Pages:
Author

Topic: İşte Çin hükümetine göre en iyi kripto paralar - page 2. (Read 468 times)

member
Activity: 224
Merit: 10
Liste gercekten sasirtici gorunuyor. Ethereumun birinci sirayi almis olmasi bu listenin bir algi olusturma cabasinin oldugunu gosteriyor bence.
legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
Roger ver ' e göre ethereum yil sonuna 1. olacakmiş bu da üzerine denk geldi, oh mis oldu.
member
Activity: 350

bence güzel ve yerinde bir analiz olmuş. en azından kripto paralara değer veriyor ve gelecek vaat ettiğini kabul ediyor. etherium'um birincilik tahtına oturması yerinde olmuş ve tesadüf değil. Bitcoin ikinci ya da üçüncü olmalıydı. steem ise gerçekten gelecek vaat ediyor ve yükselen yeni değer olacak..
hero member
Activity: 968
Merit: 624
Still a manic miner
Kripto para sıralamasını temel teknoloji, uygulanabilirlik ve yaratıcılık üzerinden değerlendirmişler, puanlar buna göre verildi. Elbette sıralama bir çoğumuz açısından şaşırtıcı fakat sıralama kriterlerini dikkate almak gerek. Özellikle uygulanabilirlik ve temel teknolojinşn önemli kriter olduğunu düşünüyorum. Kripto paraların yasaklı olduğu Çin’den gelen bu değerlenfirme Çin’in kripto paralara tamamen olumsuz bakmadığını, bazı kriterler aradığını gösteriyor.
member
Activity: 168
Çin hükümetinin şahsi görüşüdür.sadece teknoloji ve inovasyon olarak bir puanlama yapmışlar.yatırım tavsiyesi gibi görmemek gerek diye düşünüyorum.tabi çin hükümetinin bu tarz istatistiksel çalışmalar yapıp paylaşıyor olması piyasa üzerinde olumlu etki de yaratacaktır diye düşünüyorum.ama dediğim gibi yatırım anlamında dikkate alınmaması gerek.
newbie
Activity: 112
Merit: 0
Biraz taraflı gibi geldi bana ama göreceğiz.
member
Activity: 308
Bu listeyi yayınlayarak çindeki yatırımcılara yol göstermeye çalışmışlar bence de. Çok doğru bir değerlendirme yapılmadığı listeye bakınca hemen anlaşılıyor. Çok ciddiye almayın derim.
member
Activity: 308
Bu listeyi neye göre hazırladıkları çok net değil, sanki kendilerince birilerine yatırım yapmaları için bir liste hazırlamışlar. Bunu yayarak insanlarında bu koinlere yatırım yapmalarını istiyorlar.
newbie
Activity: 40
Aslında yukarıdaki coinlerden bir sepet yapılıp uzun yıllar saklanabilir. Bu şekilde güzel kazançlar sağlayabiliriz. Benim de dikkatimi çeken Lisk oldu. 3. sırada yer alıyor Lisk. Nasıl 3. sırada yer edinebilmiş kendine hayret. Bu Lisk, Ethereum Tokeni değil miydi?

değil. değişik, orjinal bişey. java tabanlı falan filan. google ile dans ettikleri dedikodusu var.tam bir sürpriz attır kendisi.
member
Activity: 268
Merit: 12
listeyi kimler hazırladı onu merak ettim açıkcası. ben bu listeden çinin gözünde bitcoinin fazla bir değerinin olmadığını çıkardım. technology ve innovation puanları oldukça düşük verilmiş. sonralara atmışlar resmen.
jr. member
Activity: 224
Merit: 1
Çokta mantıksız veya saçma değil.Çini fazla hafife almayalım. Btc çok eski teknoloji kaldi. Güncelleme yapılması şart. Şuan için gayet makul bir sıralama.
member
Activity: 462
Birçoğumuz bu listeyi beğenmemişiz ama Çin Sanayi ve Bilgi Teknolojileri Bakanlığı’nı Çinli bilişimciler göz önüne alındığında es geçmemek gerekir.
Eminim özenle hazırlanmış bir listedir ve belli bazı sonuçlar çıkarmamız gerekiyordur..
jr. member
Activity: 84
Merit: 7
Community Manager at Bitsurf.eu
Çinlilerin kafası güzelmiş  Smiley
member
Activity: 378
Merit: 11
Eminim somut verilere dayanarak böyle bir liste oluşturmuşlardır. Ethereum'un birinci sırayı alması gayet doğal karşılanabilir ama Steem'in ikinciliğine bir hayli şaşırdım  Smiley
jr. member
Activity: 266
Merit: 2
yayınladıkları grafiğe bakın. bitcoinin teknolojisi 100 üzerinden 39 puan. bu nasıl olabiliyor. hızlı işlem, düşük fee gibi beklenileni karşıladılar. Ethereum 80 teknoloji puanı. resmen bitcoin son 3'e atmışlar. hani eleştiri var iyi güzel en azından onların gözünden kim daha değerli onu görüyoruz.
member
Activity: 350
Merit: 11
ÇİN hükümeti halt etmiş , ne bir gerekçe ne bir açıklama var doğru dürüst kendi aklına göre bir liste hazırlamış ,verdikleri bu puanları hangi esaslara göre verdiklerini anlamak gerçekten çok güç , gülüp geçmek lazım bunlara.
newbie
Activity: 140
Çin hükümeti de ethereuma çalışmış, en azından neoyu birinci yapmamışlar yanlı davranmadıklarının bir göstergesidir.
member
Activity: 336
Çin hükümeti kendi kafasına göre liste yapmış , çokta kaale alınacak bir liste olduğunu düşünmüyorum ,neye dayanarak hangi verileri ele alıp bu listeyi yapmışlar kriterleri ve sıralama esasları ne o bile belli değil.
member
Activity: 336
gördüğüm kadarıyla bu listeye hepimiz onay vermiyoruz.zaten listeyi vede sıralamayı hazırlayan çin hükümeti.bakış açıları bizim göremedeğimiz bir sürü istatiski verileri görüyo olabilirler.hepimiz bu para niye 3. diğeri bu para niye 10. diyebilir.ama ben bu listeyi olumlu buldum .ama olumlu deyince yanlış anlaşılmasın olumlu ama bana göre tutarlı değil...
sr. member
Activity: 868
Merit: 259
Monetizing Mobile Engagement Data
Aslında yukarıdaki coinlerden bir sepet yapılıp uzun yıllar saklanabilir. Bu şekilde güzel kazançlar sağlayabiliriz. Benim de dikkatimi çeken Lisk oldu. 3. sırada yer alıyor Lisk. Nasıl 3. sırada yer edinebilmiş kendine hayret. Bu Lisk, Ethereum Tokeni değil miydi?
Pages:
Jump to: