Pages:
Author

Topic: SİZ AYA GİDE DURUN,BTCRED MARSTA KOLONİ KURDU ! GÜNEŞ SİSTEMİNİN DIŞINA----> - page 2. (Read 2170 times)

full member
Activity: 392
Merit: 107
kardesim bu derenin suyu nerden akiyor herkes bedavadan bu kadar kazanabilir mi ? mumkun degil. evet haybeden bir miktar dagitiyor olabilirler ama satmiyorum daha da artacak mantigi nedir ? anlayamiyorum. satin gitsin be kardesim. sonra cok uzuleceksiniz. airdroplarin sonu malumunuz.
sr. member
Activity: 434
Merit: 250
★YoBit.Net★ 1400+ Coins Exchange
Hacı senin elinde de yüklü miktarda var herhalde. Airdroplara bel bağlamayın. Boş proje hepsi.Ebtc noldu eskiside yeniside çöp oldu.
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
öyle coinler duymuştum marsta koloni kuran sonra uzay boşluğunda kayboldular .d

Bazı dolandırıcılar işi kılıfına uydurarak bu şekilde enayi parası yiyor işte. Başlığı açan eleman gibi sazanlar da atlıyor. Sanıyor ki bu kılıfına uydurulan dolandırıcılık coinlerinin gerçekten bir amacı var, gerçekten birileri bundan para kazanıyor. Bunu çıkartan ve yükseldiğini gösteren dışında kimse bunlardan para kazanmıyor. Bu arkadaşı marsa gönderin gerçekleri bir görüp gelsin.

Telegramda arkadaşın biri 7 eth kar etti bu ebtcredden Smiley
Bu arada sazan falan hoş olmuyor.
Haberdar etmek için bir konu açtık sadece.
full member
Activity: 350
Merit: 100
Airdroptan gelenleri dün satıp çıktım. Çok güvenmeyin alım yapmayın üzülürsünüz beyler
member
Activity: 560
Merit: 12
Değil mars aya bile gidemez bu token birkaç gün sonra çıktığı yere düşecek. O zaman herkes yüklü alım yapacağım diye uğraşacak. Sonu tabiki hüsran olacak.
sr. member
Activity: 672
Merit: 289
full member
Activity: 770
Merit: 103
bu tarz coinlerin tabi ki de günlük hayata entegre reel bir amacı yok. bunu dile getirdiğinizde üstad olmuyorsunuz Smiley bunların tek amacı pump/dump. her ihtimale karşın para yatırılmaz tabi ki . ama airdroptan gelenleri de kaldırın cebe Smiley arkadaşım risk aldı ve bir miktar para yatırıp topladı ve şu an yüzü hep gülüyor. ama bu airdroplardan uzak durun girmeyin hepsi çöp vs diyenlere acayip uyuz oluyor. kendileri hiç kazanamıyor sanırım onun bir çekememezliği var herhalde Smiley
legendary
Activity: 2324
Merit: 1176
Ben bunun 2000 tanesini 0.03 e satmisim vay be
full member
Activity: 624
Merit: 125
alcedoplatform.com
Bu tarz kriptoparalar pump/dump olmaktan öteye gidemez zaten siz satın almış olsaydınız fiyat artmayacaktı. Proje sahipleri kimse satın almamışken ellerindeki ethereum ile kendi tokenlerini satın alıyor ve fiyatı yükselitiyor.
legendary
Activity: 2548
Merit: 1519

Bazı dolandırıcılar işi kılıfına uydurarak bu şekilde enayi parası yiyor işte. Başlığı açan eleman gibi sazanlar da atlıyor. Sanıyor ki bu kılıfına uydurulan dolandırıcılık coinlerinin gerçekten bir amacı var, gerçekten birileri bundan para kazanıyor. Bunu çıkartan ve yükseldiğini gösteren dışında kimse bunlardan para kazanmıyor. Bu arkadaşı marsa gönderin gerçekleri bir görüp gelsin.
member
Activity: 336
Merit: 11
full member
Activity: 490
Merit: 100
15 kat çok iyi bir sayı ben tokenları çok takip edemiyorum bazen beklediğimiz oluyor satmadan bazen direk satıyorum ama direk satmasaydım dediğim oluyor pumplanıyor bazıları çunku 15 kat baya iyi bir sayı
member
Activity: 108
Merit: 10
Airdroptan gelen 4000 tane vardı bende de. üç kuruşa okuttuk başlarda. Demekki biraz bekletmek gerekiyor. Şu an 600 dolar civarı yapacaktı. Eltcoin'den umutluyum. Onu bekleticem.
Eltcoinden ben de umutluyum, yalnız değilmişim.
member
Activity: 83
Airdroptan gelen 4000 tane vardı bende de. üç kuruşa okuttuk başlarda. Demekki biraz bekletmek gerekiyor. Şu an 600 dolar civarı yapacaktı. Eltcoin'den umutluyum. Onu bekleticem.
member
Activity: 406
Merit: 11
İlk çıktığında 25000 tanesini 0.04 etha almıştım sonra 0.08 e sattım kafama sokayım ki yaptim. Vizyonumu seveyim şimdi 20 bin lira ederdi 1 ayda 50 liradan 20000 liraya çıkan başka ne olabilir ki
member
Activity: 266
Ekibin pumpladığından neden bu kadar eminsiniz ?

Dikkatinizi bir noktaya çekmek istiyorum.Bitcoinfast neden artıyor ? Onu da mı ekip pompalıyor.Tam tersine bitcoinin dolu dizgin sınırları aşması Bitcoin ismi olanlara değer kazandırıyor olmasın.Bana pek tesadüfmüş gibi gelmedi aynı zamanlarda fazlasıyla değer kazanmaları.
full member
Activity: 196
Merit: 578
kedim çilek şeker çiçek !
niye aya gidelim olm , bi ton yol teptik marsa gelene kadar

bişey mi unuttuk geri dönücez şimdi ? işin yoksa 8 ay dumpla elindekileri aya dönmek için ph
full member
Activity: 420
Merit: 105
Elinizde varsa bekletmeyin bundan iyi fırsat elinize geçmez. Ne kadar varsa iyi kullanın.
sr. member
Activity: 700
Merit: 270
Vay arkadaş bu Airdrop'larda çok oluyor artık. Yine kaçırdık bize niye gelmiyor bu coinler! Bize gelenler 0.01 ETH'ı geçmiyor.

Her zaman sağlam bir şey gelse köşelik olurduk zaten. Btcred şimdilik iyi gibi ama sonu ne olur belli olmaz.
newbie
Activity: 45
Merit: 0
Vay arkadaş bu Airdrop'larda çok oluyor artık. Yine kaçırdık bize niye gelmiyor bu coinler! Bize gelenler 0.01 ETH'ı geçmiyor.
Pages:
Jump to: