Pages:
Author

Topic: Süper Lig 2017/2018 Sezonu - page 6. (Read 8375 times)

member
Activity: 140
Merit: 20
November 04, 2017, 12:26:44 PM
Şuan ligde iyi giden bir galatasaray olduğu gözüküyor ama en küçük bir hatada yada  bir puan kaybında büyük çalkantılar oluyor takımda bence yakın zaman da tudor ile yollar ayrılacak ve takım biraz gerileme yaşıyabilir.Birde geçen haftaya kadar gsye hiç kırmızı kart çıkmamıştı geçen hafta yeni görmeye başladırlar takımdaki eksiklikler etkili olacak çünkü yedek kulubesi çok zayıf.Fenerbahçede işler sıkıntılı görünüyor bir hafta kazansa öbürsü hafta kaybediyor bir ivme yakalayamadılar bu takım kadrosuyla işleri zor gözüküyor.Başakşehir geçen formunu yakalamaya başladı zirve yarışında onların olacağı açık bir şekilde gözüküyor.Gelelim üst üste iki şampiyonluk yaşayan takıma beşiktaşta bir doygunluk olduğu gözüküyor oğuzhan talisca da bir başıboşluk var ikisinin kendisini toplamadan ligde savunmaları açmada sıkıntı yaşıyor her şey q7 nin ne yapacağına bağlı her topu bir şekilde q7 ile buluşturma peşinde takım yeni transferlerde bir pepe iyi geldi takıma diğer transferler döküldü aldıkları şansı değerlendiremediler lens geçen seneki lensten çok uzak fazla kiloları var medel ne zaman ne yapacağı belli olmuyor.Atibanın hafifte olsa düşen bir formu var yaşına bağlı olarak oda takıma yansıyor bu sene şampiyonluk yarışı üç takım arasında geçicek gibi galatasaray beşiktaş başakşehir kendi aralarında oynayacakaları maçlar büyük öneme sahip beşiktaşın avrupada ilerlemesi süreceği için tökezlemeler yaşayabilir ama ligin sonunda ipi göğüsleyeceğini düşünüyorum.
newbie
Activity: 30
Merit: 0
November 04, 2017, 11:17:55 AM
Galatasaray  düzeni cok iyi  oturtu rakipsiz  sampiyonluğula  gider gibi ama  besiktas da  rakip olabilir  ama  buyuk ihtimale  galatasaray
member
Activity: 244
Merit: 20
November 03, 2017, 06:54:12 PM
Galatasaray ve Beşiktaş'ın son haftalara kadar şampiyonluk için en güçlü 2 aday olduğunu düşünüyorum. Galatasaray eğer yakaladığı bu performansı ve havayı son haftalara taşıyabilirse şampiyon olur diye düşünüyorum.
hero member
Activity: 1582
Merit: 520
November 03, 2017, 03:55:40 PM
Galatasaray 5 - 1 Gençlerbirliği , galatasaray iyi bir oyunla evinde farklı kazandı bu yıl farklı bir görüntü çiziyorlar , Fenerbahçeli olarak fenerbahçe içinde aynı şeyleri söylemek isterdim fakat bu yıl takımda gene ümit yok , lig bjk ve gs arasında geçeceğe benziyor.
full member
Activity: 630
Merit: 104
November 03, 2017, 08:18:28 AM
beşiktaşda tabiki sizinkide soru yani
member
Activity: 336
Merit: 10
November 03, 2017, 06:45:21 AM
GS puan kaybetmeye devam edecek bence.
member
Activity: 152
Merit: 11
November 02, 2017, 05:42:37 AM
Beşiktaş olur diyorum fb ve gs dengesiz bu sene de
full member
Activity: 434
Merit: 100
November 01, 2017, 03:49:37 PM
gs 22
bjk 14
fb 11
son puan durumu hahahah  Grin Grin Grin Grin

gs 23
bjk 18
fb 16
son puan durumu hahahah  Grin Grin Grin Grin
member
Activity: 933
November 01, 2017, 01:06:21 PM
Şüphesiz ki bu sezon baştan kurulun kadrosu ve Igor Tudor'a rağmen Galatasarayımız şampiyon olacaktır  Cool
member
Activity: 140
The Future of Sports is Fan Controlled
November 01, 2017, 12:31:06 PM
 Simdilik GS gibi gorunuyor ama daha iyi takimlarla oynamadilar,Trabzona kaybettiler...Bence goturemezler sezon sonuna kadar..
 Besiktas iyi takim,ama cok puan kaybettiler...
 Bizden (Fenerbahce) bi cacik olmaz maalesef...
 Insanin mac seyredesi gelmiyor....
member
Activity: 167
November 01, 2017, 12:30:32 AM
bu sezon çok çekişmeli geçecek ama sezon sonu şampiyon Galatasaray...
member
Activity: 336
Merit: 11
October 31, 2017, 11:33:13 PM
Hic beklemedigimiz bir takim ipi gogusleyebilir.
member
Activity: 532
Merit: 12
October 31, 2017, 09:12:58 PM
Ben Beşiktaş'ın ikinci yarıda daha forma girerek şampiyonluk ipini göğüsleyeceğine inananlardanım. Galatasaray'lı Gomis gol krallığının en büyük adayı bence.
hero member
Activity: 756
Merit: 505
October 31, 2017, 08:22:49 PM
fenerbahçe bu sezon iyi bir başlangıç yaptı bu başlangıcı da en iyi şekilde sürdürüyor. hedefi zaten üç büyüğün içinde kalmak.
galatasaray geçen yılın acısını çıkarmaya çalışıyor. gidişatı fena değil ama duraksaması an meselesi.
beşiktaşta her zaman ki gibi heyecana açık bir stili var.
başakşehir olmasa da olurdu.
diğer takımlara başarılar diliyorum.
legendary
Activity: 2198
Merit: 1232
October 28, 2017, 02:41:38 PM
Beşiktaş çok güçlü gözüküyor fakat avrupaya fazlasıyla yatırım yapıyorlar hatta sırf avrupa kupası için oynasın diye pepe gibi ligde sıkıntı yaratabilecek bir oyuncuyu kadroya dahil ettiler dilerim tarafsız bir futbol taraftarı olarak Beşiktaş kazanır fakat Galatasaray ve ligin yeni ekiplerinden Göztepe de hiç boş değiller gibi geliyor bana. Gerçekten iyi olan kazanmalı..

Maçları takip etmiyorsun sanırım. Pepe bugün de Atiba ile beraber takımın en iyisiydi. Türkiye Ligine gelmiş en üst düzey stoper olabilir.
newbie
Activity: 30
Merit: 0
October 28, 2017, 02:38:07 PM
Beşiktaş çok güçlü gözüküyor fakat avrupaya fazlasıyla yatırım yapıyorlar hatta sırf avrupa kupası için oynasın diye pepe gibi ligde sıkıntı yaratabilecek bir oyuncuyu kadroya dahil ettiler dilerim tarafsız bir futbol taraftarı olarak Beşiktaş kazanır fakat Galatasaray ve ligin yeni ekiplerinden Göztepe de hiç boş değiller gibi geliyor bana. Gerçekten iyi olan kazanmalı..
legendary
Activity: 2198
Merit: 1232
October 28, 2017, 02:27:21 PM
Şenol Güneş'i Negredo kurtardı bugün.
Yine çaylak bir hakem vermişler maça, maçı yönetmedi resmen idare etti.
sr. member
Activity: 1470
Merit: 449
October 27, 2017, 12:17:42 AM
Bu sene gerçekten baştan bir takım yaratarak ve ciddi oyuncular transfer ederek giren Galatasaray. Yaptığı transferlerin ne kadar doğru bir tercih olduğunu 9. Hafta sonunda gösterdi, lig uzun bir maraton ama bence bu sene ligi Galatasaray Şampiyon olarak tamamlar.

member
Activity: 266
October 26, 2017, 09:12:13 PM
Caner Erkin'e 6 maç ceza verilmiş. Emre Belözoğlu, Volkan Demirel gibi isimlere de bu cezaların verilmesini bekliyoruz.

Haftasonu oynanacak maçlardan küfür eden en az 10 oyuncu görüntüsü toplayacak Beşiktaş yönetimi, bir basın açıklaması ile bunlara da ceza istiyoruz diyecekler. İşin içinden çıkamayan TFF ceza indirimine gidecek. Baskıyı iyi kurarlarsa bir maç ceza alır sanırım Caner.
member
Activity: 266
October 26, 2017, 09:01:28 PM

Galatasaray skordan bağımsız futbolunda olan eksiklikleri gideremezse böyle puan avantajında bile şampiyonluğu kaptırmaması az ihtimal gibi duruyor.Sad(((
Pages:
Jump to: