Pages:
Author

Topic: STRATIS ve WAVES - page 4. (Read 4125 times)

sr. member
Activity: 434
Merit: 278
November 07, 2017, 03:35:25 PM
Gecen ay Zencash kazıp 27$ a satarak yaptıgım vurgunla elimdeki tüm ekran kartı ıvır zıvır herseyin parasını cıkarıp bu ay kazandıgım tüm para olan 500 Amerikan dolarını şuan itibarı ile Stratise gömdüm.(elektrik parasını cıktım 400 TL) 2018 Şubata kadar acil para ihtiyacım yok İnsallah olmazda o gün bu postu yeniden reply edip görücez bakalım 3ün1 ni mi aldım yoksa 5-10x mi yaptım  Grin Grin Grin Grin Grin Grin
sr. member
Activity: 322
Merit: 251
November 07, 2017, 08:38:45 AM
onları kaçırdık bunlar kaçmasın diye hayıflanmamak adına aldım bir miktar attım cüzdana .. Uzun vadede niyetim tutmak en az 100 $ civarından çıkartmayı hedefliyorum . Bakalım zaman ne gösterecek ama ileri vadede birer ethereum olmaları zor değil .
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
November 06, 2017, 07:14:55 AM
Nasıl zamanında ethereum için çok fazla olumsuz yorum olduysa ethereum kendini kanıtladı . Sıra Waves & Stratis ' de . Ekip sağlam bir şekilde ilerliyor . Balon olacak projeler değil . Ekip sürekliliğini sağlayabilmek için emin adımlarla ilerletiyor projeleri . Önümüzde ki 1-2 sene içersinde bolca bahsedip keşke zamanında yine alım yapsaymışız diyeceğiz ..

Doğru söylüyorsun bu işin kaderinde var. Ne kadar alsakta stok yapsakta güzel artışlar olursa keşke daha fazla alsaymışım diye içimizden geçireceğiz. Ethereum 20 dolardayken fiyatı görünce ekranı kapatıyordum sonra 100 dolara çıktı yuh dedim 100 dolardayken alsam bile epeyce karım olacaktı. Bir ara zaten fork olmuştu kimse bu kadar değerleneceğini kestiremedi. Projeye bakmak gerekiyor ve fiyatları konuşmak yerine daha çok projelere odaklanmalıyız proje güzelse gelişiyorsa zaten fiyatlarda artacaktır. Ama konularda çok aşırı fiyat konuşulmaya başlandı bu sayede bilgilendirici mesajlarda gelmiyor, konulara giren kişiler ya olumsuz yorum yapıyor ya da olumlu şeyler yazıyor, kısaca yazıp çıkıyorlar. Duyurular bölümünde yeni haberler duyurular paylaşılsa daha iyi olur, konularda gereksiz yere sayfalanıyor.
Bunu hep yaşıyoruz.
Herkes BTC'de yaşamadı mı?
10 dolar oldu hadi ordan dedik.
100 oldu hadi ordan dedik.
1000 oldu o kadar da değil dedik
10 bin olacak yuh saçma diyeceğiz.
100 bini görünce?

Smiley
hero member
Activity: 896
Merit: 519
November 06, 2017, 06:52:54 AM
Nasıl zamanında ethereum için çok fazla olumsuz yorum olduysa ethereum kendini kanıtladı . Sıra Waves & Stratis ' de . Ekip sağlam bir şekilde ilerliyor . Balon olacak projeler değil . Ekip sürekliliğini sağlayabilmek için emin adımlarla ilerletiyor projeleri . Önümüzde ki 1-2 sene içersinde bolca bahsedip keşke zamanında yine alım yapsaymışız diyeceğiz ..

Doğru söylüyorsun bu işin kaderinde var. Ne kadar alsakta stok yapsakta güzel artışlar olursa keşke daha fazla alsaymışım diye içimizden geçireceğiz. Ethereum 20 dolardayken fiyatı görünce ekranı kapatıyordum sonra 100 dolara çıktı yuh dedim 100 dolardayken alsam bile epeyce karım olacaktı. Bir ara zaten fork olmuştu kimse bu kadar değerleneceğini kestiremedi. Projeye bakmak gerekiyor ve fiyatları konuşmak yerine daha çok projelere odaklanmalıyız proje güzelse gelişiyorsa zaten fiyatlarda artacaktır. Ama konularda çok aşırı fiyat konuşulmaya başlandı bu sayede bilgilendirici mesajlarda gelmiyor, konulara giren kişiler ya olumsuz yorum yapıyor ya da olumlu şeyler yazıyor, kısaca yazıp çıkıyorlar. Duyurular bölümünde yeni haberler duyurular paylaşılsa daha iyi olur, konularda gereksiz yere sayfalanıyor.
legendary
Activity: 1572
Merit: 1002
November 06, 2017, 06:30:28 AM
hero member
Activity: 896
Merit: 519
November 02, 2017, 05:30:42 AM
Düşüşten yararlanarak waves almayı sürdüreceğim isterse 1 dolara düşsün yine önemli dğeil benim açımdan, uzun vadeli düşünüyorum tek problem nakit ihtiyacı doğduğunda hiç satış yapamıyorum ama onun yerine bounty den gelenleri nakite çeviriyorum. Onu da yapamayacağız gibi görünüyor eridikçe eriyor nereye kadar böyle gidecek.
hero member
Activity: 1400
Merit: 569
November 02, 2017, 04:03:27 AM
Bu piyasada etheriumdan sonra gelicek iki coin vardır. Bunlardan bir tanesi waves, diğeri strattır. Peki bu ne zaman olur derseniz, belki 2018 belki 2019 belki de 2020. O kararı almak önemli olan.
full member
Activity: 728
Merit: 151
November 02, 2017, 01:21:01 AM
altların geneli coşarken bu ikisi kan ağlasa denilenler doğru..ama btc yine uçuşta ve bütün altlar kan ağllıyorsa ben bunu alım fırsatı olarak değerlendiririm..benim düşüncem böyle..stratis ve waves in yol haritalarına bakarak dönüm noktası diyebileceğimiz dönemler nelerdir bunları belirlemek lazım..forumdaki çoğu arkadaş stratis için önümüzdeki 2018 3 ve 2019 1 i işaret etmekte.

şu tartıştmayı bilgi çerçevesinde yaparsak okuyuculara daha faydalı olur bence..bu forumda ethereum için bile scam çöp diyenleri unutmamak lazım
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
November 02, 2017, 01:03:51 AM
İkisi de ve diğer bir çok alt da kan ağlıyor resmen. Btc hepsini sildi süpürdü.
Bi kaç yıl sonra pişman olmayız umarım "keşke btc alıp atsaymışız kenara" diye.
legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
November 01, 2017, 08:55:42 PM
Bitcoin o kadar yükseldiki, çöküşü bize Nisan 2017'yi getirecek dayanın dostlar.

Bencede. Nisan 2017 de nasıl para altcoinlere geçtiyse 2018 ilkbaharı yada yaz aylarına doğru altcoinlere tekrar paranın kaymasını umut ediyorum/ beklentim o yönde. Olay bu şekilde gerçekleşirse ilk bundan artış gösterenler Waves ve Stratis olur. Özellikle çok sayıda Waves holder var bakalım... Biraz daha waves in aşağı inmesini beklemekte fayda var. 3 gündeki bu bitcoin'in ekşını yüzünden dibin dibini görmek üzereler.. Acele etmeden piyasayı süzmek en iyisi olacak bugunler.
full member
Activity: 294
Merit: 100
November 01, 2017, 01:15:17 PM
Abi benim mesleğim olsa gider her ay Bitcoin alirim ne isiniz var bu altlarda anlamiyorum. Hayir 3ten waves alip 3.5ten satilir da sermayeyi yatirip ekipten ekstra calisma beklemek nedir? Bunu yapacaginiza 3 takim belirleyin İngiltere liginden, sezonun basindan itibaren takip edip her hafta analizlerle iddia oynayin. En azindan 90 dakikada üzülürsünüz aylarca beklemek yerine
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
November 01, 2017, 12:25:28 PM
Bitcoin o kadar yükseldiki, çöküşü bize Nisan 2017'yi getirecek dayanın dostlar.
dayana dayana ne saç kaldı ne diş ne sermaye  Grin Grin Grin
sr. member
Activity: 630
Merit: 252
November 01, 2017, 11:51:40 AM
Wavesin 41k oldugunu gordu bugun bu gozler Cheesy herseyi almayi biraktim alabildigim miktari aldim ama oyle bir goz kırpıyor ki, almamak icin kendime buyuk hedef koydum, waves 30k olursa ozaman alicam bir miktar daha Cheesy olmasi zor ama su sartlarda belli de olmaz olmucakmis gıbı dusunup olursa alirim Cheesy
legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
November 01, 2017, 10:26:23 AM
full member
Activity: 294
Merit: 100
November 01, 2017, 10:24:29 AM
ya bırakalım stratis i waves i bu çöplüğün kralı BTC başkası yalan. Sinirlerim bozuldu komple altlardayım. Yine ve yine içeri gidiyorum. geçicem btc ye rahat edicem BTC 2 yıl içinde x10 yapacak en az diğerlerinde ben bu oranı yakalayamıyorum en azından başım rahat olur.
mesela ben altlarda düşük miktarlarda yatırım yapıyorum kârımı bitcoine aktarıyorum zaten btc bu olayın yapı taşı. Bunu göremeyip halâ yüksek miktarda altcoinleri tutanlara şaşmalı. Çok para kazanmak isteyen varsa arastirip icoya katilsin öyle beklesin. Bu coinlerden daha kisa vadede sonuç verir.
sr. member
Activity: 616
Merit: 261
November 01, 2017, 07:24:37 AM
ya bırakalım stratis i waves i bu çöplüğün kralı BTC başkası yalan. Sinirlerim bozuldu komple altlardayım. Yine ve yine içeri gidiyorum. geçicem btc ye rahat edicem BTC 2 yıl içinde x10 yapacak en az diğerlerinde ben bu oranı yakalayamıyorum en azından başım rahat olur.
member
Activity: 126
Merit: 12
November 01, 2017, 07:18:43 AM
Waves'i 3 dolardan alıp 5 dolardan satmak lazım, forumdaki waves aşıklarına aldanıp her yerden toplamaya çalışanın canı yanar. En kötü 15-20 günde bir bu ralliyi yapıyor. Stratis için ise beklentilerim daha yüksek boyutta, daha sağlam bir pump alabilir gibi geliyor, bazı dönemlerdeki yüksek hacmi de bu fikrimi destekliyor.
member
Activity: 380
Merit: 20
November 01, 2017, 07:07:23 AM
Alım için bu fiyatlar hala iyi değil gibi..Btc 8100-8500 aralığını hedeflemiş durumda hiç görülmeyen rakamları görebilirsiniz strat ve waveste aceleci olmayın bence...
full member
Activity: 840
Merit: 103
November 01, 2017, 06:10:48 AM
Her ikiside dibi gormekte birbiriyle yarisiyor 50nin altina dustuklerinden bitcoin boyle yukselmeye devam ederse 40a kadar inebilirler.
newbie
Activity: 56
Merit: 0
November 01, 2017, 05:49:13 AM
Stratis i 73000 lerden aldım hadi bi deneyelim diye şu an 47000 lerde ne dersiniz bekle mi sat zararına mı?Aklımda deli sorular Grin
Pages:
Jump to: