Pages:
Author

Topic: SİZ AYA GİDE DURUN,BTCRED MARSTA KOLONİ KURDU ! GÜNEŞ SİSTEMİNİN DIŞINA----> - page 3. (Read 2170 times)

sr. member
Activity: 714
Merit: 316
The Experience Layer of the Decentralized Internet
dev grubu elindeki tokenlerle yeterince silkelediğini anlayınca kaçacak.
ethereum altında btc ismi ile ne yapmasını bekliyorsunuzki ortada herhangi bir güncellememi var
hala bu tür tokenler hakkında analiz kasanlar var her şeyi dev grubu yapıyor ne zaman sıkıldılar hacklendik diyecek kacacaklar.

ETH altyapısını kullanarak btcadında token oluşturmak harbiden çok saçma olmuş ve ekip ne zaman bu işten yeterince kazandık ve gözümüz doydu derse bırakıp giderler ama millet ne diye bu tokenleri bu fiyatlara alıyor anlamadım gitti.
bu arada kazanan herkesi tebrik ediyorum.
sr. member
Activity: 812
Merit: 262
dev grubu elindeki tokenlerle yeterince silkelediğini anlayınca kaçacak.
ethereum altında btc ismi ile ne yapmasını bekliyorsunuzki ortada herhangi bir güncellememi var
hala bu tür tokenler hakkında analiz kasanlar var her şeyi dev grubu yapıyor ne zaman sıkıldılar hacklendik diyecek kacacaklar.
sr. member
Activity: 854
Merit: 267
Anlam veremediğim bir şekilde 1 hafta içinde 15,20 kat arttı.
Hayırdır bir haber falan mı var ?
Millet btc den 2x yapmak için ne hayaller kuruyor şu coinin yaptığına bakın hele.

Hocam vallahi airdropla gelenleri satmakla çok büyük hata etmişim, szi bu başlığı açınca farkettim Sad
Valla arkadaşlarında dediği gibi isminde bitcoin kelimesi geçmesi yetiyor, amacı kalitesi token olması önem arz etmiyor bu piyasada
full member
Activity: 238
Merit: 104
Alaattin
Sonuçta bu piyasada kimse dipten alıp zirvede satamıyor Grin.Projenin sitesine falan girip iyice bi bakmak lazım nasıl bi proje olduğuna,o gösterir hold mu sell mi yapacağımızı.
sr. member
Activity: 364
Merit: 252
Şu airdrop olayına bir türlü alışamadım, bir türlü kanım kaynamadı çoğu boş beleş beş kuruş etmiyor ama bazen böyle zıplayanlar oluyor, güzelde para bırakıyor. Aslında boş vaktimde var hepsine girsem mi belki birisi birgün tutar  Cool
hero member
Activity: 644
Merit: 502
BTCred in projesi nedir . Ne işe yarar . Saman alevi gibi bugün yanıp yarın sönmesin.
sr. member
Activity: 476
Merit: 250
full member
Activity: 350
Merit: 171
Market cap 1.217.000 dolar

Bugünkü hacim 1 milyon dolar,

Yani ne olduğunu anlamak çokta zor değil. Girip kar eden arkadaşlar varsa en hızlı şekilde çıksın bu coinin geleceği uzun değil.
member
Activity: 364
Merit: 10
bunun sonuda bana göre çöp olur elinde olan varsa fazla bekletmesın benden tavsiye
legendary
Activity: 973
Merit: 1053
Airdroplarına giren multiler yine mutlu, ynie gözleri heyecanlı bir şekilde paraları bekliyor muhtemelen. Hala bu tarz coinleri kovalayan insanları görmek güzel bence, airdroplar da hala umut olduğunu gösteriyor.
full member
Activity: 210
Merit: 100
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
Bu tarz coinlere para yatırılmaz.İçlerinden çok azı başarılı olur.Genelde kendileri alım yaparak belli seviyeye kadar fiyatı çıkartıp yüksekten satıp ortadan kayboluyorlar.Dikkatli olmakta her zaman fayda var.Sistem nasıl çalışıyor, fiyat neden yükseliyor ve hangi nedenlerden fiyat çıkıyor yada iniyor.Coin ile ilgili haberleri dikkatli takip ederseniz gerçek bir yükseliş mi yoksa sahte bir pump dalgası mı olduğunu anlarsınız.Herkese bol kazançlar. Smiley
member
Activity: 266
Btcred hakkında diğer airdrop önyargılarınızı bir kenara atın.Uzun zamandır telegram dahil takip ediyorum diğerleri gibi değiller açıklayacağım.Şu anda yeni yol haritası ve site olacağını açıkladılar.Mercatox ve bitshare giriş yapacak henüz girmedi.Artışın bir sebebi bu.Henüz 2 borsaya girmedi bile satarsanız üzülebilirsiniz.2018 yılında mobil cüzdan gözüküyor ayrıca yol haritalarında.

Bunun dışında yeni jenerasyon bitcoin olma iddasında olarak devam ettiriyorlar projeyi.Bitcoinin tahtına aday elbette imkansız ancak arka plandaki birçok alternatiften biri olabilir ileride.Fee ücretinin düşüklüğünü dile getiriyorlar bir alternatif olması açısından.

Şu ana kadar telegramdan gözlemlediğim kadarıyla Red Team isminde bir ekipleri var.Dev borsa için bağış topluyordu elindekileri sat dediler satmadı bağış kampanyasına 3 - 4 kişi bağış yapmış miktar çok az kalmıştı.Sonradan parayı buldular belki gerekli olan kadar satmak zorunda kaldılar bilemiyorum.

Bir ay kadar oldu ilk çıktığında fiyat 0.040 idi sonra düşmüştü ve pump yapıp kaçanlar gibi en ufak bir harekette bulunmadılar.Hep o seviyeden daha düşük seyretti.Kendime sordum haliyle niye bu kadar beklesinler diye.Kötü niyeti olan birisi yada birileri bu kadar bekleme yapmaz diye düşünüyorum sabırsız olurlar.Hiçbir şişirme yapmadılar bu süreçte.Hatta telegrama gelip dev niye pumplamıyor diyenleri hatırlıyorum millet ona alışmış çünkü.Doğal artışlar olsun istiyorlar no pump dump diyorlar sürekli.Bitcoinin izlediği yolu izlemeye çalışıyorlar.İlk olarak renk projesi yapacaklardı ama bu fikirleri doğal olarak hemen çalındı sonrasında vazgeçtiler.

Market kapasitesi arrtıkça fiyat artıyor.Şu an 1 milyon dolar olunca bu fiyata ulaştı.Tabi sirkülasyon 10 milyon kalırsa geri kalanların 8 milyonunu sanırım ekip elinde tutuyor.

Yeni x olur gibi bir düşüncem yok ama akıllılarsa projenin arkasında dururlarsa bir gün 5 dolar seviyelerini imkansız görmüyorum güven verici biçimde ilerliyorlar.Bitcoinin 25 bin olacağını düşündüğünüzde  gelecekte zaten onun yanında 5 dolar oldukça düşük kalacaktır.

Ek olarak ebtc gibi tuttuğunu şuradan anlayabilirsiniz.Daha dün aynı formül işe yarar belki umuduyla Neo red gibi tokenler çıkarmaya başladılar bile. Smiley
member
Activity: 85
Earn with impressio.io
Böyle coinlere güvenmiyorum açıkcası, 50 kat yapıp sonra sıfırlanan projeler de gördük pump dump ekiplerinin işi bana göre.
full member
Airdroplara olanlar gördükçe kendimi sikesim geliyor affedersiniz. Arkadaşlar bunlar bedava dağıtılmış coin kim alıp 20ye katlıyor ki. Almasına alayım da kıçıma mı sokucam diye düşünmüyor da değilim hacmi bile yoktur.

Hacimler genelde 100 btc civarı oluyor. BTCRed'in 95 btc volumeü vardır bugün. En fazla 2 milyon dolar falan oluyor volumeler. Sonra dump yiyorlar.
full member
Activity: 658
Merit: 153
Bunlar kaçsalardı çoktan kaçarlıdı ama işlerinin arkasında görünüyorlar şimdilik iyide gidiyor.
full member
Activity: 238
Presale Starting May 1st
Airdroplara olanlar gördükçe kendimi sikesim geliyor affedersiniz. Arkadaşlar bunlar bedava dağıtılmış coin kim alıp 20ye katlıyor ki. Almasına alayım da kıçıma mı sokucam diye düşünmüyor da değilim hacmi bile yoktur.
full member
Az önde 300den satış yaptım. 400den satış yapamadığıma üzüldüm. Kaçırdım resmen göz göre göre. Elinde tutan arkadaşlar umarım daha çok kazanıyor. Bereket versin Smiley
full member
Activity: 256
Airdroptan gelen tokenlerin %90 scam devi pumluyo dumluyo kaçıyor ips den çok zarar ettim öyle heleki token ismi bitcin yada etherle başlıyorsa bunlar bir grup sanırım tokeni çıkarıyor
bi gaz verip parsayı topluyorlar en son ips den 12 k kaldı elimde adamlar kapattı kaçtı yani diyecegim şu airdropun zararı yok yararı var ama ya hemen satıp çıkacan ne gelirse yada gelenleri sakıyacan uzun süre %90 çöp zaten ama ilerde 1 2 tanesi iş yapabilir btcred gibi. demem oku para yatırıp almak lazım. coinmarkete giriyor  diyede güvenmeyin farketmiyor.
Pages:
Jump to: