Pages:
Author

Topic: İsviçre'nin Zug şehri Bitcoin kullanmaya başladı - page 3. (Read 2398 times)

hero member
Activity: 854
Merit: 500
einc.io
Pilot bölge olması adına çok iyi bir gelişme . Bir virus gibi yayılmaya devam edecektir . ( Tabii iyi bir virüs )
member
Activity: 74
Merit: 10
Zug küçük bir kasabadır ama sıradan bir kasaba değildir. İsviçre'nin zenginlerinin oturduğu bir yerdir.
hero member
Activity: 896
Merit: 519
Senelerdir aynı şeyi dinliyoruz ama büyük gelişmeler yaşanmıyor. Sağlam zemin oluşturulup geniş çapta kullanmaya başlamadıktan sonra eskisi kadar heyecan yaratmıyor. Dijital paraya geçiş olacaksa neden bitcoin'e ihtiyaç olsun ki, millete bolca aldırıyorlar bakalım ne olacak kimde patlayacak.
member
Activity: 182
güzel bir gelişme bitcoin adına ayrıca 30bin nufusta gayet yeterli bence bir başlangıç adımı olma açısından umuyorum ki zamanla böyle
haberler duymaya devam edeceğiz
sr. member
Activity: 504
Merit: 251
İsviçre'nin Zug şehri Bitcoin kullanmaya başladı ama orası ufak bir kasaba. Sadece kamu hizmetleri için Bitcoin ile ödeme yapmaya başaladıklarından total bir uygulama değil. Ama yaygınlaşabilir. Ödeme üst sınırıda 200 avro gibi minik bir miktar.
sr. member
Activity: 588
Merit: 253
Zug kripto paraların başkenti gibi bir şey . Çoğu sağlam projenin orada bürosu var .
jr. member
Activity: 57
günümüzde iyice yaygınlaştı
sr. member
Activity: 378
Merit: 250
Güzel bir başlangıç olmuş ama ne yazıkki dogma büyüme isviçrede yaşayan kuzenimle konuştum
geçen gün ama haberi bile yok .yani tanıtım reklam da lazım ,sonuç olarak güzel bir haber tabiki. son olarak işallah bu haberler
çogalır diyelim.
hero member
Activity: 1680
Merit: 529
Aferin isviçreye güzel bir hamle yapmış bitcoinin ülke çapında büyümesi gerçekten iyi olur bence bütün şehirlere gelir bizede en son gelir gibi. Cheesy
newbie
Activity: 27
Merit: 0
İsviçre'nin Zug şehrini kutluyorum yaptıklarıyla geleceği gösteriyorlar sanki ben isterdim Türkiye'de  pilot uygulama şehirleri seçilsin ve bu tarz uygulamaları bizler bu şehirlerde kullanabilelim ve bu uygulamalar buralarda gelişsin  ülkemiz açısından çok önemli olurdu
sr. member
Activity: 448
Merit: 250
Bitcoinin günlük hayatta kullanılabileceğini göstermesi açısından güzel bir başlangıç olmuş. Yaygınlaşması dileği ile.
full member
Activity: 210
Merit: 100
Bu haberin beni çok memnun etti bu gelişimin gelişmiş bir ülke olan ve yaşam kalitesi açısından yaşanılabilir ülke standartlarını taşıyan İsviçre nin Bitcoin kullanmasını belirli bir alanda uygulaması aklıma bu uygulananın  pilot bölge uygulaması olabileceği ve daha sonra bu uygulamanın yaygınlaşmasının planlanıyor olabileceği geliyor bu olmasada İsviçrede bu uygulanamanın olması diğer ülkeler açısından örnek teşkil eder bu da Bitcoini değerli kılar
member
Activity: 105
Güzel bir gelişme 👍🏻
hero member
Activity: 629
Merit: 508
Çok güzel bir gelişme. Doğru karar, İsviçre'nin Zug şehri yönetimini kutluyorum.
Böyle gelişmeler ne zaman ilk önce bizim ülkemizde olmaya başlayacak acaba ? Ne zaman dünyayı 20-30 yıl geriden takip etmeyi bırakacağız ?
full member
Activity: 238
3-5 yıla kalmadan, 2016 ortalarından itibaren 2017 çok hızlı gelişmelere sahne olacak gibi geliyor bana.
full member
Activity: 145
3-5 Yıla çoğu ülke ve kurum bu tarz olaylara girecek bence çünkü devir teknoloji devri teknoloji = btc Cheesy
member
Activity: 98
İsviçre'nin 30.000 hanehalkı olan Zug şehri Bitcoin kabul eden şehirlerden biri oldu. Belediyeyle ilgili ödemelerde 200 Franka kadar olan işlemler Bitcoin ile yapılabilecek.

Bu arada haber kaynağı olan Sputniknews Türkiye'den erişime kapatılmış.
http://sputniknews.com/europe/20160508/1039274956/virtual-economic-reality-swiss-town-taking-bitcoin-public-services.html
https://bitconnect.co/bitcoin-news/149/we-accept-bitcoin-swiss-town-takes-digital-currency-payments/
Pages:
Jump to: