Rekao bih: a po kojim pitanjima situacija nije losa na ovom forumu...?
Domaci dio je skroz ok i prilicno aktivan.
Danas su ljudi više na Twitter, Telegram, Reddit i Discord, a i ja nikada ranije nisam bio neki aktivni forumaš sve do registracije na bitcointalk forum.
Može biti da bi modernizacija i razvoj neke Bitcointalk mobilne aplikacije popravilo stanje, ali ne slažem se sa onima koji kažu da je forum davno mrtav, iako je prepun spama i sranja.
Pa da, danas ima toliko konkurencije forumima da i ne cudi pad aktivnosti. Prije 7-8 godina niti je bilo Telegrama niti Discorda a tamo je vecina kripto zajednice danas. Na forumu je ostala old school ekipa i oni koji mlate lovu.
Ne znam da li se ta statistika može izvući tako da pokaže samo membere iznad 3 ili 5 postova. Velika većina onih koji imaju manje od tog broja postova su ionako padobranci koji su pokušali nešto spamati i završili s obrisanim postom i "nuked" računom.
Ja ću u godisnji pregled bas tako nekako i uključiti samo one koji su napisali makar 10 postova, jer mislim da nema previse smisla spominjati one koji su napisali 2 posta u godinu dana pa nestali. Ti nisu nikakav bitan faktor za nas forum. Nisu ni ti sa 10 neki faktor, al eto negdje trebam postaviti granicu.