Pages:
Author

Topic: Tarsustaki Gizemli Kazı - page 3. (Read 1630 times)

legendary
Activity: 2632
Merit: 1333
November 10, 2017, 06:01:29 PM
Terörle ilgili vb. bir şey arıyorlar diyeceğim, böyle bir durumda polisin öylesine tedbir alması mantıklı, ama o zaman bu kadar uzun sürmez. Uzun sürdü, tarihi ya da arkeolojik kazı diyeceğim, böylesine gizlenmez, üstelik o kadarcık alanda ne kadar şey bulunabilir (süre ve koruma anlamında söylüyorum), jeolojik bulgu diyeceğim, çevresel etmenlere bakılınca hiç mantıklı gelmiyor.
Üstelik Türkiye gibi ağzı gevşek dolu bir ülkede sıfır bilgi sızması çok çok enteresan.
member
Activity: 308
Merit: 10
November 10, 2017, 05:24:56 PM
Yabancıya gitmesinde. Boylesini de ilk defa duydum. Burdan tüm duyulmamış dönen dolapları sevgiyle selamlıyorum
newbie
Activity: 42
Merit: 0
November 10, 2017, 08:41:05 AM
buda diğer olaylar gibi üstü kapatılır unutulur gider
full member
Activity: 910
Merit: 105
November 10, 2017, 08:03:45 AM
Bende bu olaya bu ara kafaya taktım ve şu ana kadar özel timin bir kazı alanını keskin nişancılarla koruduğu ve buraya giden millet vekilinin bilgi alamadığı bir durumu görmedim . Burada her ne var ise gerçekten çok önemli olmalı ve ben buluna şeyin uluslararası çok büyük bir önemi olduğunu düşünüyorum . Hiçbir şey gizli kalmaz bunun konusu da elbet bir gün çıkar.

Çok şey gizli kaldı hocam bu da gizli kalacaktır. Bize yalandan birşeyler uydurup gazımızı alacaklar o kadar.
Barnabas incili bulundu diyen de var, yeraltı tünelleri diyen de. Konuda bir arkadaşın yazdığı gibi ufo diyen de.
Altın-tarihi eser bunların içinde en hafifi kalıyor hatta. Bu tarz birşeyler buldularsa ve dediğiniz gibi özel harekat, mit falan koruyormuş. Biz hiçbir zaman gerçeği öğrenemeyiz maalesef.
newbie
Activity: 14
November 10, 2017, 07:09:48 AM
Ben tarsusluyum ona rağmen bilmiyorum muhtemelen ya altın yada hristiyanlar için kutsal olan biseyler bulundu diye tahmin ediyorum bakalım kaç sene sonra gerçek ortaya çıkacak ..
sr. member
Activity: 538
Merit: 250
November 10, 2017, 12:54:45 AM
bende bi kaç aydır merakla bu haberi takip edip araştırıyordum ama çıkan tüm haberler teoriden ileriye geçemedi. Hatta öyle teoriler çıktı ki ben bile yok artık dedim Cheesy ama sonuç olarak bi kaç bakır sikke ve bi kaç parça değersiz birşeyler çıktı diye açıklama yapılmış. Lan tamam bize söylemesinler de bari çıkan şey her neyse Amerika ya vermek yerine kendi bilim insanlarımız tarafından incelenmek ya da araştırılmak üzere bir yerlere tasınmıs olsn
member
Activity: 322
Merit: 14
November 09, 2017, 10:35:12 PM
Dün sabah haberlerde yine izledim. herhangi bir açıklama yapılmadı hala ne olduğuna dair.
full member
Activity: 630
Merit: 103
November 09, 2017, 03:34:57 PM
Elon Musk da bu kazı için geldi diyorlardı.

neden geldi bilmiyorum ama paylaşımları enfess
hero member
Activity: 1582
Merit: 520
November 09, 2017, 03:28:10 PM
Bende bu olaya bu ara kafaya taktım ve şu ana kadar özel timin bir kazı alanını keskin nişancılarla koruduğu ve buraya giden millet vekilinin bilgi alamadığı bir durumu görmedim . Burada her ne var ise gerçekten çok önemli olmalı ve ben buluna şeyin uluslararası çok büyük bir önemi olduğunu düşünüyorum . Hiçbir şey gizli kalmaz bunun konusu da elbet bir gün çıkar.
member
Activity: 756
Merit: 17
November 09, 2017, 01:58:06 PM
bir sürü teori ortaya atıldı bir polisin öldürülmesiyle başladı işler vatikan ın işi oldugu en tutulmus teori olarak görünse de orda neler oldugunu tam anlamıyla bilmek mümkün degil gün gectikce meraklar artıyor bakalım ne cıkıcak ordan bekliyoruz
member
Activity: 110
Merit: 11
November 09, 2017, 09:30:56 AM
Yine ulkenin tarihindegerleri ve paralari birilerinin cebine girdi
full member
Merit: 105
November 09, 2017, 09:09:56 AM
Mersin'de görevli arkadaşıma sormuştum o da tarihi eser ya gömü falan olabilir dedi. Mersin'de çok fazla tarihi eser varmış.
newbie
Activity: 14
November 09, 2017, 05:47:30 AM
Elon Musk da bu kazı için geldi diyorlardı.
member
Merit: 12
November 09, 2017, 05:45:43 AM
kazıda neler bulunduğu ne amaçla yapıldığı ancak yıllar sonra ortaya çıkacak gibi duruyor çünkü en son yapılan resmi açıklamya göre bakır sikkeler bulundu falan demişler bakır sikkeyi özel harekat mı korur bildiğin dalga geçip yine olayın üstünü kapıyorlar
hero member
Activity: 1918
Merit: 795
November 08, 2017, 04:36:38 PM
Uzay gemisi çıkarıldı arkadaşlar orda çalısan amerikalı söylemiş. Yüksek teknoloji lazer silahlarıyla kesip limandaki abd gemilerine yüklemişler 189 adet parça seklinde ondan 1 sene sürmüş. Kazı normalde bitmiş lakin parçaları abdye götürmek uzun sürmüş. Bunu kanıtlarıyla anlatan yabancılar var arastırın. Bizim teknoloji yetmediği için abd el koymustur. Hatta orda gördüklerinden sonra bayılan tansiyonu cıkan abdli profesörlerde vardır.

Arcopal 189 parça yemek takımı gibi olmuş. oradan o büyüklükte birşey çıkarmak isteseler zaten tek parça halinde çıkarırlar Smiley bırak o bölgeyi adamlar böyle önemli bir durum karşısında mersini olduğu gibi boşaltır. araştırın demişsin de kim nereyi araştıracak.. bu biraz senin hayalgücün gibi geldi bana. Yüksek ihtimal değerli tarihi eserlerin bulunduğu bir bölge idi.. veya bölge emniyete yakın olduğu için emniyetin altına doğru giden bir tünel vardı onu kontrol ettiler diye düşünüyorum.
full member
Activity: 630
Merit: 104
November 08, 2017, 04:11:27 PM
şu konuyu hortlatıyım. içinde bişey çıkmamışmış geri kapatılacakmışmış bişiler döndü ama bilemedık goremedık
member
Activity: 109
Decentralized Transportation Economy
November 04, 2017, 03:57:22 PM
Mit, Polis ve Devlet eliyle kazı nedir Allah aşkına
Çok pis kokular çıkar burdan.
member
Activity: 208
November 04, 2017, 03:55:56 PM
Kazıdan hiç bir haber yok bölgeden yerel haberlerde gelmiyo özel harekatın nöbet tutacak kadar önemli bir olay olduğunu düşünüyorum ve devletin burdaki kazıdan çıkan eserleri kaptırmak istememesinden kaynaklandığını düşünüyorum
member
Activity: 238
November 04, 2017, 02:31:24 PM
birsuru komplo teorisi dönüyo ortada birileir hz. musanın ahit sandıgı dedi bilmem incil felan dediler. geçen a  haber müdürü birşeyler açıkladı gerçekten çok merak edyrm ya. diyelimki iddia edildiği gibi bir yer altı şehri var bukadar güvenlik önlemi neden. ev sahiplerine önceden evin değerinin 20 30 katı para ödeyen iş adamları varmış onlar nereden biliyodu burada değerli birşeyler var vs. birşeyler dönüyo ve ben çok merak edyrm
member
Activity: 152
Merit: 11
November 04, 2017, 02:13:32 PM
Harbiden boyle bi olay vardi dimi, başlığı görünce hatirladim simdi biraz arastiracagim , biseyler ogrenebilirsem yazarim
Pages:
Jump to: