Pages:
Author

Topic: Steve Sosnick: Bitcoin 1000 USD seviyesine çekilecek! - page 4. (Read 505 times)

member
Activity: 490
Merit: 13
BIB Exchange
Boğa sezonu içerisindeyken millet 1.000.000 USD olacak diye tahminler sallayıp duruyordu ve ben aynı ciddiyetsizliği 1000 USD tahmininde de görüyorum, umarım yanılmam..
full member
Activity: 1358
Merit: 193
piyasada arka boş nasılsa ağzı olan konuşuyor 100 dolar diyenimi ararsın 1 milyon dolar diyenimi ararsın. pek ön görüsü tutmazsa ne yapacakmış bu üstat   
Steve Sosnick onuda açıklamışmıHuh
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
1000 dolar demek, madencilerin çoğunun iflası demek, su yakmıyor mining cihazları, pek olası görmüyoru bu tahmini, tek ihtimal , kodla ilgili ciddi bir açık yada saldırı olursa olabilir. oda düşük ihtimal
newbie
Activity: 25
Merit: 0
biz artacak diye bekliyorken millet düşsün diye bekliyor Cheesy
jr. member
Activity: 50
Merit: 1
Arkadaş bi sen eksiktin. Herkes adım geçsin diye astronomik rakamlar söylüyor btc ile alakalı. Bu nedir yahu ?
jr. member
Activity: 252
1000 dolar olacak ise 2019 senesi de dump olarak geçer gider. ama oraya gelinceye kadar birkaç tane güçlü alış işlemlerinin gelebileceği fiyatlar var. yani ha deyince 1000 dolara gidemez. secden çıkacak olumsuz haberde bile bu mümkün değil.
jr. member
Activity: 196
Öyle birşey olacağını sanmıyorum ama eğer olursa uzun vade büyük rakamlar ile piyasaya giren çok olur.
newbie
Activity: 238
Bitcoin 1000 dolar olursa eğer kripto piyasasını kapatsınlar gitsinler o zaman rakam o rakamlara kadar düşerse kripto piyasasında yatırımcı kalmaz herkes piyasadan çeklimeye başlar .
member
Activity: 406
Merit: 10
Buradan 1000 dolar analizi yapmak zor ama kademeli olarak 4.200 dolara düşeceğini öngörenler var.
copper member
Activity: 112
Bitcoin ile ilgili iddiaların, analizlerin ve söylentilerin ardı arkası kesilmiyor. Ekonominin duayeneleri konuyla ilgili farklı fikirler sunarken Steve Sosnick’ten gelen açıklama dikkat çekti.

Bitcoin 1000 USD seviyesine çekilecek!

Bir gün 8000 USD sınırlarını zorlarken bir anda 6000 USD seviyesine gerileyen ve yeniden toparlanmaya çalışan bitcoin için sadece grafiklere bakarak tahmin yapmak mümkün değil. Piyasadaki gelişmelere bağlı olarak yaşanan değişimler ayrıca devletlerin ya da finans kuruluşlarının kripto para birimine olan bakış açılarından da oldukça etkileniyor. Son SEC ertelemesinden sonra yaşanan düşüş bu durumu kanıtlar nitelikte.

Kısa ve orta vadeli tahminleri ile şaşırtan Sosnick’e göre BTC’nin düşüşü 5000 USD ile devam edecek ve 1000 USD’ye kadar da sürecek. Bu tahmin BTC’nin maliyetleri de göz önünde bulundurulduğunda oldukça kötü bir senaryo çiziyor. BTC Brian Kelly’e göre 60.000 USD olacak Sosnick ise verileri ile 1000 USD’yi işaret ediyor. Hangi durumun gerçekleşeceğini ise zaman gösterecek.

Kaynak: https://www.coinmoz.com/wall-streetin-unlu-ismi-bitcoin-i-degerlendirdi/
Pages:
Jump to: