Pages:
Author

Topic: STRATIS ve WAVES - page 3. (Read 4125 times)

newbie
Activity: 42
Merit: 0
November 08, 2017, 07:12:29 PM
stratiste waves'ten geri kalmaz yakalar yakında. sonunda önemli bir gelişmeyi güzel bir zamana denk getirmeyi becerdilerde fiyata etki etti. diğer gelişmeler hep kötü zamanlarda gelip etki edememişti btcden dolayı

Stratis wavesle basa basa yarisi devam ettirir, eger gecmez ise surpriz olur.
full member
Activity: 224
Merit: 100
November 08, 2017, 04:26:39 PM
Yeni arayüz ile artışını devam ettirecektir kısa vadede stratisin wavesi yakalaması çok zor.Zaten şuan en hızlı koin diğer alt koinlerin wavesin hızını  yakalaması uzun zaman alacaktır.
full member
Activity: 252
Merit: 100
November 08, 2017, 04:19:54 PM
stratiste waves'ten geri kalmaz yakalar yakında. sonunda önemli bir gelişmeyi güzel bir zamana denk getirmeyi becerdilerde fiyata etki etti. diğer gelişmeler hep kötü zamanlarda gelip etki edememişti btcden dolayı
full member
Activity: 840
Merit: 103
November 08, 2017, 04:12:07 PM
Waves yerine stratis alinmasi daha uyun gibi duruyor aslinda cunku waves yine az cok bir miktar artarken stratis biraz geride kaldi normal sartlarda ya ayni seviyede olurlardi yada stratis daha yuksek olurdu.
member
Activity: 79
Merit: 10
November 08, 2017, 03:57:42 PM
Waves Ng stres testi başarı ile tamamlandı. Bugün itibariyle dünyanın en hızlı blockhaini waves! Ne btc ne eth gururla waves  Cheesy Yeni dex ayın 20sinde gelecek sanırım.. tl gateawayi de ekleniyor bu ay. Abi bu waves neymiş böyle be, hakkaten ilerde en gelişmiş kripto kıymet ve kitle fonlama platformu ünvanını hakedecek gibi duruyor
member
Activity: 476
Merit: 12
November 08, 2017, 03:46:14 PM
waves deli gibi artmaya başladı ama yine aynı şey olacak. fork muhabbetleri 1 ay sonra tekrar başlayacak ve başladığımız yere geri döneceğiz.
daralan , sıkılan varsa parasını kurtardığı gibi çıksın. ben inat uğruna bekleyecem Smiley
sr. member
Activity: 308
Merit: 250
November 08, 2017, 03:31:54 PM
waves yeni arayüz ng ve fork iptali haberleriyle deli gibi artmaya başladı. bu ortamda yıl sonu 10 dolar olmaması için hiç bi sebep göremiyorum.
sr. member
Activity: 378
November 08, 2017, 02:48:06 PM
Waves bugün segwitin iptali ile söylenenleri kanıtlarcasına bir artış sağladı.Herkes artış için segwitin yayınlanmasını bekliyordu.Umarım diğer coinler de bir an önce artış yaşar stratiste bir artış sağlayacaktır fakat zaman ihtiyacı var.
member
Activity: 79
November 08, 2017, 02:28:09 PM
Stratisin yol haritasınnı değiştirmeyle birşey elde edeceğini düşünmüyorum. Waves gibi somut şeyler vermeleri lazım yatırımcıya.
hero member
Activity: 630
Merit: 503
November 08, 2017, 01:30:26 PM
Fork iptali sonrası ikisinde de yükseliş olacak orası kesin. Ama waves'in ng test'i yayınlaması ile birlikte artışı daha hızlı olacaktır. Keza yaklaşık 1,5 dolar kadar daha yüksek fiyatı stratise göre.
sr. member
Activity: 1778
Merit: 385
November 08, 2017, 01:28:18 PM
tutabilene aşkolsun bu nasıl bi artış.
member
Activity: 132
November 08, 2017, 01:18:41 PM
hardfork'un askıya alındıgı haberi sonrası ikisi de coşuyor efendim durduramıyoruz. İkisinde de 100+$da görüşmek üzere dostlar. Sağlıcakla
sr. member
Activity: 420
Merit: 260
November 08, 2017, 07:54:06 AM
Yine mi Strat ve Waves abi yapmayın gözünüzü seveyim. Yemin ederim artık gına geldi şu stratla waves muhabbetinden. Ne zaman foruma girsem birileri birilerine tavsiye ediyor, birileri konu açıyor, birileri işte waves şöyle waves böyle. Şu waves ve strat alıp hodlluyanların sabrına hayranım ya  Grin

İnşallah gönlünüzce olur ve bir gün beklediğinizi alırsınız. Ama ben kesinlikle büyütüldüğü kadar olacağını düşünmüyorum.

Hem hacim hem proje açısından Stratis ve Waves inatla tutuluyor . Ekibin çalışmalarının çoğunu takip etmeye özen gösteriyorum.  Hem stratis hem waves ' de bir miktar yatırımlarım var . Olumsuzluğa iten nedir bu ikisi için ? Bir gece de 10 $ üzerine fırlamasını bekliyorum kendi açımdan ..

Peki ne önerirsiniz şu anda işlem gören token ler için ? Var mı tavsiye edebileceğiniz ? Rotamızı neye çevirelim ?

İnancınızı anlıyorum, yukarıda da belirttiğim gibi inşallah gönlünüzce olur. Her iyi projenin ciddi işler başaracağını düşünmüyorum. Bana göre insanların ağzından düşmediği için bu kadar gözüstünde tutuluyor bu jetonlar.  Kimseye tavsiye vermem, herkes kendi analizini yapar ona göre pozisyonunu alır.
hero member
Activity: 981
Merit: 500
DIV - Your "Virtual Life" Secured and Decentralize
November 08, 2017, 06:05:31 AM
İkisini de 32K' dan öbek öbek toplarsınız 1 hafta sonra. Burada stratis veya waves şakşakçılığı yapmaya gerek yok fork döneminde. BTC bölünüyorsa dinlemez bunları alır indirir aşağı. Şimdi bile satsanız 1 hafta sonrasında ciddi karınız olabilir. Bir dahaki hafta çakılma haftası, pozisyon almak lazım.
legendary
Activity: 1036
Merit: 1001
November 08, 2017, 03:22:44 AM
Yine mi Strat ve Waves abi yapmayın gözünüzü seveyim. Yemin ederim artık gına geldi şu stratla waves muhabbetinden. Ne zaman foruma girsem birileri birilerine tavsiye ediyor, birileri konu açıyor, birileri işte waves şöyle waves böyle. Şu waves ve strat alıp hodlluyanların sabrına hayranım ya  Grin

İnşallah gönlünüzce olur ve bir gün beklediğinizi alırsınız. Ama ben kesinlikle büyütüldüğü kadar olacağını düşünmüyorum.

Hem hacim hem proje açısından Stratis ve Waves inatla tutuluyor . Ekibin çalışmalarının çoğunu takip etmeye özen gösteriyorum.  Hem stratis hem waves ' de bir miktar yatırımlarım var . Olumsuzluğa iten nedir bu ikisi için ? Bir gece de 10 $ üzerine fırlamasını bekliyorum kendi açımdan ..

Peki ne önerirsiniz şu anda işlem gören token ler için ? Var mı tavsiye edebileceğiniz ? Rotamızı neye çevirelim ?
hero member
Activity: 896
Merit: 519
November 07, 2017, 06:17:43 PM
Herkes bir şey düşünüyor ona göre yatırım yapıyor işte, neden böyle yorumlar yaptığınızı bilmiyorum. Bitcoin alanlarda yanılgı içindeler, ethereum alanlar tutanlarda yanılgı içindeler pişman olacaklar! Çok biliyormuşsunuz neyin ne olacağını zamanında alsaydınız bitcoin ne işiniz var buralarda.
sr. member
November 07, 2017, 06:02:38 PM

Hocam insanlar bu kadar elinde tutuyorsa bildikleri vardır bence merkezi olmayan borsalara ihtiyaç gün geçtikçe artıyor.Bir ara forumda ethereum 100 dolar olucak diye konu açıp duran bir arkadaş vardı herkes dalga geçiyordu ama şuan etherin geldiği nokta ortada.

Valla ben böyle düşünmüyorum hocam. İnşallah ellerinde tutanlar bir gün pişman olmazlar ve beklediklerinin karşılığını alırlar Smiley
hero member
Activity: 896
Merit: 519
November 07, 2017, 05:53:58 PM
Bir ara forumda waves 100 dolar olucak diye konu açıp duran bir arkadaş vardı herkes dalga geçiyordu ama şuan waves'in geldiği nokta ortada.  Grin
sr. member
Activity: 546
November 07, 2017, 05:51:57 PM

Hocam insanlar bu kadar elinde tutuyorsa bildikleri vardır bence merkezi olmayan borsalara ihtiyaç gün geçtikçe artıyor.Bir ara forumda ethereum 100 dolar olucak diye konu açıp duran bir arkadaş vardı herkes dalga geçiyordu ama şuan etherin geldiği nokta ortada.
sr. member
November 07, 2017, 04:16:14 PM

Pages:
Jump to: