Pages:
Author

Topic: Sylon'un Kampanyaları - page 10. (Read 4089 times)

member
Activity: 224
Merit: 10
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
May 27, 2018, 02:43:19 PM
Güzel kampanya bulmak için ciddi bir araştırma yapma zahmetine girmek gerekiyor bu post biraz o zahmetten kurtulmamız için bizlere yol göstermiş emeğe saygı..
legendary
Activity: 2324
Merit: 1176
May 27, 2018, 02:38:16 PM
beyler ben bu sylonun jinbi kampanyasına kayıt oldum da şimdi aklımda birkaç soru işareti var burayı aydınlatırsanız bu kampanyada devam edebilirim yoksa değiştirmeyi düşünüyorum çünkü bana mantıklı gelmiyor.

ilk olarak sylonun ilk kez bir kampanyasına kayıt oldum. join etiketiyle gerekli şeyleri yazdım yolladım bu andan itibaren ben imzada sayılıyor muyum yoksa spreadsheet te adımın olmasını mı beklemeliyim. herhangi bir Google dokümanı doldurmadım.

kampanyaya gelirsek adamlar 8 milyon dolar toplamazsa bounty dağıtmayacağını söyledi buraya kadar herşey tamam.

anlamadığım şey bu genelde post başı para verecek kampanyalarda bir limit olur ilk gelen 100 kişi veyahut 30 full member vs burada limit yok ve adam full member üyeliğe post başı 25 dolar vereceğini vaat ediyor. haftada 25 mesaja izin var 625 dolar yapar haftalık. bunu 4 le çarparsak 1 ayda 2500 dolar yapacak. tamı tamına 2500 dolar !!! bountylerin ölmek üzere olduğu bir dünyada aylık 2500 dolar hemde full membera size gerçekçi geliyor mu ? diğer bir sorum bunun üstü olup kampanyaya girenlerde olacak ve bu miktar artacak 238 kişi şuan imzada görünüyor zamanla bu sayı da artacaktır bu adam 8 milyon dolar topladı diyelim bu gidişle 500-600 bin dolar imzaya dağıtır mı ? dağıtmaz bana göre kaldı ki ne twitter da ne telegramda gerekli hype olmamış vaziyette kıssadan hisse bana güven vermeyen bir imza eğer biriniz çıkar bu noktaları aydınlatırsa sevinirim ben mi ayrıntılı düşünüyorum
full member
Activity: 546
Merit: 100
May 27, 2018, 02:00:56 PM
bu aralar gerçekten güzel kampanya bulmak zor iş olmaya başladı, sylonun kampanyaları diğerlerine göre biraz daha iyi kalıyor, zaten bir iki kişi var güzel kampanya yöneten.
full member
Activity: 462
May 27, 2018, 01:58:34 PM
Sylon un kampanyaları bitmiyor ki artık nasıl proje seçimi yapıyorsa 5,6 aydır devam eden kampanyaları var şaka gibi resmen eskiden öylemiydi kısa sürede biter getirisi de yüksek olurdu
full member
Activity: 420
Merit: 101
May 27, 2018, 01:37:55 PM
ambit mining softcapi geçmiş sonunda. 6 milyon ambt tokendi softcap. 7 milyondan fazla satmislar su ana kadar. ico 5 gün sonra bitecek. bundan birşeyler alırız umarım.
member
Activity: 756
Merit: 16
May 27, 2018, 11:32:00 AM
Sylon gerçekten işinde başarılı bir kişi ve kampanyaları da bir o kadar iyi oluyor. İşini baştan savma yerine daha kaliteli ve disiplinli bir şekilde yerine getiriyor.
full member
Activity: 546
May 27, 2018, 08:05:04 AM
Güncellem konusunda sıkıntı yaşayan arkadaşların sayısı hiç de az değil, ilk başlarda güzel ilerliyorlardı ama artık bokunu çıkardılar. Bounty manager omayan sağlama bir ıco bulursak paylaşalım.
full member
Activity: 616
Merit: 108
May 27, 2018, 07:55:58 AM
Son dönemde Spectre ve Livetreeadept imz kampanyalarına katıldım. İkiside geldi miktarlarda iyi ama borsalara giremedikleri için elde duruyor.
(spectre kendi platformunda işlem görecek muhtemelen)
sr. member
Activity: 1876
Merit: 347
May 27, 2018, 05:43:56 AM
Sylon uzun zamandır realista bounty kampanyasını da güncellemiyor, eth adreslerini değiştirip neo cüzdan adresi alın demişti, aldık ekledik konuya ama hala güncellemedi.
full member
Activity: 434
Merit: 111
Hydax Global Bounty Program
May 26, 2018, 06:55:37 PM
yönettiği kampanyaları genel olarak başarılı buluyorum, fakat ara ara  sıkıntı yaşıyorum genede diğer yönetilere göre oldukça   disiplinli, yani aldığı belli verdiği belli, çoğunda zaten  tablo bile olmuyor
full member
Activity: 798
Merit: 106
👉bit.ly/3QXp3oh | 🔥 Ultimate Launc
May 26, 2018, 04:23:56 PM
Sylon eski popülerliğini kaybetti gibi . Şimdilerde amazix ekibi güzel çalışıyor. Tabi bunlar daha kaliteli icoları ayırıp seçmiyorlar sıkıntı var o kısımda da .
member
Activity: 1106
Merit: 25
May 26, 2018, 04:13:26 PM
Sylon un bir aralar Twitter bountylerine katılabiliyordum. Sonra orada bile full member ve üstünü kabul etmeye başladı. İlk önce Twitter'da takipçi meselesinden dolayı katılamıyordum. Sonra full olayı mı çıkarttı. Artık sadece bakıyorum
full member
Activity: 378
May 26, 2018, 01:40:17 PM
Sylon geçen seneler çok popülerdi. hatta herkes gözü kapalı kampanyalarına katılırdı. ama o kadar çok şaibe katıyor ki bence artık uğraşmayın derim.
sr. member
Activity: 658
Merit: 280
May 26, 2018, 01:14:40 PM
Sylon un adını çok duymuştum forumda. Grain diye bir bounty yi yönetiyordu. İmzasına katıldım. Bir hafta geçince stakeleri kontrol ettim.  Baktım ki bana hiç Stake vermemiş bı durumu telegramda  yazdım kendisine. Bana verdiği cevap kontrol edeceğim varsa hakkın veririm dedi 2 gün sonra cevap geldi. Attığın postlar yeterli uzunlukta değil dedi. Halbuki dikkat Edip hem uzun uzadıya yazmış tim. Hemde 15 post istiyorsa en az 20 atmışım dir. Sonra vazgeçtim bizim stakeler gitti orada. Yine imza kampanyası ararken şimdiki kampanyayı gördüm. Tekrar deneyeyim dedim ve bu sefer ilk hafta 500 Stake vermiş. Ama kendisi cezalı olduğu için 2. Hafta hiç Stake güncellememis. Umarım jinbitoken iş yaparda birşeyler kazanıriz. Herşeyin hayırlısı olsun

Jinbi acaba 8 milyon $ toplayabilecek mi çok merak ediyorum. Yoksa iptal olacak bounty. Telegrama baktım 1100 kişi var. Çok aktif değiller. Sırf Eth ödemesi yapacaklar diye girecektim imzasına ama sonra vazgeçtim.
full member
Activity: 602
Merit: 118
May 26, 2018, 09:51:07 AM
Sylon un adını çok duymuştum forumda. Grain diye bir bounty yi yönetiyordu. İmzasına katıldım. Bir hafta geçince stakeleri kontrol ettim.  Baktım ki bana hiç Stake vermemiş bı durumu telegramda  yazdım kendisine. Bana verdiği cevap kontrol edeceğim varsa hakkın veririm dedi 2 gün sonra cevap geldi. Attığın postlar yeterli uzunlukta değil dedi. Halbuki dikkat Edip hem uzun uzadıya yazmış tim. Hemde 15 post istiyorsa en az 20 atmışım dir. Sonra vazgeçtim bizim stakeler gitti orada. Yine imza kampanyası ararken şimdiki kampanyayı gördüm. Tekrar deneyeyim dedim ve bu sefer ilk hafta 500 Stake vermiş. Ama kendisi cezalı olduğu için 2. Hafta hiç Stake güncellememis. Umarım jinbitoken iş yaparda birşeyler kazanıriz. Herşeyin hayırlısı olsun
full member
Activity: 602
May 26, 2018, 09:49:45 AM
Katılan arkadaşlar memnun ama ben de kuralların çok katı olduğunu düşünüyorum ve rütbe olayı zaten ortada, bir de stake leri güncellemede yavaş davrandıklarını gözlemliyorum.
member
Activity: 680
Merit: 10
May 26, 2018, 09:03:03 AM
Eskiden sylon kampanyalari iyiydi ve para ediyordu. Simdi katilimci sayisinin coklugu ve twittera ayrilan payin dusuk olmasi biraz populerligini dusurdu. Blog kampanyasi da kurallar cok sert o yuzden pek katilmiyorum. Ama yine de sadece retweet olmasi ve bildirim olmamasi nedeniyle twittera katilinabilir
full member
May 26, 2018, 08:26:20 AM
Sylonun ilk defa kampanyasına katıldım. Jinbinin  twitter kampanyasındayım. Ama 2 hiç bir şekilde stakeler açıklanmadı. Bekliyoruz bakalım.

Periyot değişebilir ama genelde, ayda bir sayıyor.  Kampanya sonunda tüm sayımları bir kerede yayınlayabilir. Sıkıntı olmaz.
full member
May 26, 2018, 08:24:50 AM
Kesin bilgi mi bilmiyorum. Konuda gördüğüm için yazıyorum Bitimage softcap'e ulaşamadığı için yatırımcılara paraları iade edilecek sanırım. Ödül kampanyasında olanlar takip ederlerse iyi olur.

Burada refund için yapılması gerekenler adım adım anlatılmış.

https://medium.com/@bitimage/how-to-get-a-refund-19045abf6eec

Kendi sitelerine girdiğimiz zaman da şu yazı ile karşılaşıyoruz:

We didn’t raise the required Soft Cap. Thanks to all who participated. Stay tuned.

Yani bounty katılımcılarına düşen herhangi bir para olmayacak. Katılan arkadaşlara geçmiş olsun, en azından adamlar süründürmeden anlatmış durumu (:

Bilgilendime için teşekkürler hocam.
İmzasını taşıdığını gördüğüm arkadaşlar vardı. En kolay buradan görürler diye yazmıştım.
member
Activity: 448
Merit: 33
May 26, 2018, 07:56:56 AM
Sylonun ilk defa kampanyasına katıldım. Jinbinin  twitter kampanyasındayım. Ama 2 hiç bir şekilde stakeler açıklanmadı. Bekliyoruz bakalım.
Pages:
Jump to: