Pages:
Author

Topic: Tezos Hakkında - page 31. (Read 39196 times)

legendary
Activity: 1288
Merit: 1068
July 02, 2017, 09:51:52 AM
tz1 ile baslayan tezos adresin

gonderim yaptiktan sonra 1 saat kadar surebiliyor,
https://check.tezos.com/ adresinden tezos adresinle durumu kontrol edebilirsin.
gonderdigin aldigin falan yaziyor olacak
newbie
Activity: 15
Merit: 0
July 02, 2017, 09:11:38 AM
arkadaşlar. forumun tezos kısmını tamamen okuayamadım. sizden bilgi namına yardım istiyorum.
tezosu nerden nasıl alabiliyoruz. ne yapacağız. alımın alt üst sınırı falan varmı.
mümkünse alımı nasıl yapacağımızı aşama aşama yazr mısınız.

https://crowdfund.tezos.com/

burası aşama aşama yönlendiriyor.
Minimum katılım 0.1 btc yada karşılığında eth vs.

şimdi hallettim gibi. teşekkürler. peki şimdi nereden takip edeceğim. cüzdan-site vs... kaç tezosum var. ne kadar oldu. nasıl nerden takip edilecek
full member
Activity: 616
Merit: 108
July 02, 2017, 08:54:43 AM
arkadaşlar. forumun tezos kısmını tamamen okuayamadım. sizden bilgi namına yardım istiyorum.
tezosu nerden nasıl alabiliyoruz. ne yapacağız. alımın alt üst sınırı falan varmı.

https://crowdfund.tezos.com/

burası aşama aşama yönlendiriyor.
Minimum katılım 0.1 btc yada karşılığında eth vs.
newbie
Activity: 15
Merit: 0
July 02, 2017, 08:30:35 AM

legendary
July 02, 2017, 07:31:15 AM
Bu adamin kötü dedigi iki gün yasamiyor killanmissa vardir biseler.

bu adam dedigin suan zaten tezos ekibinde yer alan biri. yanlis hatirlamiyosam tezos ile ilgili de bi iki olumsuz yorumu gorusu vardi twitter da.
hero member
Activity: 644
Merit: 502
July 02, 2017, 07:25:05 AM
Kodlarda açıl yoksa olmaz. Ama açık var diyelim , ETH öldü bittimi ; bitmedi güçlenerek yoluna devam etti.
hero member
Activity: 698
Merit: 506
July 02, 2017, 06:33:19 AM
nerde çokluk orda .okluk hesabı exchange lere gelmesini bekliycem, muhtemelen daha ucuz olur. Bir de ençok yatırım çeken ICO'lar hep patladı, bunun da patlama ihtimali baya yüksek. bkz: DAO, şahsen BANCOR'un da patlayacağını düşünenlerdenim.

Kısmen katılıyorum. Çok fazla yatırım aldıysa borsaya girdiğinde fiyatı icodan daha alt seviyeye inebilir 2-3 balina bozdursa yine fiyatı etkiler borsadan almak daha mantıklı.
hero member
Activity: 644
Merit: 502
July 02, 2017, 05:57:26 AM
Bu kadar kışa sürede bir coin in patladığını söylemek biraz erken gibi.
legendary
July 02, 2017, 05:56:42 AM
pos concensus un kullanilacak olmasi sanirim ilk yatirimcilari bu kadar cok cezbetti.
ico altindan almak fazlasiyla mumkun olacak gibi duruyor. pos oraniyla ilgili bir bilgi varmiydi whitepaper larda?
sr. member
Activity: 388
Merit: 288
Living the dream
July 02, 2017, 05:53:13 AM
nerde çokluk orda .okluk hesabı exchange lere gelmesini bekliycem, muhtemelen daha ucuz olur. Bir de ençok yatırım çeken ICO'lar hep patladı, bunun da patlama ihtimali baya yüksek. bkz: DAO, şahsen BANCOR'un da patlayacağını düşünenlerdenim.
legendary
July 02, 2017, 05:32:06 AM
Bancor yöneticileri ico devam ederken aç gözlülük yaptılar, ve hard cap sonrası 3 saatlik ekstra alım süresi koydular (normalde 1 saat sürecekti). Eğer böyle bir şey yapmamış olsalardı, şu anda hiç kimse zararda olmayacaktı. Sonrasında ise Sonm faciası yaşandı.

Herşeye ragmen proje iyi bir projeyse, ve ederinin üstünde para toplanmamışsa yatırımcısına kazandıracaktır mutlaka.

bu durum eth networkun yetersizliginden kaynaklandi. btc de onbinlerce islem onay almak icin bekliyorken ether networkde 1 dk. icinde onay almazsa odedigin gas price bosa gidiyor bir daha onay almiyor. 200k 300k gas odeyerek status icoya katilmaya calismistim ama odedigim gas price lar bosa gitti. ico ya da katilamadim.
bancor da da ilk saatte muazzam katilim oldu. exchangelerdeki eth ve eth networkteki tokenlerin walletler kilitlendi. bu durumda bancorun ico suresini 3saat uzatmasi mi size batti?
hero member
Activity: 756
Merit: 500
July 02, 2017, 05:20:52 AM
Çok fazla yatırım aldı. Boyle giderse 2018e kadar marketcapta ilk 5te yer alacak.
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
July 02, 2017, 04:37:50 AM
Arkadaşlar %20 bonus devam ediyormu acaba bilğisi olan varmı
Sanırım 100milyon$ çoktan devrilmiş,basılacak token adeti bellimi birim fiyat şu an için kaç sat acaba
teşekkurler
sr. member
Activity: 476
Merit: 250
July 02, 2017, 04:06:39 AM
@hiburak Bancor'a yatırım yapamayan çok kişi oldu. Network kilitlendi ve işlemler askıda kaldığı için süreyi uzattıklarını açıklamışlardı.

@_gavaraci_ BTC'yi ilgilendiren kısa vadeli gelişmeler söz konusu. Ancak Tezos için 4 aydan önce borsaya girmesini beklemiyorlar.

@aliyagiz207 Aynen paneli gerçekten kötü, daha doğrusu bir paneli yok Smiley ICO bittikten sonra umarım Wagerr gibi ya da ZRCoin gibi güzel aynı zamanda güvenli bir panele entegre edilir.
full member
Activity: 462
Merit: 100
July 01, 2017, 06:46:16 PM
Acaba borsalara girince ico fiyatının çok aşağısında alınabilecek mi? En son sonm icosuna katılmayı düşünmüştüm ama olmadı şimdi sonm un geldiği noktayı ise herkes biliyor. Böyle bir facia yaşamak istmiyorum doğrusu özellikle btc nin kısa süreli geleceği belirsizken böyle bir riske girmem ben
hero member
Activity: 1655
Merit: 600
July 01, 2017, 05:56:26 PM
Bancor yöneticileri ico devam ederken aç gözlülük yaptılar, ve hard cap sonrası 3 saatlik ekstra alım süresi koydular (normalde 1 saat sürecekti). Eğer böyle bir şey yapmamış olsalardı, şu anda hiç kimse zararda olmayacaktı. Sonrasında ise Sonm faciası yaşandı.

Herşeye ragmen proje iyi bir projeyse, ve ederinin üstünde para toplanmamışsa yatırımcısına kazandıracaktır mutlaka.

hero member
Activity: 969
Merit: 1000
July 01, 2017, 04:41:25 PM
Her zaman bir projeye ico sürecinden katılmak karlı olmayabiliyor.Yine de bu durum projenin kötü olduğunu facia ile sonuçlancağına işaret etmez.Biraz şans işi diye düşünüyorum.
anu
legendary
Activity: 1218
Merit: 1001
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
July 01, 2017, 04:36:53 PM
beklediğim kadar hızlı bir ico başlangıcı olmadı. bancor sonm facialarından sonra, herkes iyice temkinli olmaya başladı.
bancor u geçer diyorlardı. yarısına bile yaklaşamayacak gibi

Bancorla ilgili bir bilgin olmadığı için dostum böyle konusuyorsun. Biraz git araştır istersen. Bancor facia falan yaşamadı hiçbir zaman...

şu anda bancoru ico fiyatından düşük alabiliyorsun. artı daha bountyler piyasaya girmedi. en az yüzde 10 daha düşecek.
Facia değil de ne bunlar?

saçma saçma konuşuyorsunuz. facia yaşamamışmış.

Bancor ico' su sonrası Ethereum' un nasıl çakıldığının farkındasınızdır sanıyorum. ve yine sanıyorum ki bahsettiğiniz facia, buna rağmen imza kampanyası katılımcılarının 5 hafta stake karşılığı 3,5 BTC civarı ödeme alacak olmaları. Haklısınız. Bancor facia.
full member
Activity: 266
Merit: 242
July 01, 2017, 04:33:26 PM
Arkadaslar ben simdi 1 btc yolladim ve 5000+1000 olarak vermesi gerekiyor peki bunu nerede gorebiliyorum sadece tx kaydin dami yoksa ayri bir cuzdana yuklendimi ve oraya nasil bakabilirim.Tesekkurler

Aşağıdaki adresten public key inizi(tz1..... olan) girerek bakabilirsiniz.
https://check.tezos.com/

Hayırlı forumlar!
Tesekkurler onu biliyorum ama baska bir panel yokmu acaba.Mail ve sifre olusturduk ya onlari kullanarak girip icoda toplanan parayi falanda gosteren birsey yokmu.Cogu ico da bu tarz bir panel var tezos neden bunu yapmamis acaba
sr. member
Activity: 728
Merit: 263
July 01, 2017, 04:08:32 PM
beklediğim kadar hızlı bir ico başlangıcı olmadı. bancor sonm facialarından sonra, herkes iyice temkinli olmaya başladı.
bancor u geçer diyorlardı. yarısına bile yaklaşamayacak gibi

Bancorla ilgili bir bilgin olmadığı için dostum böyle konusuyorsun. Biraz git araştır istersen. Bancor facia falan yaşamadı hiçbir zaman...

şu anda bancoru ico fiyatından düşük alabiliyorsun. artı daha bountyler piyasaya girmedi. en az yüzde 10 daha düşecek.
Facia değil de ne bunlar?

saçma saçma konuşuyorsunuz. facia yaşamamışmış.
Pages:
Jump to: