Pages:
Author

Topic: Steve Sosnick: Bitcoin 1000 USD seviyesine çekilecek! - page 3. (Read 505 times)

member
Activity: 378
Merit: 55
5bin doları bilemedim 4bin doları da anlarım ama 1000 dolar çok uçuk bir tahmin geldi. 2019 yılının sonuna 100 bin dolara olacak gibi bir analiz haberi
full member
Activity: 158
Merit: 100
Bu herifleri parayla tuttuklarını düşünüyorum.. Bir sezon geliyor tüm medya Bitcoin 100.000 dolar olacak diye haber yapıyor başka bir sezon geliyor tüm medya Bitcoin düşecek demeye başlıyor resmen danışıklı dövüş.
newbie
Activity: 70
Merit: 0
btc'nin anlık durumunu koruması iyi bir şey mi yoksa kötü mü diye kendime sorunca cevabım iyi değil. 6k seviyesinde çok fazla kaldı. bu kadar sabit kalması kesinlikle iyi değil. bence biraz daha düşüş yaşanabilir.
hero member
Activity: 728
Merit: 500
MenaPay - Crypto made easier than cash
Steve Sosnick'e kaç kere söyledim ayık değilken yorum tahmin yapma. Adamoğlu 1000 dolar diyerek saçmalamış resmen. Oldu olacak kaçalım piyasadan tahmini gerçekçiyse. Öyle ya niye çaba gösterelim.
member
Activity: 980
Merit: 12
Ufak at da civcivler yesin diye bir laf vardır. Tamam düşüyor düşmesine de, Steve Sosnick fazla sallamış yahu. 1000 dolar ne demek Allah aşkına. Öyle bir şey olması lazım ki 1000 dolar gibi bir değer beklenebilir olsun.
full member
Activity: 308
1000 dolar gibi bir değer fazla uçuk bir tahmin olmuş. Bitcoin bir hayli geriledi fakat büyük bir çakılma olacağını düşünmüyorum. En kötü ihtimalle 4000-5000 dolar arasında gidip gelir.
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
Ziyaaaaa Smiley btc 1k dolar olunca zaten psikolojik çöküntü yaşanır ve piyasanın komple sonu gelir.
Ben böyle birşeyin olabileceğine ihtimal vermiyorum
sr. member
Activity: 448
Merit: 250
Özellikle son birkaç günde bu tip başlıklar ve söylemler çok arrtı. Başka bir konuda da etherin 100 usd altına ineceğiyle ilgili bir şeyler vardı. Gram moral bırakmadılar.
sr. member
Activity: 548
Merit: 251
İneceği varsa inecektir o zaman bizde daha fazla satın alma fırsatı yakalamış olur ve beklemeye devam ederiz, düşsün diye bekleyenler çok zaten.
member
Activity: 294
Merit: 10
World’s First Decentralized ICO Platform
Söyleye söyleye bu seviyelere de sonunda indirecekler galiba. Biz yükselmesini beklerken devamlı düştü, artık daha fazla düşmez de diyemez olduk. Burada olmaz diye birşey yok, bunu insana yaşayarak öğretiyorlar maalesef.
sr. member
Activity: 840
Merit: 253
1000 dolara inen bir bitcoinden sonra nasıl bir piyasa yada arge bekleniyor ki resmen modası geçmiş teleteks muamalesi görebilir. Böyle bir şey olacağını pek sanmıyorum.
full member
Activity: 420
Brian Kelly’e göre 60.000 USD olacak, Sosnick göre ise uzun vadede 1000 USD’yi işaret ediyor. Açıklamalarında ise elle tutulur bir gerekçe yok, ne olacağını zaman gösterecek.
member
Activity: 252
bu dayanağın hiçbir mantıklı açıklaması yok su paraya düşecek neden düşecek neden 1000 dolar ufurukten tayyare aşka birşey değil piyasanın piyasaların realitesiyle alakası olmayan açıklamalar
newbie
Activity: 168
Merit: 0
6000'e bu kadar yakın gezen ve bitcoinin son aylarda tether piyasaya sür, onunla bitcoin al şeklinde kısa süreli pumplarını görürsek, bunun bonu 6000 altını işaret ediyor olabilir. 1000 dolar uçuk, 6000'i geçince 1000'e gitmez, basamak basamak ilerler.
hero member
Activity: 1554
Merit: 762
Geçmiş dönemlerde 1000 küsur dolarlardan 150 dolara kadar gerileyen Bitcoin'in 1000 USD seviyelere gelmesi şaşırtmayacaktır. Altcoinlere fatiha okuruz artık.
member
Activity: 406
Merit: 12
1000 dolar rakamı çok uzak görünüyor ama bu piyasada her şey olabilir.
jr. member
Activity: 378
Merit: 2
Kara haberler gelmeye başladı ise operasyon yakınlaşmış demektir..İnsanların elinden mallarını mümkün olan en ucuz fiyattan toplayıp boğa koşusu başlatacaklar.Yalnız 1000 dolara düşmesi neredeyse imkansız bunu açıklarken 3000 4000  seviyelerini hedef almış olmalılar...
jr. member
Activity: 196
Merit: 1
Sadece uzun vadeli grafiklere bakıldığında eğiliminin düşüş olduğunu söyleyebilirim. Çok kesin tahminler yapılamıyor tabii ama bitcoinin 1000 dolara düşmesi de gerçekleşebilir bir senaryo gibi geliyor.
member
Activity: 100
60000 e kadar çıkarmı bilmiyorum ama 1000 e düşmesi çok zor bunu söyleyen kişinin az çok içerideki paraya ve yatırımcı hareketlerine bakması lazım bence. 4 falan diyen var onlar neyse de 1k çok zor.
hero member
Activity: 1316
Merit: 503
Someone is sitting in the shade today...
Kelly ve Sosnick bence her ikiside haklı çıkacak, her iksinin de değiği eşikler görülecektir. Önemli olan yatırımını zamanla koruaybilmekte değer değişebilir ancak elindekini koruyabilen bence para kazanır günün sonunda.
Pages:
Jump to: