Pages:
Author

Topic: Televizyonda reklamı dönmüş icolar serisi - page 3. (Read 722 times)

member
Activity: 364
Merit: 10
Malesef bu piyasada popülerite oldukça önem taşıyor. Eğer ki bir coin sözünden azıcık bahsetsin herkes bir anda üzerine çullanıyor. Belkide önce araştırsak sorgulasak ve yorumlasak çok daha farklı kazanımlar sergileyebiliriz.
jr. member
Activity: 462
Merit: 1
reklam olayı çok etkili gerçekten de. gelişmekte olan bu piyasa için de büyük önem arz ediyor. biz bile burada yazarak reklam yapıyoruz.
jr. member
Activity: 532
Zaten Reklam sözünün manası seni kandiriyorum demekdir. Hiç bir zaman reklamını görüpdə yatıram yapayım fikrinde olmayın.
hero member
Activity: 756
Merit: 505
Konuyu okurken aklıma Helbiz geldi Smiley oda ünlü birini oynatmıştı reklamında https://www.youtube.com/watch?v=aUH22VhPGOI Allessandro del piero imiş bu ünlü 1 dolar olacak 10 dolar olacak hayalleri suya düştü maalesef herkese geçmiş olsun
jr. member
Activity: 182
Reklam çok önemli. Bu twitter fenomenlerine göre yatırım yapmak bence akıl karı değil. Biraz tok gözlü olmak lazım belli bir noktaya gelince elden çıkarmalı.
member
Activity: 532
Merit: 22
Sonuçta para ile Messi yi de oynatır reklam da Arsenal e göğüs reklamı da verir. Neticede bu adamlar topladığı paralardan bountylerede para dağıtıyor. Çok normal durum
 Anormallik bu kadar parayı toplayan ekip neden işine sahip çıkmaz ki amaç tokatlayip gitmek olduğu için gün gelecek çoğu proje çöp olacak.
member
Activity: 574
Merit: 14
messinin yer aldığı ico reklamındaki token fiyatını baz alırsak, dünya starı ile TV'de reklam da yapsan piyasa bozuk ise o ico illaki borsada çakılacak demektir. beterin, beteri her zaman olabilir. 7 cente düşmüş borsadaki fiyatı ama ya birkaç kötü gelişme yaşansa.
legendary
Activity: 2632
Merit: 1333
Kripto piyasası dünya genelinde geniş kitleler tarafından bilinmiyor ki, sokaktaki insana yapılan TV reklamının bir anlamı olsun. Dünya üzerinde bir çok insanın sadece bitcoini duymuşluğu var, haydi biraz da ethereumu ekleyelim, o kadar. Dolayısıyla bu reklamların amacının proje tanıtımı değil shilling olduğu zaten belli.
Ha, bunu bilerek ve tavan/tabanı güzel tutturarak yatırımcı da bu işten iyi kazanabilir ama o reklamlara kanıp tepelerden alanlar için üzücü bir durum.
full member
Activity: 616
Merit: 100
Her ne kadar reklam yapılsa da ICO lar başarılı olacak fiyatları uçacak kaçacak diye bir durum söz konusu değil, özellikle de şu zamanlarda ICO lara olan ilgi fazlasıyla azalmış durumda bu işten en az zararla nasıl çıkarız onun yoluna bakmalı.
member
Activity: 448
Merit: 15
Örnekli ve güzel bir yorum başlığı olmuş.

İşte bu yüzden insanlar ico süreçlerine girerlerken dikkatli olmalı. Benim girdiğim 11 proje vardı, şuanda borsaya açılanları dolar bazında 8'de 1 fiyata düşmüş durumda.

En babası Sharpay idi, o dahi eth karşısında yarı fiyata düşmüş durumda. Hardcap desek yapmış, ico rating'lerde en üstlerde yer almış, projesi de gayet sağlamdı. Elbette piyasa koşulları, hacim düşüklüğü vb. konulardan sebep düşük, hold durumundayım. Ayrıca nacizane ufak yatırım zararımı da piyasaya açılmış diğer bounty tokenlerim karşılamakta.

Ancak benim sizinle paralel söylemek istediğim şu ; reklam yerine projelere teknik analizle, altyapısıyla yaklaşıp yatırım sağlamak. Beyaz da zamanında çiftlik bank reklamı yapmıştı, kim olursa olsun ''ben reklamda oynadım abi, pek inceleme şansım olmadı'' diyebilir. Hayat malesef ''100 numaralı adam'' filmi gibi.

Benim ico'lara mart-nisan aylarında girme amacım, en kötü 2x yapmalarıydı. O anki piyasa koşullarında da gayet makul bir beklentiydi. ETH'nin 0,311 dolarda açılması ve 700 dolar yapması gibi bir beklentim yoktu. Ancak piyasanın neresinde olursa olsun insanların geneli bu düşüşü ve dolayısıyla icoların da bu derece kötü koşullarda olmasını beklemiyordu.

Ve son olarak, ico'ya girilecekse bu uzun zaman unutulacak ve yüklü olmayan meblağlarda olmalı. Hold odaklı bir mantık olduğundan sebep de sabırlı olunmalı.
full member
Activity: 490
Merit: 105
bu piyasada her şey reklama bakar nice coinler geçti bu piyasada yalan dolanla işler reklamlar yaparak çoğu insanı terste bıraktı cbc ve sirinlabs uamrım güzel kazandırır
legendary
Activity: 2352
Merit: 2592
Chancellor on Brink of Second Bailout for Banks
Arsenal'e forma sponsoru olan bir ico vardı hatırlar mısınız ? Boğa döneminin en ünlü twitter fenolarından birisi de 25.000 dolarlık yatırım yaptığını söylemişti. Cashbet (CBC) o dönem kendisinden çokça söz ettirmeyi başarmıştı. Arsenal formasında görenlerin üzerine atladığı CBC birden aklıma geldi ne olmuş bakayım dedim. Yanlış hatırlamıyorsam 0.45 - 0.75 dolar aralığında satış fiyatı vardı kademe kademe. Sonuç olarak bittrex, hitbtc ve kucoinde listelenmiş ve şu an 0.028 dolar. Malum twitter fenomeninin shillemesiyle bizden de girenler olmuştu projeye hepsine geçmiş olsun.

Bir diğer ünlü ico sirinlabs o da aynı şekilde shillenmisti. Reklamlarında Messi'yi oynattılar v.b. 1.54 dolar olan fiyatı şu an 0.07. Şu an ikisi de tersten 25x görmüş durumdalar. Topladıkları paraları düşünüyorum da sanırım bende toplasam çalışmayı bırakırım. Cbc yaklaşık 38 milyon usd Sen ise 150milyon usd toplamış. Topladıkları paralar düşünülürse iki projenin de şu anki işlem hacimleri çok komik.

Bir projenin tv reklamı verecek kadar yada arsenal formasına reklam alacak kadar parası varsa parlak fikrini gerçekleştirecek kadar parası da var demektir. Tabi bu parlak fikir ortaya hiç ürün koymadan parayı katlayabilecek kadar parlak olduğunda işler değişiyor sanırım.
Pages:
Jump to: