Pages:
Author

Topic: Süper Lig 2017/2018 Sezonu - page 9. (Read 8375 times)

full member
Activity: 434
Merit: 100
September 24, 2017, 09:37:13 AM
Aziz Yıldırım Ali Palabıyık'ı bağlamasaydı Fenerbahçe sabaha kadar gol atamazdı. Maç bitsin diye dua ederken seyircilerin yüzündeki korku görülmeye değerdi. Gerçi Ozan Tufan fıçısı kaleye girdi ama hakem onu gol saymadı. Grin
full member
Activity: 183
September 23, 2017, 03:28:55 PM
ali palabıyık yine bir galibiyeti daha fenere hediye etti.
yine yaptı şerefsizliğini...
maçı izledim de, maç beşiktaşın hakkıydı. ama sağolsun aziz ve çetesi çaldılar yine 3 puanı.
hero member
Activity: 1610
Merit: 773
September 23, 2017, 01:49:09 PM
cenkin penaltısı verilmedi negredonun golü verilmedi fener iki penaltıyla maçı aldı
aziz iyi para basmış sahalarında ilk galibiyetlerini aldılar
sr. member
Activity: 728
Merit: 261
September 23, 2017, 01:25:18 PM
derbi gibi derbi,karşılıklı goller 4 kırmızı kart penaltılar Smiley
full member
Activity: 308
September 23, 2017, 01:12:18 PM
Galatasaray'ın şampiyon olacağını düşünüyorum ama hep bu istikrarla devam eder mi bilemiyorum.Gs olamazsa bjknin olacağını düşünüyorum.Gol kralı bence Gomis olur.
full member
Activity: 252
Merit: 103
September 23, 2017, 01:09:10 PM
göz tepe olur ya saçmalamayın Cheesy
hero member
Activity: 1610
Merit: 773
September 23, 2017, 12:29:38 PM
penaltı çok basit karardı derbide çalınacak penaltı değil
quaresma ve netonun kırmızılar doğruydu
kartlar çıkınca maça hareket geldi derbi olduğunu hissettiriyor
full member
Activity: 672
Merit: 110
August 25, 2017, 05:31:23 PM
ben hala tolgayı begenmıyorum 4 attmıs olabılır ama 4 tanede kacırdı. tolga takımdakı 2 turk oyuncu atması ıyı dogru yerde oynuyor ama son vuruslarda cok becerıksız bakmayın 4 gol attıgına . gerı kalan 31 haftada belkıde 4 gol atamıycak tolga ama cok calısıyor kosuyor...
ayrıcca kötu gun tarfataru var mı bu ulkede amk dun vardar macında vardara oley oley ceken kımdı ? fenrr pazar gunu kazanamzsa görcez neler olcak fenerdede...

edit : asamoah ve denayer de geldı ruyanızda baska takım bıle sampıyon olamaz Cheesy
member
Activity: 74
Merit: 10
August 25, 2017, 04:49:51 PM
Bir oglum olsun adı tolga olsun Roll Eyes)))şampiyon galatasaray

Çok ilginç taraftarsınız ha adam 3 maçtır bir sürü gol kaçırdı diye yerden yere vuruyordunuz şimdi gol atınca göklere çıkardınız. Tam iyi gün taraftarı diye boşuna demiyorlar bu galatasaraylılara. Östersunds'a elendikten sonra Tudor itin götüne sokulmuştu şimdi 3 galibiyette hepsi unutulmuş.

Hangi 3 maç kacırdı kim kimi yere vurdu ne diyosanız deyin şampiyon galatasaray:))))
full member
Activity: 434
August 25, 2017, 03:36:42 PM

Çok ilginç taraftarsınız ha adam 3 maçtır bir sürü gol kaçırdı diye yerden yere vuruyordunuz şimdi gol atınca göklere çıkardınız. Tam iyi gün taraftarı diye boşuna demiyorlar bu galatasaraylılara. Östersunds'a elendikten sonra Tudor itin götüne sokulmuştu şimdi 3 galibiyette hepsi unutulmuş.
member
August 25, 2017, 02:44:32 PM
full member
Activity: 1302
Merit: 115
Pepemo.vip
August 25, 2017, 01:45:54 PM
Şuraya bir not bırakayım, GS balonunun patlama süreci 25 Ağustos akşamı evinde Sivasspor'a puan kaybetmesiyle başladı. Hadi inşallah  Grin
sr. member
Merit: 254
August 25, 2017, 01:29:46 PM
Fenerbahçe bu sezon sakat gibi duruyor ama yarın uefa maçı var bir nevi avantajlı olarak görüyorum ben fenerbahçeyi oda vardar harbiden takım değil adamlar hep avrupaya gidip elemeleri geçemiyor. Galatasaray bu sezon bomba gibi bir başlangıç yaptı bana göre.
fenerbahce takım vardar degıl ama damlar 4 atıp 1 yedi Cheesy

Aykut'un planı başka tabi. Adamlar bilerek elendi Avrupa Kupalarından. Bu sayede tek kulvarda Galatasaray ile kıran kırana şampiyonluk mücadelesi verebilecekler. Bu sene hiçbir bahaneleri yok. Galatasaray ve Fenerbahçe'nin tek kulvarda formda olduğu sezonda şampiyonun kim olduğunu görebileceğiz.
full member
Merit: 110
August 25, 2017, 12:40:23 PM
Fenerbahçe bu sezon sakat gibi duruyor ama yarın uefa maçı var bir nevi avantajlı olarak görüyorum ben fenerbahçeyi oda vardar harbiden takım değil adamlar hep avrupaya gidip elemeleri geçemiyor. Galatasaray bu sezon bomba gibi bir başlangıç yaptı bana göre.
fenerbahce takım vardar degıl ama damlar 4 atıp 1 yedi Cheesy
hero member
Activity: 1680
Merit: 529
August 23, 2017, 02:36:55 PM
member
Activity: 90
August 23, 2017, 11:02:18 AM
Beşiktaş'ın bu sene patlayacağını düşünüyorum (Gerçi düşününce geçen sene de böyle düşünüyordum). Bu kadar uzun ve güzel bir rüya olamaz abi artık bir yerden sorunlar baş gösterecek bence ama istiyorum ki hiç bitmesin bu rüya, uyanmayalım.  Grin
member
August 22, 2017, 04:39:10 PM
Tebrikler başakşehir Lips sealed
full member
Activity: 140
August 22, 2017, 12:20:38 PM
Ligde yıldız oyuncuları görmek çok güzel, antalyaspor bile eto'dan sonra nasri'yi de kadrosuna kattı bence yabana atmamak lazım. Bu sezon için favorim Galatasaray. Takım çok istekli, saldırıyor, pres yapıyor, iyi oyun oynuyor, seyir zevki yüksek daha ne olsun. Fenerbahçe ve beşiktaşın en büyük şansı ilk haftalar galatasarayın rakibi olmamasıdır. En iyi ve isabetli transferleri yaptılar ne kadar kızsak da Tudor iyi iş çıkardı
newbie
Activity: 39
Merit: 0
August 22, 2017, 06:43:48 AM
Galatasaray ya da Beşiktaş derim. Galatasaray iyi transferler yaptı. Beşiktaş'ın kadrosu ve disiplini de yerinde.
Fenerbahçe çok kötü kapatacak ligi bence. Kim şampiyon olursa olsun bu sezon güzel keyifli maçlar izleyeceğiz diye düşünüyorum.
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
August 22, 2017, 06:35:39 AM
24 kişi bjk
8 kişi fb
3 kişi gs demiş. çok ilginç geldi. Gs ve bjk nin ligi ilk 3 te bitirmesi bence garanti.
Pepe nin uyum sağlayamayacağını düşünüyorum(Frank Deboer gs ye geldiğinde uyum saglıyamamıstı aynısı pepede olacaktır). Negredo danda umitli değilim(Cenkin yedeği olacak bence). Turk ligi için iyi sampiyonlar ligi icin kötü bir kadrosu var. Hele bu kaleci ile grupta real madrid, bayern falan cıkarsa kevgir olurlar. Yaşlıda olsa elit bir forvet ve iyi bir kaleci alırlarsa şampiyonluk için çok daha güçlü hale gelirler.
Fenerbahcede valbuena transferi bence yılın en iyi transferlerinden biri geri kalanı komple çöp. Soldado falan artık bitik futbolcu. Dirar ve isladan bir verim bence alamayacaklar.
Galatasarayda ise Mariano ve fernando bence en iyi transferler. Gomis çok iyi besleniyor ve maçlar hep rakip sahada olduğu için çok parladı. Belhanda için süphelerim var. Sol kanada bir fişek alırsa %101 sampıyon olur.
Genel anlamda ligdeki takımların kalitesi gecen seneye göre gözle görülür şekilde arttı. Yabancı sınırı kalkmadıgı taktirde bu seneden itibaren ligde güzel maçlar izleriz.
Pages:
Jump to: