Pages:
Author

Topic: Teknik Analizlere Güvenmiyorum - page 2. (Read 687 times)

newbie
Activity: 112
Merit: 0
April 22, 2018, 03:47:05 AM
Bitcoin gibi kripto paralar, itibari paralardan farklı. Kripto paralar bazı politik güçlere ya da başkalarının kaprislerine bağlı değil. Federal Rezerv, Avrupa Merkez Bankası ve Japonya Merkez Bankası gibi merkez bankaları her zaman daha fazla euro, yen veya dolar basabilir. Gerçekten de bunu 2008 yılında yaşanan finansal krizin ardından yaptılar. Daha fazla dolar basıldığında doların değeri düşer.
Bu durum Bitcoin’de yapılamaz. Çünkü Bitcoin’de bir arz sınırı var ve bu 21 milyon ile sınırlı.
full member
Activity: 280
Merit: 100
April 21, 2018, 11:47:10 PM
İllaki analize göre hareket edeceğim demem ama analizlere prim veririm, sadece hislerle  ve psikoloji ile yapılan hareketlerin kimseye bir  faydası olmaz, kendiniz uğraşmasanız bile bilgisine değer verdiğiniz bir kaç analiste her gün göz atın derim.
member
Activity: 96
Merit: 10
ImmVRse | Disrupting the VR industry
April 21, 2018, 11:49:02 AM
Yani sadece teknik analizlere bağlı kalıp hareket etmek çok da mantıklı olmaz ama hiç bir görüş olmadan körü körüne de iş yapmak doğru değil çünkü bir çok insan bu analizleri de dikkate alarak hareket etmekte o yüzden biraz da bu fikirlere dayalı hareket etmeye çalışan bir zihniyet mevcut. En doğrusu kendi bildiğini yapmak yinede onu bunu suçlamazsınız en azından kaybedilse de kendi fikrimle kaybettim keşke onu dinlemeseydim denmez.
member
Activity: 308
Merit: 11
April 20, 2018, 07:35:15 AM
Analizlerin tamami dinlenmeli bence. Sadece birine bagli kalmak oldukca tehlikeli ve sacma. Once iyi arastirilip sonra kendi suzgecinizden gecirmelisiniz.
full member
Activity: 288
April 20, 2018, 05:26:11 AM
Başkasının yaptığı teknik analize bende çok güvenmem ama  sonuçta bir görüştür. O da fikir verir. Teknik analiz önemli bir araç bu piyasada. Öngörmek ve piyasayı okumaktır. Çok büyük beklentiler içine girmeden analiz yapmak için kullanılmalı. Yoksa çok kayıplar yaşatabilir size.
member
Activity: 364
GR
April 20, 2018, 04:08:05 AM
Aynen katiliyirum hacim suan cok kucuk oldugu icin balinalar istedigi bir gun veya istedikleri bir an pump yapabiliyor herhangi bir coine.  Dolayisiyla ortada ne grafik kaliyir ne alaniz.  Insanlar buna cok cabuk kaniyor ama maalesef
sr. member
Activity: 546
Merit: 250
April 19, 2018, 05:54:37 PM
Analiz olmadan olmaz bence, analiz yönü tam olarak belli etmesede inişte ve çıkışta destek ve direnç noktalarını bilmek önemli kazanmak isteyen için, diğer taraflar zaten piyasa psikolojisi ve haber üzerine kurulu.
member
Activity: 294
April 18, 2018, 05:19:49 PM
teknik analizlere ben de güvenmiyorum hocam, sebebi, herkesin eline  bir tablet alıp saçma sapan teknik analiz çizmesi
sr. member
Activity: 532
Merit: 254
April 18, 2018, 03:04:51 PM
az para kaybettim bu analizler yüzünden. kaybede kaybede öğreniyor insan. bu işin analizlerinin hikaye olduğunu. süreç tamamen psikolojik ve piyasa haberleri ile ilgili. kırk yıllık analizciler bu piyasada kırk kuruş kazanamaz bu tekniklerle bence de. artık grafiklere bakmıyorum. sağdaki soldaki yorumlar daha çok işime yarıyor.
member
Activity: 196
April 18, 2018, 08:22:33 AM
Başkasının yaptığı analize güvenip başın ağrımış hocam sanırım. O yüzden böyle diyorsun ama kendin analiz edip yatırım yapsan daha uygun olur. Dünyanın en faydalı şeyi demiyorum ama bu piyasanın içindeysen şart. O balina dediklerin de teknik analiz olmadan hiç bir şey yapmıyor. 
full member
Activity: 616
April 18, 2018, 05:03:39 AM
Yatırım için sadece teknik analizlere bakılmaması gerektiğine sanırım herkes hemfikirdir. Bizim asıl sıkıntımız diğer donelere ne derecede önem verdiğimiz ya da dikkate aldığımız. Bu piyasa dalgalı ve spekülasyona çok açık bir ortam hiç bir şeyi göz ardı etmemek gerekiyor.
newbie
Activity: 210
April 18, 2018, 12:56:42 AM
teknik analizlere bakmakta fayda var sürekli takip etmek gerekiyor ama analizlere görede yatırım yapılmaz diye düşünüyorum.
member
Activity: 308
April 17, 2018, 04:44:10 PM
Teknik analizleri bu kadar hafife almayın arkadaşlar, iyi bir analizle aşağı yukarı yakı zamanda nasıl bir hareket gerçekleşecek görebiliyorsunuz. Ona göre de hamlenizi yapıyorsunuz çok büyük riske girmeden. Sonuç er geç tutabiliyor.
newbie
Activity: 154
April 17, 2018, 04:36:28 PM
Bütün teknik analizleri takip ediyorum ve bakıyorum ama asla onlara göre hareket etmiyorum. Çünkü yüzde doksanı ters çıkıyor özellikle balinaların olduğu bu ortamda teknik analizlere göre iş yapılmaz.
member
Activity: 182
April 17, 2018, 04:12:08 PM
Teknik analizler insana bir fikir veriyor gibi ama kimse yapılan tahminlerden emin olamıyor. Teknik analizlere inanmamak lazım ama onlarsız da kalmamak lazım.
member
Activity: 238
One Token to Move Anything Anywhere
April 17, 2018, 02:33:00 PM
Teknik analizlere güvenenlere vay haline diyorum ya harbdien ahmaklık onlara güvenerek yatırım yapmak bilinki onlar sizin paranızı çalmanın en kurnaz yolunu arıyor siz siz olun kendinize güvenin.
member
Activity: 61
April 16, 2018, 03:29:55 PM
kesinlikle öyle hocam, herkes resmen başımıza analist kesildi, saçma sapan önüne gelen grafik çiziyor, bakıyorsunuz hiç bir şeyden de anladıkları yok
newbie
Activity: 182
April 17, 2018, 12:50:31 PM
Sağda solda teknik analiz yorumları havada uçuşuyor, doğru dürüst tahminleri tutanı da görmedim. gerçi balinalar sağolsun analizcileri çok güzel terste bırakıyor. Bu işin en güzel yolu hislerine güvenmek ve birazda havayı iyi koklamak Cheesy
full member
Activity: 266
https://cryptassist.io
April 17, 2018, 11:07:02 AM
Teknik analiz aslında çok önemli arkadaşlar. Dikkat ettiğiniz zaman rakamlar değişir  fakat hareketler hep aynıdır aşağı yukarı. Tahmin etmek öngörmek açısında bence çok faydalı. Tabi kişisel bilgiler istekler yatırım yaparken daha çok ön plana çıkıyor. Hiç önemsemeseniz de olur sizin seçiminiz ama. Düşüş trendler ve artış ile durgunluk dönemlerine bakıp yorumlayabilirsiniz. Fikir sahibi olmak açısından ben yararlı görüyorum.
sr. member
Activity: 425
Merit: 250
April 16, 2018, 06:39:28 AM
Teknik analize güvenip güvenmemen sana kalmış ama teknik analizle öncesinde ne olmuş aylık günlük haftalık takibine bakabilir ona göre yorumlayabilirsin. Güvenmemen gereken şey bence milletin birbirinden farklı yatırım önerileri. Herkes tabi görüşünü söylüyor ona lafım yok ama sadece kimsenin tesiri altında kalmadan kendi başına yap daha güvenilir olanı o.
Pages:
Jump to: