Pages:
Author

Topic: Suudi Arabistan'ın İstiklal Marşı'mıza izin vermemesi(Süper Kupa Maçı İptal) - page 3. (Read 495 times)

legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
hem fenerbahçe'ye hem de galatasaray'a bu rezillikten dolayı maça çıkmadıkları için helal olsun. beşiktaş'ı da unutmuş değilim ona da helal olsun. bu kadar basit dostlar, parayı verdim her şeyi yaptırırım yok. bu organizasyon ülke sınırları dışında olacaksa almanya gibi gurbetçi vatandaşımızın bol olduğu ülkelerde olmalı. çevre ülkelerden de bir sürü insan maç izlemeye gelirdi.
bir not da atv denilen kanala gelsin: rezilsiniz!!!
hero member
Activity: 1204
Merit: 623
Bu güne kadar ne futbol sevdim ne de seyrettim. Bu günki duruma düşürenlerin boynu altında kalsın. Ben bu iki güzide takımın bu maça çıkacaklarına inanmıyorum. Eğer çıkarlarsa geri dönecekleri bir evlerinin olduğunu da düşünmüyorum. Karıları eve almaz daha.

Edit:
Futbolcuların aldıkları kararı uygulamaları ve oraya seyirci olarak gidip orada İstiklal Marşımızı okuyan herkesi kutluyorum. Teşekkürler.

Üç kuruş için domalan şerefsizleri de tarihe havale ediyorum.
full member
Activity: 545
Merit: 124
Reward: 10M Shen (Approx. 5000 BNB) Bounty
Eeeee parayı veren düdüğü çalar. Adamlar boşuna mı oraya getirdi iki takımı da bastı parayı getirdi.
Marşa hadi izin vermedin diyelim. La Atatürk'e ne düşmanlığınız var?
Bir de daha önce İtalyan takımları burada oynadı onlarda da aynısı oldu mu? Arabistan milli marşı okundu mu? Var mı bilen takip eden?
legendary
Activity: 2548
Merit: 1519
Cumhuriyetin 100. yılında bu maçın araplara verilmesi en başından skandaldı şimdi bu skandal derinleşmiş. Grin Kulüpler rest çekiyormuş o olmazsa çıkmayız bu olmazsa oynamayız diye. 4 milyon Euro ödül var şu anki kurla 130 milyon TL ediyor nereye çıkmıyorsun? Grin Paranın kölesi olmuşsunuz Türk ve Atatürk düşmanı arapların köpeği oldunuz para için. Federasyon başkanı bylockçu olan Yeni Türkiye'de sıradan manzaralar bunlar.
legendary
Activity: 1358
Merit: 1000
Ne olacaktı başka? Arap seviciliğini üst levele taşımaya çalışıp süper kupayı orada oynatmak istersen sonucu buydu yani adamlar zaten milli değerlerimize düşman yani. Allah bilir gelen tepkiler üzerine zar zor Norm Ender'e okutabileceklerdir. En yakın zamanda şu zihniyetten kurtuluruz umarım...
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
türkiye futbol federasyonu'nun konu ile ilgili açıklaması mevcut: https://www.cumhuriyet.com.tr/spor/tffden-super-kupadaki-ataturk-ve-istiklal-marsi-kriziyle-ilgili-2157189

açıklamada norm ender istiklal marşını okuyacakmış. bunun yanında atatürk üzerinden bir tartışma mevcut. şayet denilen doğruysa ve iki takım da maça çıkmama kararı alırsa saygım sonsuz ama bunu yapabilecek güç mevcut değil. adamlar sana parasını vermiş (ya da verecek.) gel lan çık sahada takla at dese atacaksın. bu durumu ilk başta kabul etmeyecektin hacım.
full member
Activity: 1414
Merit: 161
Suudi Arabistan, Türkiye Süper kupa finalinde İstiklal Marşımız yerine kendi ulusal marşlarının okunmasını istemiş.Daha sonra bu sorun her iki ülkenin de ulusal marşlarının okunması şeklinde çözülmüş ancak daha sonra aynı zihniyet Atatürk ile ilgili t-shirt pankart gibi materyallerin yasaklanmasına karar vermiş.Fenerbahçe ve Galatasaray bu şartlar altında maça çıkmayacaklarını belirttikleri için süper kupa maçı iptal edildi.

Pages:
Jump to: