Pages:
Author

Topic: Sylon'un Kampanyaları - page 7. (Read 4089 times)

member
Activity: 378
Merit: 11
June 16, 2018, 05:56:18 PM
Sylonun torq kampanyası iptal edildi diye biliyorum. Illa sylon olacak diye harika para kazanılacak demek zor ayrıca kendiside kelek üzerine uzmanlaşma yolunda ilerliyor
member
Activity: 308
June 16, 2018, 05:35:15 PM
bu piyasa bana hiç kimse veya hiçbir şeyin sürekli yukarı doğru gidemeyeceğini öğretti.
bir token gibi yükselirken alıp yerinde sayarken başka birine atlamayı bilmek önemli. menejerlerde de bu böyle.amazix veya sylon kadar adı duyulmamış ama iyi işler çıkaran menejerler var.sırf sylon diye her kampanya başarılı olacak diye bir şey yok.olabilir tabi ama bunun da bull ve bear dönemleri var diye düşünmek gerek.
full member
Activity: 602
Merit: 118
June 15, 2018, 09:42:56 AM
Demek ki hocam rütbeye göre dağıtım var. Bende sylon un kuralları çerçevesinde bütün twitleri et ve like yaptım. Sizin seviye ben sen iki üst olduğu için size iyi gelmiş. Bana 768 adet yollamış. Şu yokluktan hiç yoktan iyidir. Umarım ico iş yapar. Bu koşullarda biraz yüzümüz gülmüş olur

Twitter ödülünün rütbe ile ilgisi yok, takipçi sayısına göre ödül kazanılıyor. Muhtemelen siz benim takipçi sayımın altında olan kategoride yer aldınız. Bir de kampanyaya katıldığınız tarih önemli. Sizden birkaç hafta önce başladıysam daha çok retweet ve like hakkım olmuş oluyor Smiley

Büyük ihtimalle takipçi sayısı olayı hocam. Ben sylonun kampanyasını görünce girebilecegim ne varsa giriyorum. Twitter'da takipcim şuan için 4000 . Ancak o kadar kasabildim. Ama towerbee kampanyasına başlarken daha azdı. Dediğiniz gibi kategori olayından dolayı. Teşekkürler açıklama icin
legendary
Activity: 2772
Merit: 1557
June 15, 2018, 07:38:51 AM
Demek ki hocam rütbeye göre dağıtım var. Bende sylon un kuralları çerçevesinde bütün twitleri et ve like yaptım. Sizin seviye ben sen iki üst olduğu için size iyi gelmiş. Bana 768 adet yollamış. Şu yokluktan hiç yoktan iyidir. Umarım ico iş yapar. Bu koşullarda biraz yüzümüz gülmüş olur

Twitter ödülünün rütbe ile ilgisi yok, takipçi sayısına göre ödül kazanılıyor. Muhtemelen siz benim takipçi sayımın altında olan kategoride yer aldınız. Bir de kampanyaya katıldığınız tarih önemli. Sizden birkaç hafta önce başladıysam daha çok retweet ve like hakkım olmuş oluyor Smiley
full member
Activity: 476
Merit: 102
CAT.EX Exchange
June 14, 2018, 08:26:04 AM
Bende Towerbee nin telegram kampanyasındaydım. 481 tane hesaplanmış ama gönderilmedi.
Ico fiyatı 0.06 dolarmış
jr. member
Activity: 238
Merit: 4
W12.io ▬ Blockchain protocol
June 14, 2018, 07:42:35 AM
Hatta şu da söylenebilir bazen kıyıda köşede kalmış ICO lar daha fazla kazanç getirebiliyor, üstelik bu tarz çok kampanya yönetenlere göre yönetim daha kolay olduğu için stake ödül dağlımı daha hızlı ve doğru da hesaplanabiliyor.
sr. member
Activity: 616
Merit: 250
June 13, 2018, 08:13:37 PM
Sylonda bile durdurulan iptal edilen, ne oldugu nereye varacaği belli olmayan projeler olabiliyor. En iyisi kişisel araştırma yapmak, sonuçta adam parasına bakıyor kafasına uyarsa işi alır. Bu demek değil ki tüm bounty katılımcıları da memnun olacak..
full member
Activity: 532
Merit: 151
June 13, 2018, 07:18:17 PM
Sylon bayadır yeni ico tanıtmıyor son tanıttığı zaten iptal oldu sanırım sağlam iş olmadığı için kabul etmedi işte bu yüzden seviyorum sylonu adam çöp icolarla uğraştırmıyor
legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
June 13, 2018, 05:04:30 PM
Bu jinbi den umarim voleyi vurursunuz arkadaslar. Turkce Forumun yarisi bu sylon un jinbisine girmis. Yalniz ben bu sylon un son iki kampanyalarindan magdurum. Biri scam cikti digeri kampanya sahibi imzaya katilanlari beyenmemis. Acayio acayip seyler. Ben boyle verimsiz bir sene daha gormedim bu piyasada..
legendary
Activity: 1288
Merit: 1068
June 13, 2018, 04:56:49 PM
sylon un yonetimiyle ilgili bir problem yasamadim ama aldigi bounty kampanyalarinda fos cikip iptal edilenler son donemde oldukca artti. eski popularitesi kalmadi. jinbiden olur da voleyi vurursak hem biz katilimcilar icin hem de sylon icin guzel bir kampanya olmus olacak.
sr. member
Activity: 729
Merit: 251
June 13, 2018, 04:33:12 PM
Sylon'un son dönemde yönettiği tek bir iyi kampanya bile olduğunu sanmıyorum. Ben uzun süredir Sylon'un kampanyalarına herhangi bir katılım yapmadım.
sr. member
Activity: 1876
Merit: 347
June 13, 2018, 02:58:44 PM
Sylon'un realista kampanyasında hala neo cüzdanlar hala güncellenmedi bununla ilgili bir bilgi var mı acaba? Bir de Sylon un başka kampanyasından gönderilen token var mı bu aralar?

Towerbee bountysinin tokenleri geldi. Realiste ile ilgili ana başlığa bakmıştım yakın zamanda birisi bir soru sormuş. Daha yapamadım değişimi vakit var mı diye yazmış.sylon da acelesi yok yazmış. Eğer translate yanlış çevirmediyse. Malum bazen saçma sapan çeviri olabiliyor.

@hasyurt teşekkürler cevap için o zaman tokenlar hemen yollanmayacak ico süreci filan mı var acaba, ico sürecinden sonra yollanması mı düşünülüyor.
full member
Activity: 420
Merit: 101
June 13, 2018, 01:17:39 PM
towerbee token dağıtımı gerçekleşti. katılan arkadaşlar kontrol edebilir.  sylon kampanyalarından ilk kez ödül aldım, değeri nedir bilmiyorum ama. holdvest kampanyası ise durdurulmuş.

Ayıptır sorması hocam kaç adet geldi. Bana yalan olmasın ama 943 mu ne geldi. Tam sayıyı bilmiyorum.

mesaji yeni gördüm malum bildirim olmadığı için. 4089 adet gelmiş hocam. twitter ile beraber telegrama da katılmıştım diye hatırlıyorum. Kontrol etmedim son listeyi.

ico fiyatı neydi ki bunun?
full member
June 13, 2018, 01:14:52 PM
Sylon'un realista kampanyasında hala neo cüzdanlar hala güncellenmedi bununla ilgili bir bilgi var mı acaba? Bir de Sylon un başka kampanyasından gönderilen token var mı bu aralar?

Towerbee bountysinin tokenleri geldi. Realiste ile ilgili ana başlığa bakmıştım yakın zamanda birisi bir soru sormuş. Daha yapamadım değişimi vakit var mı diye yazmış.sylon da acelesi yok yazmış. Eğer translate yanlış çevirmediyse. Malum bazen saçma sapan çeviri olabiliyor.
member
Activity: 406
June 13, 2018, 01:10:53 PM
Sylonun Grain imzası vardı. Hiç ses seda yok. Tokenler gönderildi mi? Ne olacak bileniniz var mı?

Bende grainin imza kampanyasındaydım. Sylon dün bounty katılımcılarına kyc gerekmediğine dair mesaj atmış.
sr. member
Activity: 1876
Merit: 347
June 13, 2018, 11:16:04 AM
hero member
Activity: 756
Merit: 505
June 13, 2018, 07:14:07 AM
Sylon'a inanıyorum ki kimseyi yarı yolda bırakmaz şuana kadar ki çoğu bountylerine şahit olduğum kadarıyla bu alanda en iyi ve güvenilebilir adreslerden bir tanesi umarım böyle de devam eder.
full member
Merit: 100
June 13, 2018, 05:25:21 AM
Şu son yaşanan dönem artık sağlam ICO ve kampanya yöneticisi bulmayı da zorlaştırıyor. Sylon un yönettiği kampanyalar fena değil katılımcılarıyla da ilgileniyor ama sayı fazla olunca yönetim konusunda biraz aksaklıklar yaşanıyor sanki
full member
June 13, 2018, 04:55:15 AM
towerbee token dağıtımı gerçekleşti. katılan arkadaşlar kontrol edebilir.  sylon kampanyalarından ilk kez ödül aldım, değeri nedir bilmiyorum ama. holdvest kampanyası ise durdurulmuş.

Ayıptır sorması hocam kaç adet geldi. Bana yalan olmasın ama 943 mu ne geldi. Tam sayıyı bilmiyorum.

Bana Twitterdan 2700 civarı gelmiş, hiç fena sayılmaz. Yaptığımız iş sadece retweet ve like.
ICO fiyatına bakınca şu yok zamanda şu piyasada harika bir ödül olduğunu söyleyebilirim Smiley

legendary
Activity: 2772
Merit: 1557
June 13, 2018, 04:36:20 AM

Bana Twitterdan 2700 civarı gelmiş, hiç fena sayılmaz. Yaptığımız iş sadece retweet ve like.
ICO fiyatına bakınca şu yok zamanda şu piyasada harika bir ödül olduğunu söyleyebilirim Smiley
Pages:
Jump to: