Pages:
Author

Topic: Tek İşlemde 700 Milyon Dolarlık Ripple Alımı - page 2. (Read 856 times)

sr. member
Activity: 2142
Merit: 418
Ripple ciddi anlamda ilgi görmeye başladı ama bu ne cesarettir yiğidim 700 milyonluk ripple alımı nedir. Gerçekn büyük cesaret umaruım güvendiği birşeyler vardır ona göre alım yapmıştır.

ilk mesajı bir okuyun.tarihine bakın.
imzanız için mesaj sayısını doldurmak için boş mesaj yazıyorsunuz.
adam zaten ripple 50 sentken almış 700 milyon dolarlık.ripple şimdi 3 küsür dolar.

full member
Activity: 560
Merit: 113
Alan bir şey biliyor demek ki ya da büyük bir banka finans kuruluşu vs almıştır, en iyisi biz küçük balıklar balinayı takip edelim  Smiley
full member
Activity: 224
Merit: 100
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
Ripple ciddi anlamda ilgi görmeye başladı ama bu ne cesarettir yiğidim 700 milyonluk ripple alımı nedir. Gerçekn büyük cesaret umaruım güvendiği birşeyler vardır ona göre alım yapmıştır.
sr. member
Activity: 686
Merit: 257
Tek işlemde böyle büyük meblağlarda Bitcoin hatta diğer coinler de alınıyor.  Böyle büyük miktarda alış ve satışlar dengeleri değiştirebilir endişesi gereksiz bence. Su akar yolunu bulur
full member
Activity: 162
Merit: 103
"700 milyon dolar bu piyasa için küçük bir para " diyen var marketcap bakıp şu kadar para girdi çıktı diyen tayfa var normal

o günlerde yaklaşık 0.55$ mış ripple. bugün 4e doğru gidiyor kore borsasında bitfinex bakarak 3 olduğunu varsayalım 5,45 kat artmış 3.115 milyar dolar kAr

newbie
Activity: 88
Merit: 0
Adam boşuna almamış valla, kimbilir kaç milyar dolar kâr elde etti Smiley
full member
Activity: 318
Felaket büyük rakam. 700 milyon dolar. Ripple yükseliyor bu haberler beklentiyi arttırıyor. Parametreler bunu gösteriyor. Finans piyasası neyi isterse yükseltir. İddialı projesi var, anlaşmaları ses getiriyor. Sepette yer açın.
full member
Activity: 236
Merit: 101
Tek adımda nasıl keriz avlanır ripple bunu göstermiş ne ümit görmüşte almış arkadaşım o kadar ripple anlamadım almadan önce 3-5 dk araştırsa vazgeçerdi

aynen 700milyon dolar parası olan adam keriz , sende dahisin. onun göremediklerini görmüşsün helal olsun. var mı başka böyle düşündüğün coin?
hero member
Activity: 980
Merit: 500
FREE $50 BONUS - STAKE - [click signature]
bu ripple'da ne var ya aylar geçti yıllar geçecek hala anlayamadım olayını. ya bir projenin tokeni sadece " duydunuz mu akbank ile anlaşmiş"  yada " artık bankalar uluslararası dolaşımda ripple kullanacakmış vs" örnekler yüzünden bilinçsiz bir kitleye birşeyler yapiştirilarak ve içlerine işlenerek bu seviyelere getirilmedi heralde. gerçek anlamda bişiler olması gerek diye düşünüyorum yoksa her defasında bildigim ripple bi süre sonra çekilir yuvasına dönerdi ama artık o noktaları coktan aşmış gözüküyor olay nedir yani. gerçekten bişiler oluyor demek ki projede herşey de şişirme haber değil diye düşünüyorum.
full member
Activity: 854
Merit: 109
Trident Protocol | Simple «buy-hold-earn» system!
Bu haber bukadar para ripplenin inanılmaz tırmanışa çıkacağını gösterir hadi bakalım günler neler gösterecek Smiley
full member
Activity: 532
Merit: 151
700 milyon dolar bu piyasa için küçük bir para artık eskiden olsaydı bayağı etki ederdi ama son 6 aydır piyasa 10a katladı daha birçok şirket girmiştirde girdiklerini açıklamazlar
member
Activity: 154
Merit: 10
Toplam arz 99,993,093,880 Ripple ( XRP ). Dolaşımda 38,739,144,847 Ripple var. Daha bir dolar olmadı. Ripple 10 USD olsa Bitcoin oranını yakalar. Zaman alır ama olabilirde. 700 milyon dolarlık alım beklentisi gösteriyor. Sepette daha çok yer açın, Ripple miktarını arttırın.
sr. member
Activity: 546
Merit: 250
Gelecek yıl Ripple fiyatları uçacak kaçacak deniyor sağda solda okuyorum ve bugünlerde yaşanan gelişmeler bu söylemleri destekler nitelikte. Şimdi desem şu kadar dolar olacakmış gerekçeleri de şunlar yok artık dersiniz, ama olacak bence ve şu saatten sonra tek bir ripple'mi dahi satışa koymam şahsen. Eski yatırımcı olduğumu da eklemeliyim bu coinde. Söylentilerin sıklıkla gerçekleştiği bir piyasa içinde olduğumuzu unutmayalım.
member
Activity: 196
Merit: 10
Tek seferde bu kadar büyük bir miktar yatıran bir kişiye Ripple dibe de vursa koymaz bence. Eğere bu riski aldıysa ya güvendiği şey çok sağlam ya da başka amaçları var  Undecided 
full member
Activity: 406
Merit: 158
Günahım kadar sevmem dediğim coin uçtu gitti valla arkasından baktık. Sevmesek de artış haberi geldiğinde almak lazımmış, bikaç kişi söyledi 2 gün boyunca dinlemedim sonra da fiyat aldı başını gitti.
sr. member
Activity: 644
Merit: 271
Tek kalemde 700 milyon dolarlık ripple alan grup ya da kişi her kimse farklı planları olduğu açık. Bunu yapacak güçte birisi zaten devasa capital sahibidir ve gerektiği yerlerde fiyata müdahale bile edebilir exchange'lerde. Cidden enteresan bir işlem, bakalım ne olacak ripple fiyatları.
sr. member
Activity: 1876
Merit: 332
Bir haftada x3 yapması gerçekten inanılmaz. Rippledan beklemezdim bu kadar kısa sürede. Bu şekilde devam ederse 1 doları görmesi de muhtemel zaten kısa süre içinde. Tabi arttı diye herkes elindekini bozdurmazsa.
full member
Activity: 546
Arkadaşlar 700 milyon doalrı ripple'a yatıran bir adamın en az 3 4 milyar dolar parası vardır siz merak etmeyin. Eğer haber gerçekse o adam bizden daha çok şey biliyordur bence, ripple'ı takip etmek lazım
hero member
Activity: 1288
Merit: 645
gerçekliği kanıtlandımı bunun. hangı akıllı 700m dolar yatırır bır coıne. 700 m dolarla kendı coınını yapar delı gıbıde pumplarsın onu.
full member
Activity: 252
Ripple son zamanlarda çok konuşulan coinlerden. Normal aslında bu 3 katına çıktı değeri kısa süre içinde. Balinalar da rippledaki ışığı görmüş olacak ki 700 milyon dolarlık bir yatırım gelmiş bir anda.
Pages:
Jump to: