Pages:
Author

Topic: Teknik Analizlere Güvenmiyorum - page 6. (Read 687 times)

member
Activity: 756
Merit: 17
March 18, 2018, 05:54:56 PM
Analizlerden anlamıyorum ve kısa vadeli kazanç için dipte olan coinleri alıp elimde tutmaya çalışıyorum bazen işe yarıyor bazen yaramıyor
newbie
Activity: 126
Merit: 0
March 18, 2018, 04:00:49 PM
Sadece teknik analiz meselesi değil bir de piyasa bilgisi lazım değerlendirmek için
sr. member
Activity: 266
Merit: 251
March 18, 2018, 03:37:56 PM
Kimse teknik analizlere güvenmiyor, güvenen Twitter fenomenleri var zaten onların da takipçi kitlesi belli başlı kişiler ben şu ana kadar bitcointalk'ta teknik analiz kovalayan pek fazla insan görmedim ancak destekleyici unsur olarak kullandılar ki onun da etkisi en fazla %5'tir.
legendary
Activity: 1877
Merit: 1396
The Last Cryptocoin Burner
March 18, 2018, 03:14:17 PM
teknik analiz istatistiktir, çoğu zaman tutmuştur , %51 in yaptığı harekete formasyon diyorlar biz şimdi %49 dayız yükselir diyorlardı şimdi düşüyor, çok düşünce de artık düşer  diyorlar balinalar bu istatistik dışında işlerine geleni yapar, bitcoin tekniğe az uyan bir piyasa ,zamanla daha da uyacaktır, teknikte çıkanın çıkmamasına alışmanız lazım. Yoksa herkes teknikle zengin olurdu  Kiss
member
Activity: 210
Merit: 10
March 18, 2018, 02:26:48 PM
Cok kullanılan bir laf bu piyasada. Babana bile güvenme ama teknik analizlere güven diye.
full member
Activity: 252
Merit: 100
March 18, 2018, 02:01:15 PM
Açıkçası ben de pek haz etmiyorum analizlerden grafiklerden vs. Bana pek bir işe yaramıyormuş gibi geliyor zaten. Yüzlerce binlerce analiz yapılıyor grafik paylaşılıyor ama doğru çıkmıyor hiçbiri bazen. Böyle iş olmaz bana göre.
full member
Activity: 434
March 18, 2018, 11:53:16 AM
teknik analizlere güvenmeyip de ne yapacağız söylenenlere fikirlere mi güveneceğiz garanti olarak teknik analiz daha sağlıklı ama tabi sağlam yapmak lazım bu işi
full member
Activity: 350
EndChain - Complete Logistical Solution
March 18, 2018, 09:35:45 AM
Ben kendimden başka hiç bir teknik analizlere zaten güvenmiyorum ne dediklerini bilmeyen insanlarmı herkes konuşuyor duruyor ne diyeyim yanı bıktım hepsinden.
full member
Activity: 318
March 18, 2018, 08:46:00 AM
Analizi herkes yapar önemli olan yönü yorumlamak, iki taraflı olarak şöylede gider böyle de gider dendiğinde bunu tecrübeli yatırımcı zaten söyler, volatilitenin yüksek ve spekülasyonun bol olduğu piyasamızda bu konularda ne söylesek boş, sabreden kazanıyor, bol kazançlar herkese.
legendary
Activity: 2632
Merit: 1333
March 18, 2018, 07:46:40 AM
Birtakım teknik analiz takıntılı çirkefler yine pmden bana hakaretlere başlayacaklar ama .... Kasımpaşa !
Bu piyasada teknik analiz PEK işlemez, bu piyasa ağırlıklı olarak spekülatif unsurlar üzerine kuruludur. Balina hareketleri BAZEN teknik analizle uyumlu görünüyorsa bunun nedeni teknik analizin işe yaraması değil, büyük sermayelerin, yani balinaların bilinçli grafik hareketleriyle teknik analizcileri de menülerine ekleme niyetleridir, afiyetle de yerler zaten.
Teknik analizin randımanlı olarak işe yarayacağı dönemler tüm hareketlerin beklentilere çok uygun gerçekleştiği çok kısıtlı dönemlerdir, o dönemlerde de zaten hemen herkes kazanır.
Örneklerle gidenlere de aldanmayın, duran bir saat de günde iki kere doğruyu gösterir.
Ben teknik analiz düşmanı mıyım? Değilim. Konuda bazı arkadaşların yazdığı gibi teknik analizi DE destekleyici yan unsur olarak kullananlar elbette oldukça faydasını görüyorlar, ama kripto piyasasını küreye bakıp konuşan bacılar gibi teknik analiz üzerine kuranların (ki, dikkat ederseniz o kişilerin burada, twitterda, telegramda vb hep başarılı örnekler paylaşıp etraflarına adam toplamaya çalıştıklarını görürsünüz) amacı farklıdır. Biraz takip edin, tutturdukları zaman meydana çıkıp çıkıp bıcır bıcır konuşurlar, derin(!) analizleri bir taraflarına kaçınca (yani genellikle) varlıklarını göremezsiniz.
member
Activity: 322
Merit: 12
March 18, 2018, 06:38:39 AM
Tamamen teknik analizle cozemezsin zaten bu isi. Daha fazlasi gerektiriyor. Piyasayi okuyabilmen gerekiyor. Gecmisi takip onemli bence cunku piyasa tekrar eder.
jr. member
Merit: 1
March 18, 2018, 03:16:30 AM
tam olarak güvenmemek isabetli olur. konuyu açan arkadaş teknik analizle ne kadar ilgili haberim yok yalnız bazen o kadar isabetli fiyata gelir ki hiçbir tepki vermez veya zayıf kalır. yine düşüşe devam eder ki burada hareketi yapan balina olduğu gibi balinanın bu hareketi neden yaptığına da ufaktan bakmak lazım. her şey teknik analizden ibaret değildir. buna katılıyorum. +1
sr. member
Activity: 812
Merit: 262
March 17, 2018, 06:23:40 PM
normal bir piyasada mtgox gibi bir yıkım yapılamayacağına göre normal piyasa dinamiklerine göre işleyen grafikler palavradan ibarettir.
ben şu an hiç düşünmeden eth 560$ alın 650den satın diyebilirim
sr. member
Activity: 560
Merit: 255
March 17, 2018, 06:11:53 PM
Teknik analizlere kimse güvenmiyor hatta çoğu zaman destekleyici unsur olarak bile görülmüyorlar.. Bana göre teknik analiz yerine güncel haberleri aktif olarak takip eden bir ekip oluşturulmali.
sr. member
Activity: 392
Merit: 250
March 17, 2018, 05:57:59 PM
aynen öyle nezaman özgür ve herkesin eşit payı olursa piyasada ozaman tekniz analizler çalışır ama şuan balina buna büyük ölcüde engel oluyorlar
özgür ve herkesin eşit payı olursa zaten analize gerek kalmaz hocam. isteyen ihtiyacı olduğunda çeker parayı. stabil olarak devame der piyasa. balinalar illa ki spekülatif hareketler yapacaklar. yoksa bu sistemden para kazanılamaz. balinalar kendi aralarına ekonomik savaş spek hareketlerle bizim sermayemiz katlanıyor ya da azalıyor. sadece işin mantıklı tarafına yer almamız için arada analiz arada da haber ve gelişmeleri takip etmek gerekiyor.  Smiley

coininiz bol olsun. Smiley
sr. member
Activity: 854
Merit: 267
March 17, 2018, 04:18:08 PM
aynen öyle nezaman özgür ve herkesin eşit payı olursa piyasada ozaman tekniz analizler çalışır ama şuan balina buna büyük ölcüde engel oluyorlar
full member
Activity: 238
March 17, 2018, 04:04:57 PM
en basit anlatım bu aslında ama beni bu durum çok rahatsız ediyor btcnin değerinin kimse tarafından değil piyasa koşulları doğrultusun da değişmesi gerekiyor
sr. member
Activity: 420
Merit: 250
March 17, 2018, 03:36:38 PM
2018 de teknik grafik analizi diye bir şey kalmadı. Balinalar ülkeler medya piyasadaki en büyük düşman. Çok hassas dönemdeyiz medya btc kötülese düşüyor, balina yükseltirse artıyor, amerika btc kötülerse düşüyor. Eskiden grafik okuyanlar düşüş veya artış gelecek haberleri verirlerdi artık onlarada itibar etmemek gerek. Herkesin kendi iradesi var istediğiniz yerde satın veya alın ama buna karar veren siz olun
member
Merit: 10
OPEN GAMING PLATFORM
March 17, 2018, 02:22:26 PM
Yuzyillik gecmisi olan piyasada bile haala teknik analiz yetersiz kalirsa, haberler ve genel trend etkiliyorsa, bu kadar spekulasyon ve kontrol edilmeyen platformda teknik analize yanlizca guvenmek sacma olur zaten
jr. member
Activity: 238
Merit: 4
W12.io ▬ Blockchain protocol
March 17, 2018, 01:28:53 PM
Bu kadar spekülasyonun olduğu bir piyasada ben de tamamiyle teknik analizlerle yatırımlara yön vermeyi uygun bulmam
Pages:
Jump to: