Pages:
Author

Topic: Televizyonda reklamı dönmüş icolar serisi - page 2. (Read 719 times)

member
Activity: 532
Merit: 29
Boğa sezonunda iyi bir marketing ve pr yönetimi ile bu paraların toplanması, piyasa açısından oldukça doğal karşılanabilir reaksiyonlardı.

Fakat sonrasındaki düşüş hesaba katılmadığı için şu an çoğu altcoin diplerde sürünüyor. Piyasa öyle hızlı yükselmişti ki, düşüşü de o derece hızlı oldu diyebiliriz. Televizyon hala insanlar için önemli bir mecra ve bunu kullanan projeler için de ilk etapta olumlu yansıma görüldüyse, direkt bir kar realizasyonu ile olası zarardan kaçınmak gerek. Sonsuza kadar süren hype olmayacağı için her reklamın sonu belli.
member
Activity: 411
Merit: 21
Gecen sene VibeHub'in SuperBowl finalinde 45 saniyelik reklami dönecek dendiginde fiyati nasil ucmustu. Sonunda cikansa VIBE logolu tisört ve sapka giyen bir elemanin 2-3 saniye ekranda görünmesi olmustu Cheesy
Ama söylentisi feci pump yapmisti.
full member
Activity: 392
Merit: 103
Bu piyasada reklama gerek olmaması teknoloji ile inanları kendisine çeken bir cazibe olması gerekirdi ama ne yazıkki reklam yapmadan olmuyor yapamıyorlar tam anlamıyla ne yapmak istediklerini kendileri bile bilmiyor
full member
Activity: 448
Merit: 130
3D-Printing goes Blockchain!
Blockchain tabanlı telefon reklamında oynayan ünlü vardı bunlar reklam ile işlerin yürümediğini ürünü en etkili olacak şekilde bir an önce çıkarmanın gerekliliğini bilmeli sadece para toplamak büyümeye yetmez.
member
Activity: 336
Merit: 17
Ya bu ünlü kişilerin reklamında oynadıkları bazılarının destekledikleri  projeler var. Bir yere kadar o isimle yükselebilir degerlenebilir. Ama ondan sonrasi maalesef yok. Sonra ne olacak direkt delist adayı oluyor. Hele bu yıl o kadar fazla ico var ki hangisi faydalı hangisi iş yapar çok iyi araştırmak lazım .
full member
Activity: 490
Merit: 100
PRIVATE FEDERATED BLOCKCHAIN
Marketing önemli evet fakat sektörde o kadar çok scam ve rezil ico var ki iyi bir projeyle gelenlerin ve ekibi iyi olanlar zaten bir şekilde sıyrılyorlar artık marketinge bile gerek kalmıyor
member
Activity: 434
Merit: 16
Bence artık insanların ICO'lara yatırım yapmaması gerekiyor. En azından bir süre hiç bir ico yatırım toplayamamalı. Aksi halde herkes dolandırılmaya devam edecek. Şuan projelerin soft ve hard hedefleri tamamen yalandan ibaret. Çoğu ne toplasak kardır mantığındalar.
jr. member
Activity: 322
Merit: 2
Benim bir düşüncem var. Bir şeyin reklamı çok büyük oluyor veya çok fazla dönüyorsa o işte bir pislik çıkıyor. O yüzden reklamı büyük olan kampanyalardan uzak durmaya çalışıyorum.
jr. member
Activity: 224
Merit: 4
reklam olanakları biraz daha kısıtlı hale geliyor. televizyonu deniyorlar. ama kripto ile hiç bir ilgisi olmayan birisinin icoya katılması zor. kimlik bilgilerini göndermesi, ülkesinin borsasında ether, bitcoin vs alıp iconun sitesine üye olup, ilgili cüzdana transfer etmesi falan filan. yani televizyon hamlesi pek işe yarayacağını sanmam.

işe yaradığı taraf şu olur. bizim icoya bak tv de reklamı dönüyor. şuna katılayım tarzı girişimleri hızlandırır belki.
full member
Activity: 980
Merit: 152
Reklam veren projelerden biri de Hdac. Rusya'da yapılan dünya kupası sırasında maç aralarında yayınlanmak üzere bu reklamı vermişti. https://www.youtube.com/watch?v=Zw0pSPb1JUs İco'da fiyat 0.1 dolar. Şu andaki fiyat 0.04 dolar. Tabi projeden çok ekibin iş bilmemesinden kaynaklanan bir fiyat düşüşü oldu ama toparlamak da uzun sürecek gibi.
full member
Activity: 504
Merit: 102
PRIVATE FEDERATED BLOCKCHAIN
Genel olarak şu market durumunda yazılımsal olarak birşey yapan projeler kazanıyor. Real hayatta kullanılmak için olan projeler ( alım satım freelance çalışma alanları vs) bunlar çok fazla iş yapmıyorlar maalesef. Şu ana kadar da büyük isimleri reklam kampanyaları içinde kullanan hiç bir ico görmedim ben yatırımcısına uzun vadede kazandıran.
member
Activity: 612
Merit: 10
Çok fazla reklam yapan ıco'ların bu güne kadar başarılı oldugunu pek görmedim. Aslında ilginç bir durum. Reklama bu kadar bütçe ayıran bir projenin başarılı olmasını beklersiniz doğal olarak ama nedense kripto para piyasasında bu tersine işliyor gibi. Bence bu konunun bir uzman tarafından araştılıması lazım. Beklenti mi çok yükseliyor ya da firma bütün parayı reklama harcamaktan projeye mi yoğunlaşamıyor ya da başka bir şey mi bilemiyorum.
member
Activity: 756
Merit: 16
Şu zamana kadar yapılan icolarda reklamı en iyi yapan en fazla token satan projeler olmuştur. Çünkü reklam her zaman sizi bir adım önde tutar. Bu yüzden reklamı iyi olan icolara yatırım yapmak her zaman size daha fazla avantaj sağlar
jr. member
Activity: 406
Merit: 1
Fiyatlarını sadece kendi belirlemiyor. Ethereuma endeksli olduğunu düşünsek ethereum 1400 dolardan 200 dolara düştü tersten 7x. Bunlar tersten 25x görmüştü değil mi? Böl 7'ye. Bitcoine endekslediğinde de benzer sonuç çıkar ortaya. Eleştiriyoruz düzgün eleştirelim.
jr. member
Activity: 476
Merit: 2
Güzel gerçekten bunların olması yakında telefon çıkarıcaklar umarım güzel olur ve tutar hatta Türkiye dis. için mail attık bakalım olursa ülkemizdede tanıtılır.
legendary
Activity: 1572
Merit: 1002
Reklam bir ICO için bel kemiğidir eğer projende hayal satmıyorsan ki benim şuana kadar gördügüm bu ortada bir ürünün varsa ekibinde projenin arkasında tam destek ise doğru yönlendirmeler ile başarılı oluyor.
member
Activity: 518
Merit: 10
Aslında reklamlar ico zamanında iyi satış yapmasını sağlıyor. Ama gidipte ünlü biri reklam yaptı diye o coin sürekli yükselecek diye bir şey yok. Önceden icolarda satışlar çok oluyordu bonuslarla düşük fiyattan almalar ama şimdilerde borsaya girince almak daha mantıklı çünkü ico fiyatından çok düşük seviyelerde borsalarda bulmak mevcut.
member
Activity: 476
Merit: 12
sadece topladıkları para değil bu adamların kazancı. ekip olarak zaten tokenlerinde bir kısmını kendilerine ayırıyorlar ve duruma göre kademeli duruma göre de borsaya çıkar çıkmaz bir de onları satıyorlar. bunlara gösterilen hype ı düşününce bi o kadar da  ellerindeki tokenleri satarak kazanmışlardır muhtemelen
jr. member
Activity: 268
Merit: 4
Muhtemelen gelen yatırımın yarısını reklama ödemiştirler diğer yarısı onşsra ömür boyu yeter zaten. Şuanki değerden düşünürsek 150 m dolarlık yatırım aşdıktan sonra 7 m dolar karşılıyor yatırımları şuanki değerle geri kalan 140 m 40 milyonu messiye gitse 100 milyon temiz para
jr. member
Activity: 896
Merit: 9
Şu anki piyasada hard cap yapmış projeler dahi yerlerde sürünüyor, bunlarında bu duruma düşmesi normal. Tek problem söyledğiniz gibi bazı kesimlerce shillendiğinden şu anki düşüş çok daha fazla oldu. Yani aslında mevcut düşüş çok değil bunlarda, suni yükseliş çok fazlaydı.
Pages:
Jump to: