Pages:
Author

Topic: superonline pişmanlıktır - page 2. (Read 2403 times)

legendary
Activity: 1638
Merit: 1329
Stultorum infinitus est numerus
March 05, 2016, 01:55:48 PM
2010-2012 arası Superonline ve 2016 Ocak ayına kadarda TTnet kullandım.

Superonline TTnet'e nazaran çok çok daha iyi, AKK çıktığında nedense (galiba bir bug) 250-300 GB indirmem olmasına rağmen hızım hiç düşmüyordu. Ardından TTNet'te nasıl oluyorsa 87 TL fatura ile 100 GB 35 Mbps paketine geçmek zorunda kaldım. İlk başlarda iyiydi fakat daha sonra (2. ay) bilmediğim birşeyden dolayı her ayın 2. veya 3. gününde kotayı aştığımı söylüyordu. En son taahüt biter bitmez Uydunet'e geçtim ve 3 aydır sıkıntısız kullanıyorum. 50 Mbps DL/4 Mbps UP/250GB AKK paketindeyim. 84.90 TL gibi bir faturası var. Memnunum. Öneririm.
sr. member
Activity: 403
Merit: 250
internet aktivist
March 05, 2016, 12:58:19 PM
Benzer sorunlari yasadim. Telefon ettim gunceleme yaptilar. Yine birsey degismedi. Servis kaydi actilar. Hemen sonra baska bir numaradan arandim ve ertesi gune randevu verdiler. Ertesi gun yeni modemle gelip degistirip gittiler. Sikinti bitti. Eski nesil modem kullandigim icin oluyormus. Yeni sifir modem verdiler. Suan hizimdan gayet memnunum

o zaman benim modemide değiştireceklerdir eski hızıma döneyim başka bi şey istemiyorum Cheesy yorumun için teşekkür ederim
twn
legendary
Activity: 1204
Merit: 1011
March 05, 2016, 12:45:49 PM
Benzer sorunlari yasadim. Telefon ettim gunceleme yaptilar. Yine birsey degismedi. Servis kaydi actilar. Hemen sonra baska bir numaradan arandim ve ertesi gune randevu verdiler. Ertesi gun yeni modemle gelip degistirip gittiler. Sikinti bitti. Eski nesil modem kullandigim icin oluyormus. Yeni sifir modem verdiler. Suan hizimdan gayet memnunum
sr. member
Activity: 403
Merit: 250
internet aktivist
March 05, 2016, 11:45:37 AM
aylık 74 ₺ ye 150 GB akk + 50mbit down 5mbit upload + Turkcell tv plus hizmeti aldım ttnet taahhütüm bitmeden iptal ettirmiştim benim yerime 250 ₺ cezamı ödediler her şey iyi süper ilk 3 ay internetim uçuyo hızdan 45mbitin altına düşmedi hiç fakat 4.aydan sonra hızım max 13-15 gb arası oluyodu arada 2mbite kadar düşüyor akk kotasını geçmediğim halde sorun vardır falan dedim 1-2 hafta ses çıkarmadım ama 3.hafta canıma tak etti aradım müşteri hizmetlerini aradım söyledim bi şeyler yaptılar falan hız 27mbit falan oldu 1 saat sonra hız 6-7mbite kadar düştü dns, vpn falan kullanmıyorum neyse dedim belki bilgisayarda sorun vardır format attım, sürücüleri güncelledim falan sonra telefonumda testler yaptım yok sorun kesinlikle benden kaynaklanmıyordu şifremi falan bilende yok düzenli değiştiriyorum zaten artık tak etti ya cidden 144p de 2 dk lık video donarak izledim bardağı taşıran son damlaydı 1-2 güne servis gönderecekler bakalım eğer devam ederse cidden geçmeyin derim bunları neden anlattın derseniz hem içimi döktüm hemde Turkcell superonline nin nasıl bir şey olduğunu öğrenin diye müşteri hizmetleri süper ona lafım yok  Undecided neyse siz de kullanıyosanız anlatın sizde durumlar nasıl ?
Pages:
Jump to: