Pages:
Author

Topic: Tezos Hakkında - page 36. (Read 39196 times)

member
Activity: 84
Merit: 10
June 20, 2017, 08:17:31 PM
Bitcoin ve Altcoin olaylarına yeni girmiş tecrübesiz biri olarak bende bu ico olayına girmek istiyorum küçük bir meblağ ile nereden nasıl hangi aşamaları izleyerek yatırım yapabilirim yol gösterirseniz sevinirim. Teşekkür ederim.

Forum da iyice dolasip sikilmadan okursan kendini gelistirebilirsin. yatirim icin kimsenin tavsiye verebilecegini sanmiyorum kimse sorumluluk almak istemez cünkü
Yok Yatırım tavsiyesi değilde nasıl katılacağım hakkında bilgi almak istiyorum bu Tezos ico ya

https://www.tezos.com/ mail adresini yaz 10 gün sonra acilacak ico su. projeye destek icin para yolluyorsun yolladigin miktara göre de pay aliyorsun coin den. borsadaki halka arz gibi hisse aliyorsun gibi
newbie
Activity: 4
Merit: 0
June 20, 2017, 07:52:01 PM
Bitcoin ve Altcoin olaylarına yeni girmiş tecrübesiz biri olarak bende bu ico olayına girmek istiyorum küçük bir meblağ ile nereden nasıl hangi aşamaları izleyerek yatırım yapabilirim yol gösterirseniz sevinirim. Teşekkür ederim.

Forum da iyice dolasip sikilmadan okursan kendini gelistirebilirsin. yatirim icin kimsenin tavsiye verebilecegini sanmiyorum kimse sorumluluk almak istemez cünkü
Yok Yatırım tavsiyesi değilde nasıl katılacağım hakkında bilgi almak istiyorum bu Tezos ico ya
member
June 20, 2017, 07:38:18 PM

newbie
Activity: 4
June 20, 2017, 07:34:15 PM
member
June 20, 2017, 06:51:07 PM
Tezos'un kurucuları karı koca bunlar boşanırsa proje kötüye gidebilir ya da iş hayatları ile aile hayatı birbirine karışabilir.
yuh be adamın dusundugu olasılıga bak tebrıkler gercekten Cheesy Cheesy
Adam para yatiracak tüm olasiliklari hesap ediyor iste Cheesy bosanmayip cocuk yaparlarsa cocukla ilgilenmekten coin le ilgilenemeyebilirler bu secenegi de göz önünde bulundurmak lazim bence xD
hero member
Activity: 868
Merit: 502
June 20, 2017, 06:35:58 PM
Tezos'un kurucuları karı koca bunlar boşanırsa proje kötüye gidebilir ya da iş hayatları ile aile hayatı birbirine karışabilir.
yuh be adamın dusundugu olasılıga bak tebrıkler gercekten Cheesy Cheesy
newbie
Activity: 24
June 20, 2017, 06:16:17 PM
çok popüler bir proje olmuş ve bekleyeni çok fazla. icolarda top1 olabilecek düzeyde.

büyük fonlardan katılım olacak mı ya da onunla ilgili herhangi bir bilgi mevcut mu arkadaşlar?  Wink
hero member
Activity: 756
Merit: 500
June 20, 2017, 01:58:05 PM
Adamlar profesyonel. Bu tür aile meselelerini böyle büyük beklentili bi coine karıştıracaklarini sanmıyorum. Böyle bir şey olsa bile bunu projeye yansıtmazlar.
sr. member
Activity: 658
Merit: 255
June 20, 2017, 01:28:57 PM
sr. member
Activity: 672
Merit: 254
June 20, 2017, 12:55:56 PM
Sonunda BTC toplayan bir ICO. Bancor ve Status rezaletinden sonra Ethereumun ne kadar zayıf olduğu kanıtlandı. Tezos BTC ile çok rahat yatırım toplayacaktır.
legendary
Activity: 1596
Merit: 1014
June 20, 2017, 12:47:27 PM
Bu icolar herhangi bir kurala yada güvenilirlikleri yok mu ? Yani tamamen gözümüzü karartıp mı giriyoruz? Yada ekibin , ekipte ki insanların yer aldığı projelere göre güvenilirlik katsayıları gibi bir puantajlama sistemi yok değil mi ?

Proje scam çıkınca (bu proje için konuşmuyorum) üstüne bir bardak su mu içeceğiz yani?

Aslında ben çok fazla güvenmiyorum bu işlere ama bu kadar insan giriyor falan diye bende arkalarındayım "Sürü psikolojisi" yani....   Cheesy

Bı iş birazda riski gözalma işidir.Scam çıkma ihtimali herzaman vardır.3 yıl önce az coinlerim gitmedi.Bugün biraz daha az çıkma ihtimali var 3 yıl önceye göre.Yinede kaybettiğinizde üzülmeyecek meblağlarla yatırım yapın.
sr. member
Activity: 868
Merit: 259
Monetizing Mobile Engagement Data
June 20, 2017, 03:27:53 AM
Bende Tezos icosuna katılacağım arkadaşlar. Bu ico katılacağım ilk ico olacak. Daha önceden Ethereum icosuna katılmak istemiştim ama beceremediğimden dolayı katılamamıştım. Şuan ise Ethereum'un fiyatı aldı başını gitti. Umarım bir sorunla karşılaşmadan Tezos icosuna katılabilirim. Bu arada Tezos'un icosu Türkiye saati ile kaçta başlayacak?
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
June 20, 2017, 02:01:18 AM
Bu icolar herhangi bir kurala yada güvenilirlikleri yok mu ? Yani tamamen gözümüzü karartıp mı giriyoruz? Yada ekibin , ekipte ki insanların yer aldığı projelere göre güvenilirlik katsayıları gibi bir puantajlama sistemi yok değil mi ?

Proje scam çıkınca (bu proje için konuşmuyorum) üstüne bir bardak su mu içeceğiz yani?

Aslında ben çok fazla güvenmiyorum bu işlere ama bu kadar insan giriyor falan diye bende arkalarındayım "Sürü psikolojisi" yani....   Cheesy

hocam maalesef güven yok,eski projelerine bakıyorsun o kadar.Ekipte daha önce başarılı işler yapmış birileri varsa o ico patlıyor zaten,vitalik adını zikreden bir ton ico görüyorum piyasada.Artık eskisi gibi scam olayı olmuyor insanlar uyandı adamın peşini bırakmazlar.Adreslerine gidip bakanlar oluyor gerçekten böyle bir firma varmı diye.Scam demek sadece kaptıkaçtı olayı degil,projeye şunu şunu yapacam diyerek yapmamayada deniliyor,mesela bountler geç dagıtılmaya başladımı hemen scam denmeye başlıyor.
sr. member
Activity: 616
Merit: 261
June 20, 2017, 01:16:49 AM

member
Activity: 104
June 20, 2017, 12:53:57 AM
Girecegim ilk ico olucak, hakkimizda hayirlisi.
hero member
Activity: 1655
Merit: 600
June 20, 2017, 12:41:52 AM
Ether kabul etmediklerine göre Ethere rakip olmayı amaçlıyorlar. Tezos için 0.5 btc ayırdım fakat tahminime göre bize düşürmeden ico biter

Önceki yazıları okuyun lütfen. Ico yaklaşık 14 gün sürecek. Sınır yok.
Gizli hardcapa ulaşınca gör sınır varmı yokmu.

Araştırdığım kadarıyla gizli hard cap yok. 1 milyar dolar bile toplansa ico'ya durdurmayacaklar.

Ama ico sırasında kuralları değiştirebilirler. Olmamış şey değil.
member
Activity: 64
June 19, 2017, 11:44:06 AM
Ether kabul etmediklerine göre Ethere rakip olmayı amaçlıyorlar. Tezos için 0.5 btc ayırdım fakat tahminime göre bize düşürmeden ico biter

Önceki yazıları okuyun lütfen. Ico yaklaşık 14 gün sürecek. Sınır yok.
Gizli hardcapa ulaşınca gör sınır varmı yokmu.
member
Activity: 64
June 19, 2017, 10:18:34 AM
Bu icolara katılmak için neden illa pc ye indirilen cüzdandan yollamak ve private key gerekiyor?
Ben blockchainden yollasam bir sıkıntı olur mu?

Akıl sağlığınız yerindedir umarım.

Neden böyle birşey dediniz anlamadım?

Private keyi sende olmayan adres senin değildir emaneten kullanırsın sadece.
Etherumda icolara katıldığında tokenler akıllı kontratlarla gönderim yapan adrese otomatik yollanır yani private key sende değilse token online servisin cüzdanına gider ve erişim sağlamayazsın paran yanar.
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
June 19, 2017, 09:32:04 AM
Bu icolara katılmak için neden illa pc ye indirilen cüzdandan yollamak ve private key gerekiyor?
Ben blockchainden yollasam bir sıkıntı olur mu?

Akıl sağlığınız yerindedir umarım.

Neden böyle birşey dediniz anlamadım?
legendary
Activity: 1918
Merit: 1727
Be A Hope
June 19, 2017, 09:29:56 AM
TEZOS iyi yatırım toplayacak rekor bile kırabilir Smiley
Herkes giriyorsa demektir çok değerlenecek.
Eğer salak çıkmazsa başındakiler, ki akıllıya benziyorlar.
Bende en az 1 btc atarım buraya.
Pages:
Jump to: