Pages:
Author

Topic: Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu 2015/16 - page 39. (Read 64351 times)

legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
Beşiktaş'a 4. olur, kadro kalitesi zayıf diyenlere şaşırıyorum. Farklı maçları izliyoruz herhalde. Şu ana kadar ligdeki en iyi futbolu açık ara farkla Beşiktaş oynuyor. Fenerbahçe hiç yenilmiyor ama kazandığı maçlarda bile seyir zevki vermiyor. Galatasaray'ın bu sene böyle olacağı sene başında belliydi. Tüm kupaları alan takım nasıl mali krize girer aklım almıyor. Yönetim kendi cebini doldurmaya çalışırken kulübü batırmış.

besiktaş kötü top oynuyor olsa zaten suan bu pozisyonda olamaz. takımdaki oyuncular kapasitelerinin üstünde yada tamamına yakınıyla oynuyor. sadece kaleci alacaklar harici takımın cok iyi olduğunu düşünüyorlar. zaten kaliteleri bir kalite ust olsalardı suan avrupa liginde devam ederlerdi. Tolga hatalı gol yemiş olabilir ama 1 mac onun yuzunden kaybedildi diğer macları kazanacaklardı.
Fenerbahce ise kadro kalitesinin bence %50-60ıyla oynuyor. Şuan acık ara en iyi kadroya sahipler. devre arasında form tutarlarsa diğer takımlara geçmiş olsun. bence transfere ihtiyacları yok avrupa ligi yada lig için.
Galatasaray ise kadro kalitesinin %50sinden altıyla oynuyor. Muslera, Hakan Balta, Chedju hariç gecen seneki formunun ucundan geçen bile yok. Devre arası bu kadro değişecek ve Denizli mudahale edecektir.formları artacaktır. olmazsa zaten ligi 3 yada 4 tamamlarlar.
keske bjk sampiyon olsa bizde 4 yıldız ayrıcalıgını 1 yıl fazladan yasasak ama bence fb sampiyonluga cok daha yakın.
sr. member
Activity: 378
Merit: 250
Hakem cesur olsa Selçuk daha ilk yarıdan kırmızı görürdü..
Hele ki bir hakem hakkında haddini bilecek demesi kabul edilemez..

Sneijder de kart görmeden maçı tamamladı galiba. Hatırladığım 5 tane net faulü var ama hakemler nedense kolluyor.
full member
Activity: 238
Merit: 100
Hakem cesur olsa Selçuk daha ilk yarıdan kırmızı görürdü..
Hele ki bir hakem hakkında haddini bilecek demesi kabul edilemez..
hero member
Activity: 739
Merit: 500
"Beni herkes iyi tanıyor, hakemler hakkında hiç konuşmam. Bu kez bu hakem hakkında konuşacağım, Mete Kalkavan hakkında. Ben kendisini çok seviyorum ama o beni sevmiyor sanırım. Hakemler hakkında konuşunca ceza veriliyor ama ben bu sezonki 3 maç cezamı da bu hakem yüzünden yedim. Bir kötü niyet hissettiğim için bunları söylüyorum. Oyuncuyla iletişimi çok kötü.

Hiç kimseye saygısızlık yapmadım, ama hakemler de bize karşı konuşurken haddini bilecek. Öyle bir şey yok. Kendine gelecek. Biz hakemler hakkında konuşunca ceza alıyoruz ama hakemler bize istediklerini yapıyorlar söylüyorlar. Bu böyle olmaz. Hadi benimle ilgili konuşuyorsun ama takım arkadaşlarımın günahı ne? Bana kafayı takmış olabilir, gıcık olabilir ama arkadaşlarımla ne sıkıntısı var. Eğer benimle ilgili kötü bir niyeti varsa bana söylesin. Ben onunla ilgili konuşmam. Tutumuna dikkat etsin. Bazen ince ince sizi oynatmaz bile hakemler. Özellikle ben kendi adıma bu hakem için böyle düşünüyorum. Ben yine onunla ilgili kötü düşünmem.

Biz 4 yılda 3 kez şampiyonluk olduk. 8 kupa aldık. Artık insanlar değişiklik olsunlar istiyorlar. Camia olarak bunun farkındayız. Hakemlerin de bize karşı biraz daha dikkatli olmasını istiyoruz."

Ulan daltarak kırmızı görmediğine şükret maç boyu hakem sizi kolladı hala gelmiş atıp tutuyorsun. Çirkefin önde gidenisin.
Zz
legendary
Activity: 1820
Merit: 1077
Mustafa Denizli resmen bunamış. O maç sonu açıklamaları neydi öyle. Hakem Galatasaray'a sarı kart göstermemek için maç boyu uğraştı, hala gelmiş hakem diyor. Takımının bir şutu bir pozisyonu bile yok üstelik hakem yaptığın sertliğe, maçı oynatmamaya çalışmana prim veriyor sen hala gelmiş hakem diyorsun. Denizli insanlardaki saygısını yitiriyor.
legendary
Activity: 1470
Merit: 1024
Mustafa Denizli : ' Hakem bizi kıyım kıyım kıydı. :  Grin
legendary
Activity: 1064
Merit: 1000
Beşiktaş'a 4. olur, kadro kalitesi zayıf diyenlere şaşırıyorum. Farklı maçları izliyoruz herhalde. Şu ana kadar ligdeki en iyi futbolu açık ara farkla Beşiktaş oynuyor. Fenerbahçe hiç yenilmiyor ama kazandığı maçlarda bile seyir zevki vermiyor. Galatasaray'ın bu sene böyle olacağı sene başında belliydi. Tüm kupaları alan takım nasıl mali krize girer aklım almıyor. Yönetim kendi cebini doldurmaya çalışırken kulübü batırmış.
legendary
Activity: 952
Bjk için tahminim 2-4 arası. Açıkcası gs nin su hali bile bjk den daha sanslı bence. bjk nin kadro kalitesi çok zayıf.

Ne güzel forumumuz var her gün yeni bir şeyler öğreniyorum. Büyük bir aydınlanma yaşadım bu mesajı okuduktan sonra.
legendary
Activity: 1554
Antalyaspor şampiyon olsun. Etoo reyiz farkını koyuyor ortaya. Herif canla başla mücadele ediyor.
hero member
Activity: 938
Bu sene Fenerbahçe çok rahat şampiypn olur..
Galatasaray'ın artık toparlayabileceğini sanmıyorum
Beşiktaş'ın da genlerinde ligin ikinci yarılarılarında dağılma var zaten
Şenol Güneş gibi dağılmaya en müsait hoca da başlarında zaten..
legendary
beşiktas bu galatasarayı zar zor yendi. bosa hayallere kapılmasınlar. enaz 3-4 atmaları lazımdı kalelerinde mac boyu 2 atak gördüler 1 gol yediler. devre arası geliyor ve görünen o ki bjk kendinde tek eksiği kalede görüyor. yaparlarsa oraya takviye yapacaklar. Galatasarayda ise tahmini en az 3-4 takviye gelecek. Fenerbahce ise takviye yapmaz elindeki kadroyu kullanmaya çalışır.
eğer gs takviyeleri yaparsa potaya tekrar oynar yoksa 3 yada 4 bitirir. Fenerbahce 1yada 2yi bence garantiledi. Bjk için tahminim 2-4 arası. Açıkcası gs nin su hali bile bjk den daha sanslı bence. bjk nin kadro kalitesi çok zayıf. ilerleyen haftalarda lig stesleşince kaldıramazlar. ama bana sorarsan bjk su sene sampiyon olması gs nin işine gelir. en azından 4.yıldız unvanını korumus olurlar. o yüzden bjk nin sampiyon olmasını isterim.
sr. member
Activity: 588
Merit: 251
Beşiktaş bu sene kimseye kaptırmaz şampiyonluğu.
sr. member
Activity: 378
Merit: 250
Cincon yakında havlu atar  Grin Bjk 2.yarı tıkanır Fenerbahçe şampiyon olur diyorum  Grin

O bir Beşiktaş klasiği zaten. Nice lige fırtına gibi başlayıp sezon sonu 3 lük hesaplarına kadar düşmesi için biraz daha sabır. Smiley

Akhisar ikinciliği zorlayacak diyorsun yani? Smiley
legendary
Activity: 2324
Merit: 1028
Cincon yakında havlu atar  Grin Bjk 2.yarı tıkanır Fenerbahçe şampiyon olur diyorum  Grin

O bir Beşiktaş klasiği zaten. Nice lige fırtına gibi başlayıp sezon sonu 3 lük hesaplarına kadar düşmesi için biraz daha sabır. Smiley
legendary
Activity: 1596
Merit: 1014
legendary
Merit: 1006
Beşiktaş bu sezon oynadığı 2. derbiyi de hak ederek kazandı. Galatasaray pozisyona bile giremeden maçı bitirdi. Mustafa Denizli'den bu kadar korkak bir oyun oynatmasını beklemezdim.
Maçın skoru bence beklenmedik şekilde bitmedi. Genelde herkesin beklentisi bu yöndeydi. Ancak takım ve hoca hakkında yorum yapamayacağım. Yorumu kendileri kendilerine yapsınlar.
legendary
Activity: 1863
Merit: 1020
Her kaleci kapattığı köşeden gol yiyebiliyor. Bkz. Muslera Grin
legendary
Beşiktaş bu sezon oynadığı 2. derbiyi de hak ederek kazandı. Galatasaray pozisyona bile giremeden maçı bitirdi. Mustafa Denizli'den bu kadar korkak bir oyun oynatmasını beklemezdim.
legendary
3-2 öne geçip son dakika 4-3 yenilmek de başarıdır.
3 dakikada 2 gol yemek ve maci kaybetmek tamamiyle cezalandirilmalidir. Hem teknikdirektor hemde sahadaki futbolcular.ver hepsine 100bin ceza bak bidaha birakiyorlarmi maci
legendary
3-2 öne geçip son dakika 4-3 yenilmek de başarıdır.
Pages:
Jump to: