Btcred hakkında diğer airdrop önyargılarınızı bir kenara atın.Uzun zamandır telegram dahil takip ediyorum diğerleri gibi değiller açıklayacağım.Şu anda yeni yol haritası ve site olacağını açıkladılar.Mercatox ve bitshare giriş yapacak henüz girmedi.Artışın bir sebebi bu.Henüz 2 borsaya girmedi bile satarsanız üzülebilirsiniz.2018 yılında mobil cüzdan gözüküyor ayrıca yol haritalarında.
Bunun dışında yeni jenerasyon bitcoin olma iddasında olarak devam ettiriyorlar projeyi.Bitcoinin tahtına aday elbette imkansız ancak arka plandaki birçok alternatiften biri olabilir ileride.Fee ücretinin düşüklüğünü dile getiriyorlar bir alternatif olması açısından.
Şu ana kadar telegramdan gözlemlediğim kadarıyla Red Team isminde bir ekipleri var.Dev borsa için bağış topluyordu elindekileri sat dediler satmadı bağış kampanyasına 3 - 4 kişi bağış yapmış miktar çok az kalmıştı.Sonradan parayı buldular belki gerekli olan kadar satmak zorunda kaldılar bilemiyorum.
Bir ay kadar oldu ilk çıktığında fiyat 0.040 idi sonra düşmüştü ve pump yapıp kaçanlar gibi en ufak bir harekette bulunmadılar.Hep o seviyeden daha düşük seyretti.Kendime sordum haliyle niye bu kadar beklesinler diye.Kötü niyeti olan birisi yada birileri bu kadar bekleme yapmaz diye düşünüyorum sabırsız olurlar.Hiçbir şişirme yapmadılar bu süreçte.Hatta telegrama gelip dev niye pumplamıyor diyenleri hatırlıyorum millet ona alışmış çünkü.Doğal artışlar olsun istiyorlar no pump dump diyorlar sürekli.Bitcoinin izlediği yolu izlemeye çalışıyorlar.İlk olarak renk projesi yapacaklardı ama bu fikirleri doğal olarak hemen çalındı sonrasında vazgeçtiler.
Market kapasitesi arrtıkça fiyat artıyor.Şu an 1 milyon dolar olunca bu fiyata ulaştı.Tabi sirkülasyon 10 milyon kalırsa geri kalanların 8 milyonunu sanırım ekip elinde tutuyor.
Yeni x olur gibi bir düşüncem yok ama akıllılarsa projenin arkasında dururlarsa bir gün 5 dolar seviyelerini imkansız görmüyorum güven verici biçimde ilerliyorlar.Bitcoinin 25 bin olacağını düşündüğünüzde gelecekte zaten onun yanında 5 dolar oldukça düşük kalacaktır.
Ek olarak ebtc gibi tuttuğunu şuradan anlayabilirsiniz.Daha dün aynı formül işe yarar belki umuduyla Neo red gibi tokenler çıkarmaya başladılar bile.