Pages:
Author

Topic: Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu 2015/16 - page 36. (Read 64335 times)

newbie
Activity: 12
Merit: 0
Galatasaray için bu yıl yalan oldu kayseri beraberliğinden sonra
bence artık mustafa denizli de birşey yapamaz bu takıma geçmiş olsun bu sezon için
full member
Activity: 238
Merit: 100
Kasımpaşa boş kaleye çok kaçırdı, onur net pozisyonları kurtardı. Trabzonspor yatsın kalksın kalecisine ve paşalıların beceriksizliğine dua etsin, yoksa en az 3 yerlerdi bu oyunla. Kaleye şut çekmediler, 90 dakika tek korner kullandılar o da gol oldu, paşa'nın şanssızlığı o da.
Trabzon 1 puanı dahi hak etmedi , bir puan için şanslıydı .

Şanssızlık, beceriksizlik ve hakem faktörü..
Çok kötü bir hakem vardı sahada..
newbie
Activity: 39
Kasımpaşa boş kaleye çok kaçırdı, onur net pozisyonları kurtardı. Trabzonspor yatsın kalksın kalecisine ve paşalıların beceriksizliğine dua etsin, yoksa en az 3 yerlerdi bu oyunla. Kaleye şut çekmediler, 90 dakika tek korner kullandılar o da gol oldu, paşa'nın şanssızlığı o da.
Trabzon 1 puanı dahi hak etmedi , bir puan için şanslıydı .
legendary
Activity: 1176
Merit: 1013
DAVID CHAUM's xx coin SALE IS NOW LIVE!
newbie
Activity: 39
Kasımpaşa - Trabzon maçı 1-1 devam ediyor
Ama Kasımpaşa her an atabilir..
Oyun onu gösteriyor..
Mac sonucu 1- 1 bitti Kasımpaşa atamadı
full member
Activity: 238
Kasımpaşa - Trabzon maçı 1-1 devam ediyor
Ama Kasımpaşa her an atabilir..
Oyun onu gösteriyor..
sr. member
Activity: 350
Merit: 250
Ç.Rize , Başakşehiri 2-1 yendi
Ama hakem Başakşehir'i resmen katletti..
Bu sene hakemlerimiz çok kötü...
sr. member
Activity: 574
Merit: 252
Trabzonspor'a 3.05 oran vermişler. Daha önceki karşılaşmalara bakarsanız Şota'nın Kasımpaşa'da olmadığı tüm dönemlerde Trabzonspor hangi halde olursa olsun rahat kazandığını görürsünüz. Denenebilecek güzel bir oran.
legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
Bu hafta ne olur maçlar? Tahminleri alalım Smiley kasımpaşa - trabzon                 :  both team score 1.7
                                                           Bursaspor  - Mersin İdman Yurdu : Bursaspor win 1.6
sr. member
Activity: 658
Merit: 252
Kasımpaşa   -Trabzonspor maçı ne olur bu hafta ?

Kasımpaşa çok rahat kazanır diye düşünüyorum. Trabzon defansı çok kötü.
full member
Activity: 182
Kasımpaşa   -Trabzonspor maçı ne olur bu hafta ?
sr. member
Hatta G.Saray bie çıkartılabilir bence
Hem Fenerbahçe, hem Beşiktaş ile bu kadar farkı kapatmak imkansız gibi..
full member
Activity: 168
Anketten Trabzon ve Bursa çıkarılabilir bence
sanırım bu takımlara oy verecek kimse de yoktur Smiley
sr. member
2 yarı Bjk tırtlar Fb şampiyon olur bana kalırsa.Gs zirveden iyice uzaklaşacak gibi 2.yarı.

Beşiktaş klasik karakterini gösterirse böyle olur..
Malesef Şenol Güneş de yarışmacı bir hoca değil, dağılıyor..
Katılıyorum Fenerbahçenin günden güne iyileşen bit görüntüsü var takımın kadrosu kalitesi kendini hissettirmeye başladı ,Beşiktaş 'ın duygusal bir yapısı var bu yüzden bir derbi sonrası puan kaybında etkilenir kendine gelemez ,Galatasaray'da yeni hocanın gelmesi camianın beklentileri ligdeki durumu baskı yaratır bir iki kaza kaybıyla o da dağılır ve Fenerbahçe ligi götürür

Takımların karakterleri bunu gösteriyor
Bakalım Beşiktaş bu durumu değiştirebilecek mi?
newbie
Activity: 12
2 yarı Bjk tırtlar Fb şampiyon olur bana kalırsa.Gs zirveden iyice uzaklaşacak gibi 2.yarı.

Katılıyorum Fenerbahçenin günden güne iyileşen bit görüntüsü var takımın kadrosu kalitesi kendini hissettirmeye başladı ,Beşiktaş 'ın duygusal bir yapısı var bu yüzden bir derbi sonrası puan kaybında etkilenir kendine gelemez ,Galatasaray'da yeni hocanın gelmesi camianın beklentileri ligdeki durumu baskı yaratır bir iki kaza kaybıyla o da dağılır ve Fenerbahçe ligi götürür
sr. member

legendary
Activity: 1596
Merit: 1014
hero member
Activity: 938
Merit: 1000
İyi okumadınız sanırım.. 3 büyük dedim..
Siz bunların içerisinde en çok kazananı seçtiğiniz halde örnek verdiğiniz 8 maçın 5'i ya puan kaybı ya da bir farklı zor kazanılmış maç..
Diğerlerinin deplasman puan kaybı oranı daha da yüksek olduğunu düşünürseniz gayet yüksek bir ihtimal ortaya çıkıyor..

Fenerbahçe de hep bir farkla kazanıyor. Beşiktaş kaybetmeyi geçtim berabere bile kalmıyor. Galatasaray zaten bu sene yalan olmuş. İçeride dışarıda hiçbir maçları garanti değil.

Evet Fenerbahçe maçları hep bir farkla kazanıyor
Ama Beşiktaş'ın son 6 deplasman maçına bakın.. Biri berabere diğerleri tek farklı galibiyet..
Yani Sezonun başındaki 2 maçı saymazsak pek de farkları yok..
sr. member
Beşiktaş da deplasmanda 2-3 maç harici ite kaka kazandı, bunu gözden kaçırmamak lazım..
Bol pozisyon buluyor ama pozisyon da veriyor..
En 3-4 maçını tek farkla, 2-3 maçını da son dakika golleri ile kazandı..
legendary
Activity: 1064
Merit: 1000
İyi okumadınız sanırım.. 3 büyük dedim..
Siz bunların içerisinde en çok kazananı seçtiğiniz halde örnek verdiğiniz 8 maçın 5'i ya puan kaybı ya da bir farklı zor kazanılmış maç..
Diğerlerinin deplasman puan kaybı oranı daha da yüksek olduğunu düşünürseniz gayet yüksek bir ihtimal ortaya çıkıyor..

Fenerbahçe de hep bir farkla kazanıyor. Beşiktaş kaybetmeyi geçtim berabere bile kalmıyor. Galatasaray zaten bu sene yalan olmuş. İçeride dışarıda hiçbir maçları garanti değil.
Pages:
Jump to: