To sam vidio i stvarno ne znam šta bi rekao. Izgleda sumnjivo a opet stvarno sam razočaran ako se netko zadovoljio sa takvim sitnišom za prevaru. Ima mi smisla jedino ako tijekom ICOa doslovno nisu skupili ni centa i lagali za soft cap i sve to. Da sam ja taj prevarant mislim da bi izmuzao puno veću lovu bez previše problema.
S druge strane možda se stvarno to i desilo budući da ja po telegramu vidim da plaču samo bounty hunteri a investitori šute. Možda je razlog to šta nisu ni postojali. Vidjet ćemo.
A taj thread šta si linkao imao tako loših postova unutra da je čudo jedno. Netko je napisao da su investitori glupi ako investiraju u coin koji košta preko 1$ po komadu jer je to skupo i normalno je da padne cijena kada dođe do burze.
Lik koji je objavio temu ima pak sumnjivi trust, dosta se kači po forumu, nisam analizirao dovoljno duboko da vidim da li je opravdano ili ne.
Ma ne kažem da je istina to što piše, samo da je casperBGD vjerojatno mislio na taj post. Ja sam uložio nešto sitno i kupio hrpu tokena. Ako je scam i projekt propadne, ništa strašno. Ali stvarno bi mi bilo krivo da projekt zaživi, a ja nisam iskoristio priliku kupiti za ovaj sitniš.
Inače, meni je isto palo na pamet ovo što si rekao - da nitko nije uložio ni centa za vrijeme ICO-a pa na ovaj način pokušavaju izmusti nešto love. Ali to je stvarno sitniš i ne znam kome bi se isplatilo riskirati za par tisuća dolara (ako su i toliko skupili).
Btw, sorry na off topicu. Kad bi imali moderatora, mogao bi ovu raspravu prebaciti u temu ICO analize.