Pages:
Author

Topic: Spam yapmadan imza kampanyasından ban yemek. - page 2. (Read 739 times)

legendary
Activity: 1288
Merit: 1068
report olayında ödül olmasa hiçkimse uğraşıp milleti takibe almaz. ama report edene 10 postluk ödül bu işi daha cazip kılıyor. böyle olunca da herkes birbirini düşürme peşinde koşuyor. hesap satışı yasak mı değil? ama kampanya yöneticisi report edildiyse değerlendirip üstünü çizebiliyor. necrobumping bu olayı daha önce hiç duymamıştım Smiley
legendary
Activity: 1638
Merit: 1329
Stultorum infinitus est numerus
Cryptotalk suanda ciddi bir mebla oduyor katilimcilara, bu nedenle katilimcilarin belli bi seviyenin ve trust'un ustunde olmasini istiyor Yahoo. Hesabin gecmisine bakildiginda gercekten 2-3 yillik bir ara ve Indian local forumlarindan bir anda Turkish local'e gecis var. Bu kendi halinde zaten inanilmaz bir suphe cekiyor. Fakat Account trading yasak degil ve son karar campaign manager'in, ki zaten asil remove sebebin o degil. Hesabin gecmisini inceledigimde ciddi bir derecede necrobumping yapmissin. 1 ay hatta bir konuda 1 yildan eski bir konuya 1-2 satirlik bir cevap yazarak en uste cikarmissin. Bu genel olarak forumda sevilen birsey degil, kurallara "aykiri" olmasa da yazilmamis kural cercevesinde nitelendirilebilir.

Bu olayinda ek olarak herhangi bir derecede "Turk" dusmanligi oldugunu dusunmuyorum. Acikca belirtilen kurallara karsi gelindigi icin gerekli eylem yapilmis. Farkedilmemis olmasi uzucu, o dogru. Yapacak birsey yok, onumuzde maclar artik.
legendary
Activity: 2128
Merit: 1657
İmzadaki ban olayının 1-2 hafta fark edilememesi yazık olmuş.

Necro-bumping benim şahsi fikrime göre büyük bir yanlış değil, sonuçta aylarca tartışılmayan bir mesele meşru sebeplerle yeniden gündeme gelebilir, bunun örnekleri var,

burada ban'e sebep olan olay, 4-5 farklı bitmiş konuyu 1-2 satırlık mesajlarla kısa zaman aralığında üst üste canlandırınca bir "desen" ortaya çıkmış, Türk bölümle uğraşan özel nefret besleyen bazı tipler var, isim vermeyelim Reputation'a girin son mesajlara bakın Türk kullanıcıları düzenli raporlayanları göreceksiniz,

benimle de uğraşanlar var, böyle gereksiz dramalara açık yönleri var bu forumun ...
full member
Activity: 980
Merit: 207
Yobit imzasının en korkulan durumu bu maalesef. Siz sadece imzadan atılmışsınız. Komple forumdan ban yiyebilirdiniz. O olmamış. Bir önce ki yobit imzasında galiba bazı hesaplar uzun süreli Ban yemişti. Sonra imza durduruldu felan. Sizin durumda da hesap uzun süre yatmış galiba. Birde  epey zaman ingilizce daha sonra Türkçe postlar  atılınca hesap satın alınmış imajı var.
Yahoo denilen eleman ile iletişime geçmeniz en mantıklısı ingilizceniz iyi ise derdinizi en azından rahat anlatabilirsiniz
legendary
Activity: 2198
Merit: 1232
Local bölümde kimse seni niye report etsin,spam yapmadıgın sürece ve yapmadımda diyorsun,yahoo ile iletişime geçebildin mi hocam belki bişiyler cıkar kaldırır belki banını,neyse geçmiş olsun sağlık olsun diyim bende post atarken dikkatli olması gerekiyor herkesin ciddi bir kampanya yönetiyor yahoo illaki hatalarda olacak ama şurda taş çatlasın 1 1.5ay daha gider bu kampanya o yani.
sr. member
Activity: 1106
Merit: 273
Hocam öncelikle geçmiş olsun.

Evet türkler arasında kullanıcı reportlayanlar var fakat ben bunların tutup türk kullanıcıları reportladını düşünmüyorum. Daha çok yabancıları reportladıgını dusunuyorum. Çünkü türkler diğer komünite üyelerine göre kurallara çok daha sıkı uyuyorlar. Eğer local grupta da kuralları çok fena şekilde delip geçmek isteyen olursa ki ben bu zamana kadar hiç böyle bir türk kullanıcı görmedim onlar da reportlanacaktır.

Fakat yukarıda arkadaşların açıkladığı gibi siz sanki biraz kendi hatalarınızdan ban yemişsiniz özellikle 3 yıldır uyuyan hesabın uyandırılması da bu ban sebeplerinden bir tanesi. Eğer mantıklı argümanlarınız varsa lütfen yahoo'ya bu konuda mesaj atın belki bir şeyleri değiştirebilirsiniz.
copper member
Activity: 1358
Merit: 523
Hocam senin durum çok karışık. Yahoo nun kendi ban listesi var. Sen bu imzada yanlış birşey yapmamışsın ama kullandığın hesap ilk olarak el değiştirmiş. ikinci olarak 3 yıllık bir ara varmış postlarda ve son olarakta eski konuları hortlatmak. Bunlar Yahoo nun kendi ban listesine girmen için yeterde artar. Ha birileri seni rapor etmişmidir %100 etmiştir. Bu localden de olabilir globaldende. Adamlar bu tip hesapları ifşa ettiklerinde itabar kazanıyor bizde ispiyonculuk oluyor ama onlarda böyle. Sonuç geçmiş olsun btc ödemeli bir kaç imza kampanyası var onları bir incele istersen. Yobitten iyi ödeyenlerde var arada girebilirsen.

Hocam dil değişimi diye birşey yok.hesap eskiden beri  biende yani tüm mesajlarım ya ingilizce ya türkçe başka bir dil yok

Öncelikle şunu söyleyeyim amacım sizi köşeye sıkıştırmak falan değil. Fakat postlarınıza baktım ilk başlarda sadece ingilizce postlar var. Her neyse en önemli nokta şu 3 yıllık ölüm uykusu. bu arada ne oldu bunu açıklarsanız belki yahoo banınızı kaldırabilir. Fakat hesabın el değiştirmiş olduğundan başka bir açıklama gelmiyor insanın aklına.

legendary
Activity: 2772
Merit: 1557
Ben buradan birinin şikayet etmiş olacağını düşünmüyorum. Zaten teşekkür ettiği listede local forumda takılan kimse yok, bizden giden bir şikayet yoktur yani. Ödül verileceğini duyan herkes spreadsheette ne kadar isim varsa tek tek incelemeye başladı. Olur da birini çıkarttırabilirsem ben de para kazanırım düşüncesi ile globalde takılan bir sürü kişi şu an her birimizin hesabını inceliyor. Sizin içinçok kötü bir durum olmuş geçmiş olsun, ben de her gün listeleri kontrol ediyorum ne olur ne olmaz diye
sr. member
Activity: 1092
Merit: 254
Hocam senin durum çok karışık. Yahoo nun kendi ban listesi var. Sen bu imzada yanlış birşey yapmamışsın ama kullandığın hesap ilk olarak el değiştirmiş. ikinci olarak 3 yıllık bir ara varmış postlarda ve son olarakta eski konuları hortlatmak. Bunlar Yahoo nun kendi ban listesine girmen için yeterde artar. Ha birileri seni rapor etmişmidir %100 etmiştir. Bu localden de olabilir globaldende. Adamlar bu tip hesapları ifşa ettiklerinde itabar kazanıyor bizde ispiyonculuk oluyor ama onlarda böyle. Sonuç geçmiş olsun btc ödemeli bir kaç imza kampanyası var onları bir incele istersen. Yobitten iyi ödeyenlerde var arada girebilirsen.

Hocam dil değişimi diye birşey yok.hesap eskiden beri  biende yani tüm mesajlarım ya ingilizce ya türkçe başka bir dil yok
sr. member
Activity: 509
Merit: 253
Eğer yalan yanlış bilgilerle yahooya mesaj atıp yalakalık yapan sizden biriyse fazlada konuşmaya gerek yok.

Kullanıcıları rapor eden listesi herkese açık, spam yapan üyelerin kampanyadan yasaklanma fikrine katılıyorum ama spam olayını kendi kafalarına göre yorumladılar. Bu doğru değil, yaptıkları cadı avı.

https://bitcointalksearch.org/topic/m.52843159

İspiyonculardan bende nefret ediyorum. @Ziya hocanın dediği gibi işi gücü olmayan öyle adamlar var ki, forumda adeta cadı avı başlatmışlar. Burası özgür bir forum olmaktan çıkmış durumda.

İspiyon ve cadı avı yapan hesaplara bazı üyeler bir ara çok merit ve para veriyordu. Artık onlardan da pek karşılık almıyor bu tarz ispiyonlar. İspiyoncular, cadı avı yapanlar toplum tarafından dışlanmalı. Bir adam spam yapıyorsa başka. ama spam yapmıyorsa, yazdıkları da anlamlıysa boş verin kardeşim bırakın yazsın. Forum değil mi burası.

geçmiş olsun. ben meta ya arada eğlencesine girer bakarım , öyle sikik boş beleş adamlar varki onu bunu ihbar etmeye kasan. yani bunun 10 da birini kassa kansere falan çare bulur. bide şerefsizler genelde korkak olur. büyük ölçüde anonim forumda olsa hepsi yan hesapla ihbar yapıyor.
yanlız hesapda yukarda yazıldığı gibi el değişme durumu varsa bu işi kendi iyiliğiniz için çok büyütmemenizi tavsiye ederim(ani ana dil değişikliği).
hero member
Activity: 1078
Merit: 696
1 haftalık konu hortlatma diye bir şey olmaz,  necrobumbing de olmaz bu durum. böyle bir şey yok.  seni zaten atacaktır, biri de şikayet etmiştir bahanesi bu olmuştur hocam, anca bu yani. başka neden arama derim. yoksa 1 haftalık konuya cevap yazman, güncel bir konuya mesaj yazmandır, burası, ergen watsabı değil, ya da burası telegram değil burası forum.
hero member
Activity: 1680
Merit: 529
Geçmiş olsun hocam eski konuları hortlatmak bile sıkıntı olabiliyor eğer birileri falan şikayet etmiş ise yapacak bir şey yok.
Ya da Yahoo kendiside bakıp bulabiliyor bu durumda Kendi ban listesinde yazıyor dur zaten neden olduğu yine başka imza kampanyalar daha var canınızı sıkmayın değerlendirin derim.
full member
Merit: 193
geçmiş olsun. ben meta ya arada eğlencesine girer bakarım , öyle sikik boş beleş adamlar varki onu bunu ihbar etmeye kasan. yani bunun 10 da birini kassa kansere falan çare bulur. bide şerefsizler genelde korkak olur. büyük ölçüde anonim forumda olsa hepsi yan hesapla ihbar yapıyor.
yanlız hesapda yukarda yazıldığı gibi el değişme durumu varsa bu işi kendi iyiliğiniz için çok büyütmemenizi tavsiye ederim(ani ana dil değişikliği).
copper member
Merit: 523
legendary
Activity: 2632
Merit: 1333
İşte Binance'in bu kadar büyümesini neden çok tehlikeli bulduğumu anlatan çok güzel bir örnek. Bir imza kampanyası var, çok talep görüyor, pozisyonu uygun olan hemen herkes katılım peşinde ve doğal olarak bu durum işin sahibinde GKS oluşmasına neden oluyor (Göt Kalkması Sendromu), nasıl ki coinler tokenlar Binance'e girme derdinde, çoğu üye de bu imzaya girme derdinde (bu durumla ilgili herhangi bir eleştirim yok, aman yanlış anlaşılmasın) ve yönetici de canı istediğinde kelle alıyor.
sr. member
Activity: 1470
Merit: 449
Geçmiş olsun sizin için kötü bir durum olmuş. Yahoo bazen anlamsız işler yapabiliyor. Şikayet edildiğinizi kastetmişsiniz ama bununla manager ile falan mı konuştunuz? yoksa siz mi öyle düşünüyorsunuz?
hero member
Activity: 1582
Merit: 670
Valla ben imzaya girdiğim ilk gün yarım 1 saat arayla 4 post attım ve burstposting diye ban yedim. Adama yazdım yahu nasıl olur bir tekrar gözden geçir diye oralı bile olmadı... Nitekim o adam Demokles'in kılıcı şu an... Canının istediğine yediriyor, istemediğine çizik atıyor. Yapacak bir şey yok.
hero member
Activity: 1918
Merit: 795
İngilizce konuya yazmışsınız ve logfiles size örnek postlar atmış ama gönderdiklerine baktığımızda bile en fazla 1 hafta önce yazılmış bir konuya cevap vermişsiniz. bu tuhaf gerçekten. biraz 14.Ekim, 8.Ekim arasındaki postlarınıza hızlıca bir baktım öyle eski başlıklara atılan bir mesajınızı göremedim eski bir konuya mesaj atıp daha sonradan silmiş olabilir misiniz? bir hata varsa umarım en kısa sürede düzeltirler çok geçmiş olsun.
sr. member
Activity: 814
Merit: 258
Hocam listeye bakıldığında eski konuyu hatırlattığınız için ban yetmişsiniz spam olsa spammer falan yazıyor yahoo nun listesinde. https://bitcointalksearch.org/topic/list-of-banned-participants-in-the-cryptotalk-campaign-5188200

bu sayfadan kendinizde kontrol edebilirsiniz. Geçmiş olsun büyük ihtimal kampanya yöneticisi kendi bulmustur.
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
Neo.op - necrobumping

Yani en az 1 ay yazılmamış konulara yazmış konuları hortlatmışsınız. Tek bir konuda bunu yapsanız ban yemezdiniz demekki birçok konuyu bu şekilde hortlatmışsınız. Biri şikayet etmişte olabilir yahoo bunu kendide farketmiş olabilir. Kısacası kendi hatanızdan ban yemişsiniz

Buna nereden bakıyorsunuz hocam ? Bu arada bu dediğiz şeyide yapmadım ki.İsterseniz mesajlarımı kontrol edin.

https://bitcointalksearch.org/topic/m.52577567 burada kim neden banlandı yazıyor. ilk imzaya basladıgınız tarihten 15ine kadar attıgınız mesajları kontrol edin sizin mesajdan önce en son mesaj ne zaman atılmış kontrol edin. 1 ay ve üzeri mesaj varsa o konular yüzünden banlanmışsınızdır. Eğer hiç yoksa o zaman yahooya mesaj atabilirsiniz ama haricinde yahoo ya yazmanız birşey değiştirmez artık banlamış sizi işin iyi tarafı forumdan banlanmadınız.
Pages:
Jump to: