Pages:
Author

Topic: Tarsustaki Gizemli Kazı - page 4. (Read 1633 times)

member
Activity: 350
Merit: 10
November 04, 2017, 10:32:02 AM
Çok enteresanmış, birkaç haber ve yazı buldum okudum ama kimse ağzından bişey kaçırmamış herşey gizli. Yurtdışında biyerde olsa bu olay merciiler açıklama yapmak zorunda kalırlardı ama nerde bizdee..
sr. member
Activity: 1092
Merit: 254
November 04, 2017, 10:13:13 AM
Ya arkadaşlar devlet destekli insanlar bunların içinde polisi emniyet amiri birçok akp li de dahil buradan biraz tarihi eser çıkarıp, para kazanacaklardı ki bu uğurda devlet kendi polisini bile vurdu.
bu olaylar medyaya çıkmadan 2 ay önce haberim vardı benim olaydan, Millet öğrenince devlet hemen güzel bir kılıf uydurdu üstünü kapattılar.
Allah bilir böyle bilmediğimiz kaç olay olmuştur. Ülkede bazı insanlar rantlanacam diye katil bile oluyor malesefki, allah sonumuzu hayır etsin inşallah
member
Activity: 70
November 04, 2017, 09:40:30 AM
Medyada gündem olduğu için kazı sonlandırıldı galiba. Mülk sahibininde tutarsız açıklamaları var. Anlatılan senaryolardan İncil arandığı akla en yatkını. Yukarıdaki uzay gemisi hikayesini yazan arkadaş ironinin dibine vurmuş bu arada.

birçok arkeloji kazılarında bulundum o yüzden siz anlamazsınız mersine bir çogunuz umarım gitmemişsinizdir. Ordaki ev satıslarını kaç kişi arastırdı ? Kaç kişi oranın daha önceki tarihi yapısını inceledi. 200 metre yakınındaki 1 yıl önce satısa cıkan 47bin tl lik gecekondunun 580bin tlye 2017 yılında satıldıgını biliyormusunuz ? peki kaç kişi bu evi satılan adamla görüştü ? Bilimden uzak insanları hiç sevmem kusura bakmayın milyonlarca galaksinin oldugu yerde tek dünyalı siz değilsiniz bir zahmet öğrenin.
member
Activity: 406
Merit: 12
November 04, 2017, 09:33:09 AM
Medyada gündem olduğu için kazı sonlandırıldı galiba. Mülk sahibininde tutarsız açıklamaları var. Anlatılan senaryolardan İncil arandığı akla en yatkını. Yukarıdaki uzay gemisi hikayesini yazan arkadaş ironinin dibine vurmuş bu arada.
newbie
Activity: 56
Merit: 0
November 04, 2017, 09:27:39 AM
Ya bu haber son bir kaç gündür gündemi meşgul ediyor ama ;kim kazdı niçin kazdı,ne zaman kazdı,kazarken kimsenin habri yokmuydu ?hava da bir sürü soru işareti var ;ama yanıtsız.
full member
Activity: 350
Merit: 106
November 04, 2017, 06:50:26 AM
bende takip ediyorum ne zamandır ama merak ettiğimizle kalacağız anlaşılan.uzun bir süre belkide hiç bir zaman öğrenemeyeceğiz orada neler bulduklarını veya neyi aradıklarını
full member
Activity: 420
Merit: 100
November 04, 2017, 05:53:00 AM
Uzay gemisi çıkarıldı arkadaşlar orda çalısan amerikalı söylemiş. Yüksek teknoloji lazer silahlarıyla kesip limandaki abd gemilerine yüklemişler 189 adet parça seklinde ondan 1 sene sürmüş. Kazı normalde bitmiş lakin parçaları abdye götürmek uzun sürmüş. Bunu kanıtlarıyla anlatan yabancılar var arastırın. Bizim teknoloji yetmediği için abd el koymustur. Hatta orda gördüklerinden sonra bayılan tansiyonu cıkan abdli profesörlerde vardır.

member
Activity: 70
November 04, 2017, 03:50:55 AM
Uzay gemisi çıkarıldı arkadaşlar orda çalısan amerikalı söylemiş. Yüksek teknoloji lazer silahlarıyla kesip limandaki abd gemilerine yüklemişler 189 adet parça seklinde ondan 1 sene sürmüş. Kazı normalde bitmiş lakin parçaları abdye götürmek uzun sürmüş. Bunu kanıtlarıyla anlatan yabancılar var arastırın. Bizim teknoloji yetmediği için abd el koymustur. Hatta orda gördüklerinden sonra bayılan tansiyonu cıkan abdli profesörlerde vardır.
member
Activity: 322
Merit: 14
November 04, 2017, 03:32:13 AM
ilk defa duydum bu kazıyı. ekşisözlükte de okudum da herhangi bir şey çıkacağa benzemiyor
full member
November 04, 2017, 02:22:39 AM
Bende 1 yıldır bu kazıyı merakla bekliyordum. Dün hiçbir açıklama olmadan kazıyı sonlandırıp kazdıkları yerleri kapatıp bıraktıklarını okudum acaip sinirlendim ama burası Türkiye. Ne yaparsan yap güçlüysen yanına kar kalıyor. Yazıklar olsun demekten başka elimizden birşey gelmiyor lanet olsun bunlara ve bunları göremeyen halka.

Çok büyük oyunlar dönüyor ve bunların içyüzünü sanırım hiçbir zaman öğrenemeyeceğiz en çokta bu koyuyor amk

bende haberi gördüğümden beri yani bi kaç aydır takip ediyorum,çokta merak ettim ama malesef hiçbir sızıntı bile yok kazıyla ilgili.Çevre halkı bile bişey bilmiyormuş yoksa kokusu çıkardı kesin.Bundan yıllar sonra belki öğreniriz ne olduğunu
hero member
Activity: 629
Merit: 508
November 04, 2017, 02:17:39 AM
Bende 1 yıldır bu kazıyı merakla bekliyordum. Dün hiçbir açıklama olmadan kazıyı sonlandırıp kazdıkları yerleri kapatıp bıraktıklarını okudum acaip sinirlendim ama burası Türkiye. Ne yaparsan yap güçlüysen yanına kar kalıyor. Yazıklar olsun demekten başka elimizden birşey gelmiyor lanet olsun bunlara ve bunları göremeyen halka.

Çok büyük oyunlar dönüyor ve bunların içyüzünü sanırım hiçbir zaman öğrenemeyeceğiz en çokta bu koyuyor amk
full member
November 04, 2017, 02:09:59 AM
1 yıldır Tarsusta süren bi kazı çalışması var ve kazıyı özel harekat polisleri koruyor.Şu ana kadar ne kazıldı ne çıkarıldı bilen yok ve tatmin edici açıklama yapılmadı.Bi kaçgün öncede kazı bitirilerek kazılan alanlar kapatıldı.
Baya komplo teorileri üretildi kazıyla ilgili sizin fikirleriniz neler?

linkler : http://www.ensonhaber.com/tarsustaki-gizemli-kazi-sona-erdi.html
ekşideki başlık : https://eksisozluk.com/tarsustaki-esrarengiz-kazi--5273005
Pages:
Jump to: