İkiz kulelere saldırı yapan kimse İsraile o saldırıyı yapan da aynı kişi. Yani İsrail'e saldıran Hamas değil Hamas'ın içindeki Amerikalılar. Amaç büyük İsrail projesini tamamlamak. Bu daha başlangıç. Suriyeden Amerikanın çıkmamasının nedeni Türkiye değil Bu projenin gerçekleşmesi. Önümüzdeki günler daha çok kan akacak ve savaş büyüyecek. Türkiye'nin bundan etkilenmemesi mümkün değil.
Söylediğini bilmek, kanıtlamak elbette imkansıza yakın ama bunu destekleyecek bağlamda bir anımı anlatayım:
Sanırım saldırıların ertesi günüydü, tabii ki bizde de televizyon kanalları konuyu neredeyse 7x24 canlı yayın, değişik kişilere bağlanarak bilgi almalar vb şeklinde aktarıyordu. Anlattıklarımın ayrıntılarında yanlış hatırladıklarım olabilir, sonuçta üzerinden 22 yıl geçti ama konunun özünü hiç unutmuyorum.
Sanırım Kanal D yayınıydı, Pentagon'da çalışan Türk kökenli birisine bağlandılar ve özetle dedi ki,
"Pentagonun güvenliği çok sıkı sağlanır, etrafında konuşlu (adını yüksek ihtimalle yanlış hatırlıyorum) Early Morning adında, Pentagonda çalışan sıradan sivil/askeri personelin girmek bir yana, yaklaşamayacağı eksi bilmem kaçıncı kattan (söyledi de ben unuttum) yönetilen bir füze sistemi var ve belirlenen menzil içine uçak değil, uçurtma girse saniyeler içinde harekete geçer. O nedenle Washingtondaki küçük büyük tüm havaalanlarının tüm uçuş bilgi, plan ve değişiklikleri Pentagondan takip edilir, bildirim dışı bir uçuşa asla izin verilmez. O gün Pentagona çarpan uçağı sistem onlarca kilometre önceden algılamıştır ve otomatik devreye girmesi gerekirdi, ama hiçbir hareket olmadı..."
İzlerken oha dedim, büyük skandal, muhtemelen bu durum ortalığı çok karıştırır.
Peki öyle oldu mu? Hayır, tam tersine, ne yabancı basında bununla ilgili tek kelime söylendi, ne de bizimkilerde. Kanal D'de ise yayınlar sanki böyle bir telefon bağlantısı hiç yapılmamış gibi devam etti.
O Türk kökenli çalışan da muhtemelen artık Pentagonda değildir, yaşıyorsa tabii !!!