Pages:
Author

Topic: Tek İşlemde 700 Milyon Dolarlık Ripple Alımı - page 3. (Read 856 times)

sr. member
Activity: 448
Merit: 264
700 mılyonluk alım ıle ripple bu kadar kıpırdadıysa 1 dolar olacagını dusunen arkadaşlara çektiklerini bırakmalarını tavsıye edıyorum, yanı kolay kolay o parayı bulamaz ripple hatta kolayı geçtım ımkansız bıle denebılır
full member
Activity: 238
Merit: 101
The Experience Layer of the Decentralized Internet
vay be. insanlar ne paralarla oynuyor anasını satayım. ben 3-5 kazanmak için götümü yırtıyorum. adamın %10luk değişimden alacağı kar benim kaç yıllık kazancım.
sr. member
Activity: 478
Merit: 250
Benim merak ettiğim bir konu var: Herkes Ripple'nin sayıca fazla olmasından kaynaklanan dezavantajdan bahsediyor ama bazı coinlerde gördüğümüz gibi günün birinde Ripple'de bir miktar coinini yaksa ve toplam supply olarak azalsa o zaman değeri artmayacak mı? Eğer BTC'ye karşı bir panzehir olarak kullanılması planlanarak üretilmiş bir coin ise, büyük bir miktarı halen kendi ellerindedir ve zamanı geldiğinde büyük ses getirecek bir açıklamayla x kadar Ripple'nin yakılacağı duyurusu yapılabilir. Bu da değerini katlayacağı anlamına geliyor.

O duyuru yapıldı ve biz önceden satın aldığımız için paramızı çoktan katladık, bu aralık ayında 55 milyon tokene kilit vurulacaktı sanırım vurulduğu için fiyat arttı ya da vurulacağı için.. Ripple can'dır. Bu fiyattan alınır mı? bilemem ama 15 cent'ten aldığımız için sorun yok.
member
Activity: 1264
Merit: 43
Benim merak ettiğim bir konu var: Herkes Ripple'nin sayıca fazla olmasından kaynaklanan dezavantajdan bahsediyor ama bazı coinlerde gördüğümüz gibi günün birinde Ripple'de bir miktar coinini yaksa ve toplam supply olarak azalsa o zaman değeri artmayacak mı? Eğer BTC'ye karşı bir panzehir olarak kullanılması planlanarak üretilmiş bir coin ise, büyük bir miktarı halen kendi ellerindedir ve zamanı geldiğinde büyük ses getirecek bir açıklamayla x kadar Ripple'nin yakılacağı duyurusu yapılabilir. Bu da değerini katlayacağı anlamına geliyor.
full member
Activity: 504
Merit: 103
Tek bir işlemde 700 milyon dolarlık alım gerçekten çok şaşırtıcı hemde ripple için ve bu işlemi yapıyorsa bir yerden bilgi edinmiş veya çok güveniyordur başka bir açıklaması yok.
sr. member
Activity: 672
Merit: 277
CAT.EX Exchange
Eskiler bilir biz bu ripple için Scam diyorduk Smiley) Nereden nereyee .. Ben bu 700 milyonluk alımın , kripto dünyasına girmek fakat bitcoin vs gibi kriptoların scam oldugunu dşünen,ripplenin bankalarla çalıştığı için geleceğin parası olabileceğine inandığı için yaptığını düşünüyorum.Ama yinede fazla şeyapmamak lazım Cheesy
member
Activity: 112
Merit: 11
ripple için çok şeyler söyleniyor ozellikle hiburak bu konuda çok güzel birşeyler yazmıştı eskiden rippleye yatırım yapacak olanları onu okumadan yatırım yapmasınlar derim ben
sr. member
Activity: 392
Merit: 252
Ben şaşırmadım hatta ekibin kendisi Pump dalgası yaratmak için Ripple satın almış olabilir, son zamanların en spekülatif coini olduğunu söyleyebilirim.. Ripple'nin daha çok yolu var, zaman gösterecek.
legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
Ripple son zamanların en aktif kriptoparalarından biri ve bu piyasa spekülasyonla yönetildiği için Ripple'nin gelecekte çok daha değerli olacağına inanıyorum. Şimdiden 1 dolar oldu diyebiliriz, 5 dolar olduğunda satarım şimdi satmayı düşünmüyorum. Kimine göre Pump & Dump, kimine göre uzun vade için.
member
Activity: 378
Merit: 11
ripple pazarlamasını iyi yapıyor ama onun haricinde başındaki adamın geçmişisi hiç temiz degil araştırmadan rippleye girmeyin butun coınlerı çalıp gidebilir
member
Activity: 224
Merit: 52
700 milyon dolarlık ripple alan bunu yatırım olarak görmüyordur muhtelemen işin perde arkasında başka şeyler olabilir.
sr. member
Activity: 476
Merit: 257
Ripple hakkında kimin ne dediği beni ilgilendirmiyor fakat ben uzun vadeci biri olarak size soruyorum eğer uzun vade de kendi altyapısını kullanan ve topluluktan destek gören kriptoparalar değerlenmeyecekse kim değerlenecek? Ne Waves ne de Ethereum tabanlı hiçbir kriptoparanın uzun vade de iş yapacağını düşünmüyorum. Kendi altyapısını kullanan projelere yönelin geçen gün çıkan Oracles Network'ün ileride Ethereum kadar değerli olacağına inanıyorum yeni adı PoA.Network olarak değiştirildi bana göre gerçekten borsaya çıktığı anda eğer token satış fiyatında ya da altındaysa uzun vade için satın alınmalı. Ripple'ye gelecek olursak bankalarla yaptığı anlaşmalar, firmalarla görüşmeleri, konuşmacıları, ellerinde olan fazla coinleri akıllı sözleşme ile kilitlemeleri gibi şeyler.. Bence gayet başarılı bir kriptopara.
sr. member
Activity: 562
Merit: 251
ALCEDO
Tek işlemde 700 milyon dolarlık Ripple alan, büyük bir sermaye grubudur. Ripple nin banka gibi kurumlarla anlaşmaları var. Yatırım çekmesi gayet normal. Günlük hacmin çoğu Bithumb Borsasında. Ripple 0.81 usd oranından biraz aşağıd, 1 usd yi aşarsa değer olarak önü açık.
sr. member
Merit: 306
komplo teorilerini sevenlere gelsin:

https://bitcointalksearch.org/topic/m.26425526

toplamda 100 milyar ripple var ve 1 ripple 1 k usd mi olacak Cheesy ve bunu wall street mi şey etti Cheesy

1 Kentilyon dolarlık hacim mi yapacakmıs ripple Cheesy biraz daha zorlasa amerikayı bi ucundan diğer ucuna satın alıcak ripple Cheesy

elinize bir hesap makinesi alip, bir kez de sevdikleriniz için çarpın : )

bir sıfır fazla olmus zannedersem ,  yinede ripple'in market cap'inin 100 trilyon dolar olacagına pek ihtimal verdiğizi sanmıyorum Cheesy
member
Activity: 728
Merit: 10
Trphy.io
İşte bu tür şüpheli alımların önüne geçmek için devletler son zamanlarda kripto paralar üzerinde hakimiyet kurmak istiyorlar. Şöyle bir meblağın kaynağı nedir ve neden böyle bir işlemde kullanılır bilinmesi gerekir.
anu
legendary
Activity: 1218
Merit: 1001
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
Her bir sathosi artışta  bitcoin kar eder bu aziz. Bir bildiği vardır elbet. 3 sathosi' lik bir yükselişte 765.000 USD kar edebileceği bir yatırım yapmış. Pek tabi aynı oranda düşüşlerde de aynı oranda zarar yazar. Önemli olan bu adamın nasıl güvenip girdiğinden ziyade çıktığında Ripple' e ne olacağı...
sr. member
Activity: 448
Merit: 250
Zenginin ripple'ı fakirlerin çenesini yorar dedikleri bu olsa gerek Smiley Bir arkadaş güzel bir konuya değinmiş belkide para kaçırıyordur. Ama niye ripple ? Btc eth varken biraz absürd bir yaklaşım gibi geldi bana Smiley
full member
Activity: 322
Merit: 154

toplamda 100 milyar ripple var ve 1 ripple 1 k usd mi olacak Cheesy ve bunu wall street mi şey etti Cheesy

1 Kentilyon dolarlık hacim mi yapacakmıs ripple Cheesy biraz daha zorlasa amerikayı bi ucundan diğer ucuna satın alıcak ripple Cheesy

elinize bir hesap makinesi alip, bir kez de sevdikleriniz için çarpın : )
member
Activity: 124
Merit: 10
Parayı ülke dışına çıkaracaktır.

Yatırım amacı ile olduğunu düşünmüyorum
sr. member
Merit: 306

100 trilyon dolarlık hacim mi yapacakmıs ripple Cheesy biraz daha zorlasa amerikayı bi ucundan diğer ucuna satın alıcak ripple Cheesy

edit : hesap hatası
Pages:
Jump to: