odu i po 10 i vise puta, zavisno od kvaliteta i popularnosti samih igraca
deli se i set pet common igraca novim trenerima, da probaju igricu na nekom turniru (samo se njihov performans mnozi sa 2,4x, a rare je npr 7,2x kao pocetni)
trenutno je u igrici nekih 50 timova, koji ukljucuju dosta spanskih timova (atletiko madrid, valensija, sevilja, betis), italijanskih (napoli, juventus, lacio), celu belgijsku ligu i odredjene evropske timove, a novi se konstantno prikljucuju
s obzirom da su sezone u prekidu, trenutno se igraju reprizni turniri, odnosno izvlaci se odredjeno kolo iz sezona 2018, 2019, i u skladu sa performansom tog vikenda, tvoji igraci dobijaju poene, a ti nagradu u slucaju dobrog plasmana u turniru
postoji vise tipova turnira, i nivoa u tim turnirima - division 4 do 42x (to je zbir koeficijenta svih pet igraca), 3 do 66x itd do prve divizije - tim se sastoji od golmana, odbrambenog igraca, srednjaka, napadaca i ekstra igraca koji moze da bude na bilo kojoj poziciji
pitaj ako te interesuje jos nesto