Pages:
Author

Topic: Spam yapmadan imza kampanyasından ban yemek. - page 3. (Read 739 times)

legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
Yahoo nun kendi başlığı var, ban alanların nedenini belirtiyor.  İmza kampanyası başlığında ben paylaşmıştım, eve gidince linkini atarım.
Eski postları hortlatmak hoş karsilanmiyor forumda. Dün mesela ben elixxir i hortlattim ama başlık bana ait olduğu için sorun olmaz diye düşündüm. Büyük ihtimalle Yahoo kendisi bulmuştur ama ispikcilerin sayısı da az değil ha.

@kartepe, ban imza kampanyası ile ilgili. Forumdan ban yeme değil.

edit: türkçe öğrenemeyen telefon.
full member
Activity: 490
Merit: 104
★Bitvest.io★ Play Plinko or Invest!
Hocam baktığım zaman ingilizce post attiginizı gördüm. Eğer translate kullandıysaniz. O da ban sebebi.
Asıl önemli kısmı söylüyorum. Ban 1 haftalık ise ve süre dolmadan şuan mesaj arıyorsanız bu süreyi uzatirsiniz. Van süresi bitti mi?
sr. member
Activity: 1092
Merit: 254
Neo.op - necrobumping

Yani en az 1 ay yazılmamış konulara yazmış konuları hortlatmışsınız. Tek bir konuda bunu yapsanız ban yemezdiniz demekki birçok konuyu bu şekilde hortlatmışsınız. Biri şikayet etmişte olabilir yahoo bunu kendide farketmiş olabilir. Kısacası kendi hatanızdan ban yemişsiniz

Buna nereden bakıyorsunuz hocam ? Bu arada bu dediğiz şeyide yapmadım ki.İsterseniz mesajlarımı kontrol edin.
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
Neo.op - necrobumping

Yani en az 1 ay yazılmamış konulara yazmış konuları hortlatmışsınız. Tek bir konuda bunu yapsanız ban yemezdiniz demekki birçok konuyu bu şekilde hortlatmışsınız. Biri şikayet etmişte olabilir yahoo bunu kendide farketmiş olabilir. Kısacası kendi hatanızdan ban yemişsiniz
sr. member
Activity: 1092
Merit: 254
Teşekkür ederim arkadaşlar.Aramızda bu kadar kötü niyetli insan olduğunu bilmiyordum.
1 tane bile spam mesaj atmadım.Geçmişimi kontrol edebilirsiniz ama ayın 15inden beri banlıymışım bunu bugün farkettim.Ne diyeyim ki.
Eğer yalan yanlış bilgilerle yahooya mesaj atıp yalakalık yapan sizden biriyse fazlada konuşmaya gerek yok.
Pages:
Jump to: