Pages:
Author

Topic: STOCKHOLM SENDROMU...(ÇOK ÖNEMLİ) - page 3. (Read 1503 times)

member
Activity: 350
Merit: 25
November 22, 2017, 03:06:33 PM
Bugunku turkiyeye bakarak stockholm sendromunun gercek oldugunu soyleyebilirim. (strockholm degil kardesim)
sr. member
Activity: 714
Merit: 316
The Experience Layer of the Decentralized Internet
November 22, 2017, 02:51:25 PM
forumda veya başka platformlarda ağlayıp sızlayan kişiler fork öncesinde btc alıp fork sonrası bir o kadar forklu coin almanın peşine veriyorlar. onların ağladığı nokta herhalde bu kadar çok olunca takip edemiyorlar ve zarar ediyorlar diye ağlamışlar belki.
hero member
Activity: 981
Merit: 500
DIV - Your "Virtual Life" Secured and Decentralize
November 22, 2017, 02:38:59 PM
Bitcoin bu hızla (kağnı) yürümeye devam ederse zaten ölecek. Buna izin vermeyecekleri için her şekilde forku gerçekleştirecekler. Burada önemli olan fork öncesinde bir ali cengiz oyunu döndürüp, blokları erkenden çözüp çözmeyecekleri. Zamanını kaçırmamak lazım. Eğer kaçarsa zarar kaçınılmaz.
sr. member
Activity: 346
Merit: 250
November 22, 2017, 02:27:03 PM
Zaten bu spekülatörler ne yaparlarsa yapsınlar BTC'nin sonunu bizzat kendileri getiriyor, bu sektöre yeni katılan enayiler haricinde ben ilerleyen günlerde herkesin Bitcoin'i terkedeceğini düşünüyorum.
hero member
Activity: 510
Merit: 500
November 22, 2017, 02:19:13 PM
BTC GOLD vb tamamen rant için sürülen coinlerden bahsediyorsanız zaten gösterilen bu tepki bile beyhude, ilgilenmeyin görmezden gelin. Ha çekirdek bitcoine gelecek segwitten bahsediyorsanız bitcoinin fee, onay süresi, madencilik vs olarak temel prensiplerine aykırı olmaya başlamasından ötürü destekliyorum. Onun haricinde madenci, exchange, hodler’ların sadece kendilerine rant sağlamak, servetlerine servet katmak için yaptıkları spekülasyonları görmezden gelin. Sırf bu delisaçması çatallanmalar yüzünden bitcoine tavır almak; tavşanın dağa küsmesi gibi. .
legendary
Activity: 1288
Merit: 1110
November 22, 2017, 02:12:28 PM
BTC'yi terk ederek forklara nasıl bir tepki göstereceğimizi anlayamadım. Bir yılda x10 olmuş, ilk kripto paradan bahsediyoruz. Altyapısı açık, içinde bol bol işlem var, pazarlama malzemesi hazır, BTC'yi forklamasınlar da neyi forklasınlar?  Wink
member
Activity: 560
Merit: 12
November 22, 2017, 02:09:22 PM
Kaç milyar dolarlık piyasadan bahsediyoruz. Bizim yapacağımız olay taşın üstünden toz almak gibi olur.
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
November 22, 2017, 02:06:13 PM
Forumdaki konulara bakıyorum.
Her bölümde de bolca konusu olan tek bir şeyden şikayetçi herkes.
BTC FORKLARI...
Konuların içeriğine bakıyorum.Herkes ağlayıp sızlıyor.
Eee tamam haklısın ağlada güzel kardeşim.
Hem ağlıyon hem herşeyi satıp btc alacam diyorsun.
Eğer bu forklara tepki gösterecekseniz btc yi terk etmeniz gerekir.
En büyük alternatif olan eth de buluşalım
Tepkimizi gösterelim,elinde biraz güç bulunuyor diye piyasaların a.koyan  adamları milyarder yapmayalım.
Vallahi zararımın hattı hesabı yok aldı başını gidiyor.
0.0000001 btc bile almıyorum sinirden.
Neyim var neyim yoksa
Ethereum,stratis,centrada
Bu Allahın cezalarına (forkculara)tepki gösterin,sayımız az değil.
Eth gayet sağlam bir platform.btc karşısında çok dirençli,gelin kardeşlerim.
Pages:
Jump to: