Pages:
Author

Topic: İsviçre'nin Zug şehri Bitcoin kullanmaya başladı - page 2. (Read 2398 times)

member
Activity: 224
Merit: 10
Belediye hizmet ücretini ödeme için Bitcoin cüzdanından gönderdikten sonra ücretin belediye Bitcoin cüzdanına geçene kadarki süre içinde gerçekleşecek borsalar değeri arasındaki artı eksi fiyat farkı ne olcak?
full member
Activity: 686
Merit: 104
haber geçen yılın haberi, muhtemelen şuan yüksek fee lerden dolayı kimse ufak ödemeler için kullanmıyodur isviçrede.
member
Activity: 123
Tebrik ederim ...Bütün dünyaya örnek oldunuz ...inşallah bu haberler çoğalır başka şehirlerde btc kullanır.......
member
Activity: 268
Merit: 12
bitcoin adına güzel bir adım olmuş. bitcoin ile ilgili bu tarz haberler duydukça daha da iştahlanıyor insan umarım daha da artar böyle gelişmeler.
member
Activity: 308
İsviçre'nin modern ülke olmasından ziyade bu konuda öncü olması çok şaşırtıcı değil bana kalırsa.Zaten dünyada kara para aklamaları v.s genellikle hep İsviçrede yaşanıyor.Bizim siyasi gündemimizde de ''rüşvet,yolsuzluk'' gibi kavramlar oldukça popüler olduğu için ''isviçredeki banka hesapları'' lafını sık sık duyuyoruz.
member
Activity: 213
Merit: 11
Evet İsviçre modern bir ülke , imkanları iyi fakat Bitcoinin yapısı itibariyle hangi ülke olursa olsun şu an aktif kullanım biraz zorlayabilir. Ama hepimizin düşündüğü gibi ben de bu haberlere seviniyorum. Şimdi olmasa bile yakın geleceğin para birimi.
full member
Activity: 182
Merit: 100
The future is your Genome
Bitcoin kullanımını yaklaşık iki yıl önce geçirmiş İsviçre'nin Zeg şehri.Yukarıda bir arkadaş demiş sokak röpartajı yapılsa iyi olur diye ben de katılıyorum hem bu sayede bitcoinin günlük hayattaki kullanımının olumlu olumsuz yanları hakkında bilgi verebilecek insanların görüşlerini almış oluruz.
member
Activity: 238
Bitcoin kullanımının önceden başladığını duymuştum ben de Zug şehrinde. Ama bu haberi görünce bir kez daha sevindim. Bitcoin ve diğer kripto paraların bu şekilde kullanılmaya başlanması harika bir olay. Umarım daha birçok şehirde de gerçekleşir bu durum.
member
Activity: 154
İsviçre ülkesi çok büyük sermayeye sahip, tüm dünyadan sıcak parayı çekiyor. Kripto para kullanımında en önde gidebilir. Finans fonlarında bitiremeyecek kadar paraları var. Bitcoinin ödeme aracı olması için olumlu. Daha fazlası olmalı yerelde kripto para kullanılması için.
member
Activity: 532
Merit: 18
İsviçre'nin genelinde değil sadece Zug şehrinde kısmi bir şekilde kullanılmaya başlanmış bitcoin.Acaba bu yollama ödeme aldı mı Zug şehri aldıysa aldığı bitcoinleri sakladılar mı.Bu soruların cevaplarını çok merak ediyorum açıkcası. Cheesy
full member
Activity: 308
İsviçre gibi modern ve gelişmiş bir ülkeden bunu beklerdim zaten.Bu yüzden şaşırmadım.Keşke bizim ülke de araştırma yapıp Bitcoin kullanmaya girişse.Ekonomimize katkısı da olur hem.
full member
Activity: 420
isvirçre kanada kore japonya derken bir çok gelişmiş ülkede bir kaç yıla kalmaz her yerde yaygınlaşır bu işler de umarım bizim ülkemiz bir çok konuda olduğu gibi blockchain ve kripto paralar konusunda da 100 yıl geriden takip etmez
member
Activity: 728
Trphy.io
Bu Zug şehrini kripto paralara olan ilgisinden dolayı çok merak ediyorum. Bizlere inşallah kısmet olur oraları görmek, biraz daha aydınlanırız  Cheesy
member
Activity: 160
İsviçreli bilim adamlarını hep sevmişimdir zaten Artık Zug şehri sakinlerini de sevmeye başladım. Umarım tüm Dünya da Zug şehrini örnek alır ve tüm dünyada Bitcoin hakettiği değeri ve saygınlığı kazanır.
full member
Activity: 252
The future is your Genome
İsviçre'nin Zug şehrinde bitcoin kullanımı neredeyse 1.5 yıl önce başlamış.Oranın halkından bir çok kişi bu sayede bitcoin ile erken tanışma fırsatını yakalamış olmalı.Şuan şehirde bir sokak röportajı yapılsa ve bitcoini sorsalar ne cevap verirlerdi merak ediyorum.
full member
Activity: 742
Merit: 112
sağlam proje üreten şirketler günü geldiğinde petrol zengini ülkelerden bile daha para babası durumda kendisini bulabilir.
Diğer sessiz çoğunluğun harekete geçmesi bu öncü adımların daha sık meydana gelmesi ile olacaktır.
Bakalım gelecek bize neler gösterecek?
member
Activity: 392
Merit: 24
İsviçre bu konuda özellikle kağıt paradan kurtulma yolunda ilerlemekte.
Birkaç ay önce Basel' de otel ödemesi esnasında nakit para ödememi kabul etmeyip, sadece kredi kartı ve bitcoin kabul ettiklerini beyan etmişti resepsiyon. O zamanlar mecburen kredi kartına kalmıştım.
Bunun dışında restoran ve bazı marketlerde de alış veriş yapılabiliyordu.
full member
Activity: 230
İsviçre çok modern bir ülke hertürlü yeniliğe açıklar inşallah bizde birgün onlar gibi oluruz...Zug şehrini tebrik ediyorum..
sr. member
Activity: 714
Merit: 250
Bitcoin adına olumlu bir gelişme. Ben bitcoinin direkt bir ödeme birimi olmasından ziyade altın gibi algılanacağını düşünüyorum. Çok değerli ve elden çıktığı an resmen zarar yazıyor.
member
Activity: 182
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
Yeniliğe açık bir belediye olmasından ziyade halkının denilene yatkın olması daha çok dikkatimi çekti
Gerçekten de ilerici ve yeniliğe açık toplum örneği
Pages:
Jump to: