Pages:
Author

Topic: Stratis şahlandı...Sizce potansiyeli ne kadar var ? ICO & masternode üzerine.. - page 3. (Read 2784 times)

sr. member
Activity: 686
Merit: 250
Localde çok fazla  waves ve strat fanatiği var, bunlardan hangisine daha çok güveniyorum diye baktığımda ise oyum strattan yana, yatırımımı ona yapıyorum. Fakat belirttiğim gibi, fanatiklik seviyesine çıkarmadan ve duygusal bir bağ kurmadan takip etmekte fayda var her coini.
hero member
Activity: 826
Merit: 502
Bir türlü anlayamıyorum arkadaş ya neden böyle değerli bir coinin fiyatı 30-40 dolarları görmüyor ki bence görmesi gerekiyor. Waves ve Stratis’e bu piyasad yeterli değerin verilmediğini düşünüyorum ben açıkçası.

Rant geniş . Balinalar müsade etmiyor şimdilik . Fiyatları sürekli bozarak daha çok token sahibi oluyorlar ki ciddi bir %  ' lere sahip olabilsinler . Ama seneye kadar fiyatlar dediğiniz rakamlara ulaşacaktır . İkisininde altyapısı açısından sağlam adımlarla ilerliyorlar .
sr. member
Activity: 617
Stratis enteresan bir coin olmaya devam ediyor.Aslında daha yüksek fiyatlı olması gerekiyormuş da baskılanıyormuş gibi hissettiriyor.2018'de en çok bahsi geçecek coinlerden biri olabilir.
member
Activity: 252
Merit: 11
en çok kazandıran değilde en çok bel bağlanan coinler arasında ilk sıralarda yer alır diye düşünüyorum.
öyleki her, şimdi tamam uçuyoruz. dediğimizde kafasına tokmağı yiyor buda çoğu insanın canını sıkıyor.
sr. member
Activity: 476
Merit: 257
Birileri ellerindeki Stratisleri satmadan fiyat yükselmeyecek gibi gözüküyor eğer satmayı düşünen arkadaşlar varsa satında fiyat yükselsin gözünüzü seviyim
member
Activity: 266
Merit: 10
düşer o yakında inanmayın bu yükselişler suni...
full member
Activity: 463
Merit: 107
Valla iki yıldır düzenli çıkacak deniliyor bu stratis ama hala aynı. Hiçbir beklentim kalmadı artık. Bana göre de yok 2018 miş falanmış filanmış hiçbiri inandırıcı gelmiyor artık. Beni çok üzdün strat. Elveda dostum.
sr. member
Activity: 382
Merit: 311
Bir türlü anlayamıyorum arkadaş ya neden böyle değerli bir coinin fiyatı 30-40 dolarları görmüyor ki bence görmesi gerekiyor. Waves ve Stratis’e bu piyasad yeterli değerin verilmediğini düşünüyorum ben açıkçası.
full member
Activity: 616
Merit: 101
10 dolar olmadan elden çıkarmak istemiyorum umarım uzun sürmez , ekip çalışıyor uzun vadeli olarak yatırımcısını üzmeyeceği kesin
hero member
Activity: 981
Merit: 500
DIV - Your "Virtual Life" Secured and Decentralize
Çıktı çıktı akabinde geriye çakıldı. Bu Stratis ile Waves' in zamanı değil henüz. Daha gelmedi. 2018 yaz girişi ciddi patlamalar yapabilir ikiside. Bunun şuna dayanarak söylüyorum. BTC' nin o dönemde fiyatını ikiye katlayacağına inanan bir çok kişi var. Şimdi olduğu gibi satoshi bazında sabit kalmayacaktır değerleri o zaman...
sr. member
Activity: 1890
Merit: 333
Son zamanlarda düşük değerlerden işlem görmesine rağmen 1 aydan kısa süre içinde yaklaşık 2 katına çıktı bizi de şaşırttı stratis. Elimdekinin bir kısmını sattım eğer düşerse düşük değerden tekrar alacağım. Ama bundan sonra biraz daha artabilir 10 dolara yaklaşabilir bence bu ay içinde.
sr. member
Activity: 364
Hahahaha ona şahlandı demeyelim de şahlanma taklidi yaptı diyelim. Değişik bir şeyler oluyor ama 14 doları bile bu aralar görür mü bilemiyorum. Her neyse bir stratsever olarak bu vakte kadar bekledim, daha da beklerim yapacak bir şey yok Grin
full member
Activity: 463
Merit: 107
stratis hafif yükselme olduğunda ne zaman konu açılsa tekrar düşmeye baslıyor. daha zor yükselir. Smiley
sr. member
Activity: 476
Merit: 251
Stratis uzun vadeli bir yatırım için çok iyi bir seçimdir, 2018 yılında stratisi 100 dolara yelken açarken görmek  güzel olacak. Stratis için al ve unut tekniğini uyguladım, şu an bile halen ucuz buluyorum şahsen ben.
full member
Activity: 350
Merit: 110
Arkadaşlar bir ileri iki geri olmasından doğal bişey yok malesef, piyasayı böyle speküle eden şahıslar olduğu sürece her alt coin gibi bir ileri iki geri yapmaya devam edecekir stratis'te.
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
Malı boşalttılar yine boyle olacağı çok belli limdi dash haberler ile yükseliyor ama bir yerde kuçuk yatırımcı girince verecekler eline sonra uğraş dur
sr. member
Activity: 616
Merit: 261
Bir rahat bıraksalar, güçlü projeler en azından hakettikleri yerlere gelecek. Ama ne btc ne de al/satçılar bir koinin düzenli yükselmesini baltalamak için ellerinden geleni yapıyorlar. Az bir sabır ya. Sonra onlarda zarar ediyorlar farkında değilller.
full member
Activity: 266
Merit: 242
Öyle hiçbirşey şahlanmıyor gördüğünüz gibi bıraktılar yine garibanın kucağına, btc bu kadar oynakken hiç bir altcoin şahlanamaz arkadaşlar alayının dibine kibrit suyu döküyorlar
member
Activity: 212
Merit: 13
Dünki operasyon mal çakmak içinmiş şimdi anlamış olduk.Strat a bu ahlaksız günlükçü vurguncu tayfa nereden bulaştıysa kafasını kaldırınca çöküyorlar..Yazık valla buralarda sürünüyor yeri hiç buralar değil..Dandik projeler nerelere geldi..
hero member
Activity: 784
Merit: 500
Maşallah maşallah, iyi artmış bizde ucuzdan aldığımız için cebimizi doldurduk iyi kâr bıraktı. Ben satmayı düşünmüyorum 100 dolar olacak diyenler var, 30 dolar olsa yeter o kadar uçmaya gerek yok
Pages:
Jump to: