Pages:
Author

Topic: Tam da kenara ufaktan toplamalık piyasa değil mi sizce de ? - page 4. (Read 1355 times)

jr. member
Activity: 406
Merit: 1
piyasaya dışarıdan bir gözle bakacak olursa alım fırsatının tillahı var şuan. yaptığımız yatırımın erimesi bizi acabalara sürüklüyor.
jr. member
Activity: 168
Yalnız kardeşim benim bütün planımı ortaya döktün.Kesinlikle bende öyle düşünüyorum artış zamanı alamıyoruz zaten düşükten alıp artışı beklemek tam bana göre,yükselmezsede bu kadar para bizi öldürmez kafasındayım.Deevvam
jr. member
Activity: 322
Merit: 2
aklı, zamanı ve sabrı olan adamlar için buna aşırı uygun bir zaman. bu düşüşün bir sonu olacaktır ve o yükseliş tekrardan gelecektir.
member
Activity: 448
Merit: 15
Ocak-Şubat döneminden sonra her düşüş alım fırsatı olarak yorumlandı, her fırsat da patladı, ancak kısa vadeli karlar da bu dalgalanmada mevcuttu, ben açıkçası değerlendirmedim.

Ancak belirttiğiniz gibi, geçen seneye göre ciddi bir düşüş var, unutulabilinecek rakamlarla şansınızı değerlendirebilirsiniz, daha ne kadar düşüş olur ve yükseliş ne zaman olur (ya da olmaz) bilinmez ne de olsa.

1 hafta sonra 2x bile gelebilir, yarısına da düşebilir. Bunun garantisini de öngörüsünü de kimse yapamaz, her düşüşte ve yükselişte ''ben demiştim'' diyenler mutlaka oluyor.
jr. member
Activity: 308
Etheriumla ilgili önümüzdeki günlerde büyük dumplar gelebilir diğer coinler için bişey diyemem onlar da düşecektir ama eteryumdan infial yaratacak bi düşüş görürsek şaşırmam bakalım 30 dolar olduğunu görecek miyiz. Huh Shocked
jr. member
Activity: 476
Merit: 2
Ben her düşüşte de yükelişte de alım yapmaya devam ediyorum ama az az. Ne olacağı belli olmaz yeni yıla 1000 dolarla girsek de şaşırmam 10000 dolarla girsek de.
full member
Activity: 798
Merit: 106
👉bit.ly/3QXp3oh | 🔥 Ultimate Launc
Her düşüşten sonra hep aynı muhabbet . Şimdi alınır alınır diye diye sürekli kaybetmeye devam ediyoruz
full member
Activity: 616
Merit: 100
Alışlar için tam zamanı ama millette para kalmadı her düştükçe ufaktan ufaktan aldı. Sonra tekrar düştü yine aldı. Düşe düşe para kalmadı. Millet yatırım yapacak para yok. Belki daha da düşecek belkide bir gün sonra çok yükselecek.
jr. member
Activity: 532
Her zaman söylüyorum Bitcoin ve Etherum neresinden girersen gir uzun vadede her zaman kazanırsın.
full member
Activity: 742
Merit: 112
altcoinleri ufaktan toplamak için doğru zaman değil. yanılabilirim ama bitcoindeki bu düşüş henüz son bulmadı. bunu aşamalı olarak 1000 dolara bile getirebilirler. ondan önce güçlü olarak tutunabileceği 3000 dolar falan var ama ondaki tepki de nereye gider bilinmez. güzelce izlemeli. bu piyasada fırsat bitmez. ama zamanlama hayatidir.
Rdu
jr. member
Activity: 224
Katılıyorum şu anda piyasa fiyatları tam da alım yapılacak fiyatlar, birkaç ay sonra bu fiyatları görmemiz mümkün olmayabilir, bence en doğrusu şu anda ufakta olsa kenara birşeyler atmaktır. En azından bir yıl bile bu birikimi elinizde tutsanız illaki katlanacak ve kazandıracaktır.
sr. member
Activity: 784
Merit: 259
Açıkçası büyük risk olur ama toplama yapılabilir. Ama bitcoin için geçerli. Ethereum'un ne olacağı belli değil, ona yatırım yapılmaz.
full member
Activity: 630
Merit: 104
bence tamda toplamalık ama insanlar tüm parayı gömdüğü için suanda alım yapamıyorlar o yüzden beklemek mantıklısı al ve kapat gözlerini arkadaş.
full member
Activity: 756
Merit: 104
Toparlamak için uygun ancak bir o kadarda tehlikeli bu saatten sonra 2800 lere gitmeyeceğini kimse bilememez en iyi hareket kademeli toplamak olacaktır.
jr. member
Activity: 308
Bu başlığa daha önce de yazmıştım alım için biraz daha bekleyeceğim demiştim düşüş devam ediyor. Alım yaparken önemli olan şey dibi yakalamak değil bunu unutun, önemli olan paranıza göre hareket etmektir. Sermaye sınırsızsa kademeli olarak şu an bile başlarım alım yapmaya. Ama eğer 1-2 şansım varsa daha fazla beklemem gerekir çok yüksekte kalmamak için. Durum bundan ibaret.
sr. member
Activity: 798
Merit: 277
onemlı olan fıyattır, 100 k olacak bırseyı ha 4 k da almıssın ha 5 k da fark etmez, 4 k da alırsın 3 e duserse gene alırsın 2 ye duserse gene alırsın, 100k olacak demıyon mu zaten 4 te aldın 3 e dusunce neden almıyorsun hanı 100k olacaktı Wink

Olacak olacak. Ama ne zaman. Ben yaşlandıktan sonra torunlara miras mı bırakacağım? O sabır hangimizde var? Haa 2020-2021 desen neyse. Eee hadi inşallah diyelim o zaman  Cool
P.S: Nooldu geçen ETH adresi istiyorsun paşa bir şey gelmedi cüzdana  Huh 
hero member
Activity: 1288
Merit: 645
onemlı olan fıyattır, 100 k olacak bırseyı ha 4 k da almıssın ha 5 k da fark etmez, 4 k da alırsın 3 e duserse gene alırsın 2 ye duserse gene alırsın, 100k olacak demıyon mu zaten 4 te aldın 3 e dusunce neden almıyorsun hanı 100k olacaktı Wink
full member
Activity: 378
Merit: 102
20 bin tl olsa alınacak çok şey var da bizde para yok maalesef, 4-5 ay önceden çok ucuz diye girdik neoya 25 30 dolardan, şimdi geldiği hal 8 9 dolar bukadar düşmesinin sebebini de anlamış değilim btcnin düşmesi dışında kendisi de çok aşırı düştü.
sr. member
Activity: 672
Merit: 277
CAT.EX Exchange
Bende uzun zamandır kararsızım ve hala karasızım bilemiyorum 20 bin tl ile 571 tl ya alım koyarsak 35 ethereum alabiliyoruz 5000 tl yı gören ethereumdan 35 tane 20 bine almak güzel olurdu 35x5000  Huh
member
Activity: 448
Merit: 10
Evet fiyatlar tam da toplanacak durumda ama elinde btc varsa ancak burad ki fiyatların bile bir garantisi yok. Bunun yarısına kadar da düşebilir ve orada da aynı şeyi söyleyebilirsin ve yine düşebilir. Zira şu anda elimde tuttuklarım için tam da öyle oldu.
Pages:
Jump to: