Pages:
Author

Topic: İşte Çin hükümetine göre en iyi kripto paralar - page 3. (Read 468 times)

sr. member
Activity: 980
Merit: 257
Ethereumun ilk sırada olmasına sevindim ama biraz değişik bir liste olmuş. Listeyi hangi pozisyonda olanlar hazırladı bilmiyorum ama bu işlerin içinde olanların listesi biraz daha farklı olurdu sanırım.
full member
Activity: 700
Merit: 134
Bitcoinin inovation'ı nasıl 35.6 puan oluyor, direkt 100 olması gerekiyordu bence. Bitcoin olmasa Ethereum, Steem falan hiç olmazdı.
Steem'in bu kadar yüksek bir sırada olması da şaşırtıcı. Sitenin aktif çalışıyor olması dışında Steemle ilgili vay be denecek bir şey göremiyorum (:
jr. member
Activity: 364
Merit: 5
Çin hükümeti geçtiğimiz hafta düzenlenen Pekin konferansında aylık olarak bağımsız kripto para analizleri yayınlayacağını duyurmuştu.

Çin Sanayi ve Bilgi Teknolojileri Bakanlığı’nın Çin Bilgi Endüstrisi Kalkınma Merkezi (CCID); Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Monero, NEO, QTUM, Ripple ve Zcash gibi 28 kripto parayı analiz edecekti.  Bu analizlerin ilki yayınlandı.

Kripto paralar; temel teknoloji, uygulanabilirlik ve yaratıcılık üzerinden değerlendirildi ve puanlar buna göre verildi.

Listenin ilk sırasında Ethereum yer aldı. 2. ve 3. sırayı sırasıyla Steem ve Lisk oluştururken Bitcoin, Verge ile birlikte kendisine 13. sırada yer buldu.

Sıralamanın tamamı şu şekilde:

CCID, bu endeksin yapılma amacını, kripto varlıkları ve Blockchain projeleri için tamamen bağımsız bir değerlendirme eksikliğinin olması şeklinde belirtiyor.

Haber linki : https://uzmancoin.com/bitcoin-cin-analiz/
Pages:
Jump to: