Pages:
Author

Topic: Tam da kenara ufaktan toplamalık piyasa değil mi sizce de ? - page 5. (Read 1355 times)

jr. member
Activity: 532
Merit: 6
şu an piyasa öyle dipte ki, ne toplasan kazanırsın, bu felsefeyle yola çıkan çoğu insan ocak ayından itibaren hold yapıp ciddi paralar kaybetti. açıkcası iş kripto para olunca dibi tahmin etmek imkansız. gas ın 60 dolarları gördüğü zamanlardan neo nun 8-9 olduğu zamanlara geldik.  ama ciddi param olsa sanırım, neo, gas, ontology, xlm, cardano toplardım.
full member
Merit: 151
Yarın faizdeki paramın vade sonu biraz almak istiyordum fakat ufaktan da olsa bir kıpırdama yok piyasada eskiden bu kadar düşse illaki artardı ertesi gün fakat kimse riske girip birşeyler almıyor malesef
full member
Activity: 462
Merit: 100
Uzun vadede kesinlikle haklısın tam sepet oluşturmalık zaman ama kısa vadede daha ne kadar düşer şu anda dipte miyiz onu kestirmek biraz zor. İlk 5-10 coine yapılabilir ama yeni ICOlar ya da diğer altcoinler için maceranın şimdi sırası değil
member
Activity: 574
Merit: 34
CMC ilk 10 olarak hangisi olursa olsun yatırım yapılır diye düşünüyorum daha fazla da aşağılara inmemek lazım birde sanki piyasanın gidişatı daha da düşecek gibi görünüyor. Beklentim olan dip fiyatları daha görmedim. Zaten giden gitti sabredip bekleyelim diyorum ama borsalara bakıyorum çok saçma bir şekilde iş yapanı da yapmayanı da de-list ediyor. Kullandığımız tokenlerin de bu şekilde delist olması korkutmaya başladı. Tam bir kurtlar sofrası oldu.
jr. member
Activity: 308
Merit: 4
Bende görüşünüze katılıyorum. piyasa şu an tam coin toplama döneminde. bu fırsatı değerlendirmek gerekiyor. Bu düşüşün ardından yükseliş gelecek. Ben uzun vadeli yatırımdan yana olduğum için şu an alım yapmanın mantıklı olduğunu düşünüyorum. BTC ve ETH oldukça düşmüş durumda. BCH savaşı sonlandığında tüm coinler için yükseliş başlayacak
full member
Activity: 980
Merit: 152
Yatırım dünyasında düşen bıçak tutulmaz diye bir tabir vardır, tamda bugünler için söylenmiş. Hangi yatırım aracını alırsanız alın ilk önce o yatırım aracının düşüşünü tamamlamasını ve taban oluşumunu gözlemlemek gerekir. Taban oluşumu gözlemlenip yükselmeye başladığında asıl alınma zamanı gelmiş demektir. Diğer tüm altlar Btc'ye bağlı olduğu için ilk önce Btc'nin düşüşünü tamamlaması beklenmeli. Çoğu kişi için 3000 dolar seviyeleri hala mümkün gibi.
full member
Activity: 980
Merit: 152
Yatırım dünyasında düşen bıçak tutulmaz diye bir tabir vardır, tamda bugünler için söylenmiş. Hangi yatırım aracını alırsanız alın ilk önce o yatırım aracının düşüşünü tamamlamasını ve taban oluşumunu gözlemlemek gerekir. Taban oluşumu gözlemlenip yükselmeye başladığında asıl alınma zamanı gelmiş demektir. Diğer tüm altlar Btc'ye bağlı olduğu için ilk önce Btc'nin düşüşünü tamamlaması beklenmeli. Çoğu kişi için 3000 dolar seviyeleri hala mümkün gibi.
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
her sıkışmadan sonra bir patlama, her bunalımdan sonra bir rahatlama olur. geçen yıl tam da bu zamanlarda altcoinlerin dibin dibine indiği zamanlardı, tek bir farkla: btc hızla artıyordu, bu artış altcoinleri daha da sıkıştırıyordu ve insanları btc'ye geçmeye zorluyordu. şimdiyse tam tersi btc de düşüyor, tabiri yerindeyse "çıkın gidin piyasadan" deniyor. hatta ne ilginçtir ki dolar bile düşüyor Cheesy delistler, sec kararları falan filan da eklenince tam bir cehenneme döndü ortalık! geçen sene geçişe zorladıkları btc'nin bile 3-4x yaptığı düşünülürse komple piyasanın coşacağını söylemek fazla hayalci olmaz. hele bir de geçen yıldan bu yana dolaşıma giren yeni projeleri de ekleyince marketin en az 3-5 trilyon dolara dayanması işten bile değil, tabii sonrasında tekrar geri çekilmeler falan yaşanabilir. "aç tavuk kendini darı ambarında sanar" diyenler olabilir, onlara da hangi piyasanın bu kadar kontrolsüz-gelecek vaad eden ve gelişime açık olduğunu sormak lazım. "artar ama uzun sürer" diyenlere de katılmıyorum, eskiye oranla herşey çok daha hızlı yaşanıyor. eskiden bir teknoloji 10 yılda 1 birim mesafe katediyorsa artık 1 yılda 1 birim mesafe alıyor. tabii ki kişisel görüşlerdir al-sat-tut tavsiyesi değildir...
jr. member
Activity: 308
Merit: 1
Biraz daha düşmesini beklemeyi daha uygun görüyorum. Yükselmeye başlarsa zaten alınır daha az kar etmiş olursunuz.Ama bunun dibi daha derinlerde olabilir ben eth 100 altına düştükten sonra dalayım diyorum.
jr. member
Activity: 392
Merit: 4
Şuan için ben beklemedeyim.Bitcoinin nereye doğru ilerleyeceği çok belirsiz.Belki biraz daha düşüş yaşayabiliriz.O yüzden en azından 1 hafta bekleyeceğim  Smiley
legendary
Activity: 1572
Merit: 1002
Uzun vadeli düşünecekseniz bu dip seviyelerden toparlayın derim fakat çevrenizdeki etkenler ile degil araştırıp ögrendikten sonra yatırımınızı yapın.Kimsenin tavsiyesine ihtiyacınız yok en sade kararı kendiniz verirsiniz.
member
Activity: 350
Merit: 10
CAT.EX Exchange
sadece bu listedeki coinler değil hemen hemen bütün coinler şu anda dip noktadalar büyük miktarlı bir yatırım yapıp uzun süre bekletilse ciddi karlar yakalanbilir
sr. member
Activity: 798
Merit: 277
Ne kaldı ki elde avuçta ne toplayalım bu piyasadan Smiley Allah bildiği gibi yapsın ne diyeyim...Toplayabilene helal olsun. Umarım umduğunu bulur ileride. Bulacaktır da mutlaka uzun vadede.
member
Activity: 490
Merit: 10
Bence de tam ufaktan toplamalık piyasa fakat yatırımının %30 kadar bence bitcoinde dursun her ihtimale karşı.
member
Activity: 406
Merit: 11
Elinde parası olan veya 2017 yıl sonunda piyasaya tepeden girmemiş olanlar varsa, şu dönem fırsat olarak değerlendirilebilir. Geçen yıla göre piyasanın geldiği durum gerçekten içler acısı, ethereum bile eksi yönde 10x yapmış neredeyse. Şimdi alınsa kısa bir sürede toparlanmasa bile bence 1 yıllık bir vadede 10x yapmasa bile 3-4x yapar gibi duruyor. Bunlar benim şahsi görüşüm.
member
Activity: 633
Merit: 15
Ufaktan ufaktan hortumlanıyoruz, bilmiyorum farkında mısınız  Smiley
full member
Activity: 616
Merit: 108
Orta ve uzun vade hale çok belirsiz, o yüzden dönüş belirtileri görmeden yeni alım yapmak çok mantıklı olmaz.
sr. member
Activity: 798
Merit: 260
Vallahi o iş belli olmaz tam piyasaya giriş zamanı dersin birden bakarsın daha da düşüşler gelmiş o yüzden acele etmemek lazım daha toplamak için çok erken bence piyasanın tepkilerini izlemek lazım
member
Merit: 29
Piyasada öyle bir bilgi kirliliği hakim ki, şu an için ne tarafa doğru hareket edeceğini öngöremediğimiz bitcoin için beklemek daha mantıklı olabilir.

2900 dolar seviyesi konuşuluyordu dün akşam. 5600 dolar seviyesinden alan adam her türlü pişman olacak olay oraya giderse. Bu yüzden sakin şekilde bekleme taraftarıyım. Piyasa yönünü belli edince bir şekilde aksiyon alınabilir ama henüz erken bence.
member
Activity: 322
Merit: 32
Piyasa ile yeni tanışan yada FİAT ta olanlar için bulunmaz bir nimet şuan ki piyasanın durumu. Doğru zamanda doğru yatırım yapılır ve sabırlı olunursa ileride kazandıracağı aşikar. Ethereum 130, Neo 8 dolara kadar düşmüş durumda...
Pages:
Jump to: