Pages:
Author

Topic: STOCKHOLM SENDROMU...(ÇOK ÖNEMLİ) - page 2. (Read 1503 times)

legendary
Activity: 2548
Merit: 1519
November 23, 2017, 07:22:10 AM
Haydi hep beraber Ethereum altında buluşalım sonra Vitalik gelsin kafasına göre forklasın oh ne ala. Bilginiz yok fikriniz var yine. Bir de BTC yükselişini dandik forklardan sanmaları yok mu çok romantik. Normalde böyle troll başlıklara yazmazdım ama çok cevap gelmiş bir de şakşakçılık yapanlar doluşmuş. İnsanı yatırım yaptığı coinden soğutur böyleleri.
member
Activity: 140
Merit: 10
November 23, 2017, 06:50:11 AM
Forklardan çok ümidim olmadı benim. Fork dönemlerinde piyasadan uzak durmaya çalışıyorum. Kafam karışıyor. Cheesy
sr. member
Activity: 616
Merit: 259
November 23, 2017, 05:43:59 AM
İnsanların karşı olduğu nokta fork yapıcaz diyip hiçbir şey yapmayıp,sadece para kazanma istekleri. Yoksa herkes ister btc yeni nesil coinlerle aynı seviyelere çıksın ama bunu düşünen kimse yok. 1-2 madencinin tekelinde olması btcnin çıkış amacına ihanettir.
full member
Activity: 644
Merit: 103
CAT.EX Exchange
November 23, 2017, 05:38:24 AM
Piyasadaki btc lerin yüzde doksanı gibi bir rakam belirli kişilerin elinde olduğu söyleniyor, senin benim ethereuma yatırım yapmamızla olacak olsa tamam ama bu dediğin imkansız
sr. member
Activity: 602
Merit: 277
November 23, 2017, 03:12:44 AM
Dediklerine katılıyorum. Bitcoin çıkış amacından başka her şeye hizmet ediyor ama kendine hayrı yok. Gerçekten crypto currencyleri hayatımıza entegre edebildiğimiz zaman ya da en azından vaat ettikleri amaç ile kullanmaya başlayabildiğimiz zaman Bitcoine elveda diyeceğimizi umuyorum.
full member
Activity: 448
Merit: 157
November 23, 2017, 02:55:03 AM
BTC 10bin dolar seviyelerine gelecek mi gelmeyecek mi diye sorup duruyoruz. Aslında 10,000 dolar seviyesine geldi. Nasıl? Evet BTC her forkundan sonra elinde BTC olanlara yeni bölünen birimlerden verdi ve toplamda 10,000 seviyesini aşmış oldu. Bu durumda halen BTC kazandırmıyor fork yemesi kötü oluyor diyenler var ise bunlar birazcık BTC'ye nankörlük etmiş olur.
full member
Activity: 336
Merit: 100
November 23, 2017, 12:57:12 AM
İsteyerek ya da istemeyerek bu forkların hiç birinden yararlan(a)madım. Elimdeki altları satıp hadi bitcoine geçeyim düşüncem hiç olmadı.
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
November 23, 2017, 12:54:36 AM
Yorum atanlardan  gördüm ki çoğu kişi bitcoinin çıkış amacını bile bilmeyen insanlar.
İlerde sadece btc kalacak diyerek kendinizi avutmayın.
Btc kullanılabilirliği olmayan,eski bir teknolojidir.
Hız yok,ücret pahalı eeee niye ilerde sadece btc olsun ?
Kafanızmı güzel sizin ?
sr. member
Activity: 546
Merit: 250
November 22, 2017, 08:52:04 PM
Stockholm sendromu ile ne alakası var bu bahsettiğiniz konunun ben çözmeye çalışıyorum ama bir bağlantı kuramadım henüz.Bitcoin'in şuan için fork süreçlerinden dolayı isyan eden kitlenin büyük çoğunluğu altcoinlerde zaten.Şu süreçte elimde bitcoin olsa niye isyan edeyim  ???Bitcoin deli gibi artıyor forklardan coin geliyor bundan iyisi var mı  Grin
sr. member
Activity: 504
Merit: 251
November 22, 2017, 08:22:51 PM
 Hemen her küçük yatırımcının ben de dahil, bazen başlığı açan arkadaşımızla aynı hissiyatı taşımadığını söyleyemeyiz doğrusu. Forklar , Çin müdahaleleri, bazen büyük bankaların ve  şirketlerin söylemleri, Bitcoin zenginlerinin açgözlü halleri  2017 yılı boyunca ortamda çok stres yaptı.  Böyle bir şey gerçekten olsa, aynı anda, herkes BTC'yi terketse  iyi bir ders alırlardı doğrusu..  neyse en azından başlık altında içimizi dökelim.
member
Activity: 406
Merit: 11
November 22, 2017, 06:48:23 PM
Tavşan daga küsmüş dağın haberi olmamış. Lafını dinleyen 100 kişi olsa hepsi 10 bin lira koysa 250 bin dolar eder( o kadar insan getir bende Ahmet kayayı getireyim) günlük işlem hacmi milyar dolarları bulan piyasada sinek viziltisindan hallice..
full member
Activity: 252
November 22, 2017, 06:40:21 PM
hiç bir koine bağlanmamak lazım. bağlancaksanız bitcoine bağlanın. bu piyasada tek gerçek bitcoin olarak kalıcak. bitcoincash ve tüm altlar hikaye olur. ha aralarından yeni ethereumlar çıkar mı çıkar ama bu riske değmez. kısa vadeli al sat yapmak en mantıklısı altcoinlerde
hero member
Activity: 644
Merit: 502
November 22, 2017, 05:13:29 PM
Cash ile gold ' a hiç yatırım yapmadım. Hatta ETC yide hiç al-sat yapmadım . BTC üretimi sabit ama fork olayı işin içine ediyor.
full member
Activity: 364
Merit: 114
The revolutionary trading ecosystem
November 22, 2017, 05:06:22 PM
bilader önce ciddi konuş,

btc yi alanlar güvendiği için alıyor, ve kar etmek için alıyor, yoksa burdakilere tek tek sorsan Bch neye yarıyor btg neye yarıyor, fork nedir, nasıl oluyor vb. gibi çoğu bilmez, bilmedikleri gibi güvenmezler de,

ama btc ye güveniyorlar, olay bu.

Kardeşim sen çok yanlış anlamışsın ama. Bu adam, sırf fork olacak diye btc alanlar ya da btc ye geçenlerden şikayetçi. Durum böyle olunca da yine forku yapanlara yarıyor bu. Nasıl mı yarıyor? forku yapan ensesi kalınlar ucuzdan alıyor btc yi, tavan yapınca da satıyorlar bu kadar basit. Kimlerin ekmeğine yağ sürüyoruz bunu bilmek lazım.
sr. member
Activity: 672
Merit: 250
November 22, 2017, 04:48:07 PM
Kimsenin çıkacağını bırakacağını sanmıyorum istese dahi.Herkes güçlünün yanında olur bitcoin de piyasanın imparatoru.

Her imparatorun bir sonu vardır hocam, yakında Bitcoin'i de tahtından edecek bir cengaver çıkar yerle bir ederler bu mereti de elbet. Ben Ethereum'un bitcoin'i yerle bir edecğeini düşünüyorum.
member
Activity: 266
Merit: 10
November 22, 2017, 04:20:28 PM
Kimsenin çıkacağını bırakacağını sanmıyorum istese dahi.Herkes güçlünün yanında olur bitcoin de piyasanın imparatoru.
full member
Activity: 308
November 22, 2017, 04:16:40 PM
bilader önce ciddi konuş,

btc yi alanlar güvendiği için alıyor, ve kar etmek için alıyor, yoksa burdakilere tek tek sorsan Bch neye yarıyor btg neye yarıyor, fork nedir, nasıl oluyor vb. gibi çoğu bilmez, bilmedikleri gibi güvenmezler de,

ama btc ye güveniyorlar, olay bu.
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
November 22, 2017, 03:44:04 PM
Yazar burada ne demek istemis anlayan beri gelsin? Toplanip 20 kisi ethereumu cikartacaz? Bu kafaethereum dark kafasi beyler uzak durun

ethereum dark kafası mı ?
Şakamı yapıyorsun yoksa ciddi misin?
ALOOOOOOOOOOOOOOOOO !!!!  dostum btc 21 milyon konsepti ile bugünlere geldi yakında 1 milyar kopyası olacak ve hala benim haklı mantıklı yorumum karşısında bu etherdark kafası diyebiliyorsan ben sana daha ne diyim.

ethereum ile ethdarkı kıyaslamanda gülmekten gebermeme sebeb olacaktı az kalsın.

full member
Activity: 364
Merit: 114
The revolutionary trading ecosystem
November 22, 2017, 03:28:55 PM
Birader fork zamanı zerre btc yoktu elimde yemin olsun. Elimdeki altlar kan ağladı hala daha zarardayım ama çıkmadım altlardan, biliyorum ki yükselecek bir gün bekleriz sıkıntı değil. Ulan forumda forka sövenlere bakıyorum alayı da fork zamanı beleşten coin alabilmek için elindeki altları satmış btc ye geçmiş insanlar. Hadi forka sövüyorsun forku yapana sövüyorsun ana avrat, senin onlardan farkın ne diye sormazlar mı adama? Kendine sövüyosun be. Yok altları kan ağlattılar bla bla bla... Beyimizin bitcoin Gold'u geç geldi ya onun acısında aslında. Tabi b2x iptal olduya alamadı beyimiz ikinci airdrop'unu da, kuyruk acısı çekiyor normaldir. Forktan nem almayarak adam gibi dursaydın altlarda da şimdi bu duruma düşmeseydik hep beraber. Yanar dönerli meyve gibiler maşallah, belli bir tavır takınmıyorlar ki. Sonra bu adam altlar hakkında tavsiye verse kim s*kler böylesini afedersin.   Cheesy

Bu yazıyı isteyen üstüne alınabilir, ki alınan da olacak kendini belli edecektir illaki. Sonuçta hem forktan coin alabilmek için yanıp tutuşan hem forka söven kişi bunlar. O yüzden fazla şeyetmemek lazım.
sr. member
Activity: 658
Merit: 288
November 22, 2017, 03:20:38 PM
Yazar burada ne demek istemis anlayan beri gelsin? Toplanip 20 kisi ethereumu cikartacaz? Bu kafaethereum dark kafasi beyler uzak durun
Pages:
Jump to: