Pages:
Author

Topic: Stratis şahlandı...Sizce potansiyeli ne kadar var ? ICO & masternode üzerine.. - page 5. (Read 2784 times)

member
Activity: 140
Merit: 20
bitcoinin bu yükselişine karşın hala altcoinlerin arttığını görmek güzel bir gelişme stratis bir türlü beklenen seviyeye gelemedi ama çok sağlam bir proje 1-2 ay içinde hakettiği yerlere gelecek gibi en azından eski seviyelerine geri döner diye düşünüyorum.
full member
Activity: 462
Merit: 102
ne oldu olay ne niye bu kadar arttı stratis acaba bilgisi olan var mı?Stratis almaya niyetim vardı patladı gitti sırf ledger aldım az saklayayım dedim oda uçtu gitti
sr. member
Activity: 518
Merit: 251
Ya maşallah ne güzel artiyor sonunda zararimi karşilayabildim ama hala bozdurmadim yükseleceğine inaniyorum tanesi 6 dolardan binlerce stratis'im var, ben geleceğini parlak görüyorum.

Öldürmeyen Allah öldürmüyor, bu piyasada ne oldum demeyeceksin ne olacağim diyeceksin.. HOLD
sr. member
Activity: 476
Merit: 257
Ya maşallah ne güzel artiyor sonunda zararimi karşilayabildim ama hala bozdurmadim yükseleceğine inaniyorum tanesi 6 dolardan binlerce stratis'im var, ben geleceğini parlak görüyorum.
full member
Activity: 238
Merit: 102
Umarım bu seviyeden sonra tutunur ve en azından eski seviyelerine geri yükselir stratis. Güvenim tam stratsie güzel yerlede göreceğiz umarım. Biraz piyasa durgunlaşsaydı daha iyi olacaktı alt coinler için.
full member
Activity: 288
Merit: 100
kalıcı bir çıkış olmadığın düşündüğümden 63k'dan çıktım bende, düşerse 50'lerden toplarım  Grin
sr. member
Activity: 728
Merit: 263
altcoinlerin şaha kalkacağını gösteriyor bence ama stratta ki gelişmeler ona özel de olabilir,neyse maşallah diyelim yatırımcısının yüzünü güldürüyor
darısı diğer altların başına.

strat in calenderine baktığımız zaman aralık ayında 7 den fazla event var. onlar fiyatlanıyor. trig gibi yarın geri çekerler karları. fırsat varken bozdurun bence şu anda.
full member
Activity: 210
altcoinlerin şaha kalkacağını gösteriyor bence ama stratta ki gelişmeler ona özel de olabilir,neyse maşallah diyelim yatırımcısının yüzünü güldürüyor
darısı diğer altların başına.
newbie
Activity: 8
Merit: 0
Ufak bir yatırım yapmıştım   Sad

Şuan geç kaldım heralde
sr. member
Activity: 616
Merit: 261
Stratisten beklenen hareketler bunlar ama henüz heyecanlanmak icin daha vakit erken birden x2 yada x3 yapmasını beklememek lazım düzeltmeler gelecektir. Ama genel yön yukarıya doğru gibi görünüyor.
member
Activity: 132
Merit: 10
35 den yollamıstım. Şuan baya üzgünüm. Bir yerden yine girmek lazım şuna.

Aynen ancak bekle biraz daha. Şu an söylenti satın alınıyor. Sell the news geldiğinde alacağız. Aç gözlü olup pumpa girmenin anlamı yok.
member
Activity: 140
35 den yollamıstım. Şuan baya üzgünüm. Bir yerden yine girmek lazım şuna.
member
Activity: 132
ooooo strat şahlandıysa sıra waves'de. İşte bu sıçrama altcoin sezonunun açılışının göstergesidir. Yalnız unutmayın. Mal alınırken kazanılır.
full member
Activity: 854
Merit: 113
Alla alla strat beyler teşrif etmişler yeşillenmişler, hayra alamet değil bu:d Bu ay strat için yoğun bir program olduğu söyleniyordu, onun etkileri olabilir kanımca. Biyere kadar yükseldikten sonra baş aşağı geri sallanmasalar çok güzel de geri 5 dolarları görür korkusu var bakalım buralarda tutunabilecek mi.
full member
Activity: 196
Çoğu kişi stratsin hak ettiği yerde olmadığını söylüyor. Bende bu kanıdayım fakat btc durmadan yükselirken alt coinlerin yükselmesi biraz zor gibi duruyor. Btc ne zaman uzun süreli stabil hale gelir ozaman alt coinlerde yeşillenme olacaktır.
full member
Activity: 463
Merit: 107
ben stratisten çıkış yaptım arkadaşlar gelişme bu, bu yüzden bu artış başka bi olayları yok Cheesy

Bende tekrardan attım 1 btc yine düşmeye basladı hahah
full member
Activity: 392
ben stratisten çıkış yaptım arkadaşlar gelişme bu, bu yüzden bu artış başka bi olayları yok Cheesy
full member
Activity: 463
Merit: 107
40 küsürden sattım işe bak ya
hero member
Activity: 736
Merit: 504
Gözlerime inanamıyorum sayın seyirciler, birsürü gelişme vardı full node falan sonunda Stratis'ten beklenen atak geldi ve fiyat yükselme ivmesine girdi eski fiyat olan 14 dolarlara yeniden ulaşılacağını düşünüyorum ama ben 30 dolara kadar stratis falan sat-mam!
full member
Activity: 728
Merit: 151
şu an baktığımda fiyatı  6.37$  / 64351 satoshi

sanırım bir gelişmeler var ingilizcesi iyi olan üstadlar ve arkadaşlar bizi aydınlatabilirse sevinirim.

30 kasımda sanırım bir konferansları var

güncelleme:

arkadaşlar sizce bu stratis platformu üzerinde ico yapılması mümkün mü ...? ethereum smartcontract ile stratis masternode arasında rekabetçi bir savaş yaşanabilir mi ? bu da bizim yüzümüzü güldürebilir mi ?

ön gördüğünüz zaman aralıkları hangileridir ?

teşekkürler.
Pages:
Jump to: