Pages:
Author

Topic: Tezos Hakkında - page 6. (Read 39196 times)

hero member
Activity: 868
Merit: 500
January 05, 2018, 04:41:52 PM
Şöyle 10 dolardan giriş yapsa en geç Mart gibi. Sonra Temmuzda 50 dolarlara yurusek biz denk getirmiş olsa bir fırsatıda. Tadından yenmez olmaz olmaz demeyin ripple 3 dolar oldu!

10 dolardan hangi coin girmişki tezos girsin sırın labs 200+ para topladığı halde 1 dolardan giriş yaptı tezosun ayrıcalığı neyki. Bir tek zec girmişti benim bildiğim oda o kadar seviyeden değil. Ne kadar seviyeden girerse girsin yükselişi kısa sürede olur sadece şu gever denen adamın olayında bitiyor.

Bu kadar badireden yi başarı ile atlatırlarsa birde ortaya güzel bir şey çıkarırlarsa 10 doları fazlasıyla hak ederler.
full member
Activity: 332
Merit: 108
January 05, 2018, 03:25:24 PM
Her şey güzel gidiyor. Bakmayın siz burada imza kampanyası için spam yapanlara. Dünyadan haberleri yok, buraya attıkları postlara dönüp bakmıyorlar bile.

Benim de tahminim 10 usd den gireceği yönünde. Ama minimum 5  usdden girer. Zaten ciddi bir coinin milyar dolar capi oluyor.
hero member
Activity: 1680
Merit: 529
January 05, 2018, 12:55:30 PM
Şöyle 10 dolardan giriş yapsa en geç Mart gibi. Sonra Temmuzda 50 dolarlara yurusek biz denk getirmiş olsa bir fırsatıda. Tadından yenmez olmaz olmaz demeyin ripple 3 dolar oldu!

10 dolardan hangi coin girmişki tezos girsin sırın labs 200+ para topladığı halde 1 dolardan giriş yaptı tezosun ayrıcalığı neyki. Bir tek zec girmişti benim bildiğim oda o kadar seviyeden değil. Ne kadar seviyeden girerse girsin yükselişi kısa sürede olur sadece şu gever denen adamın olayında bitiyor.
full member
Activity: 448
Merit: 100
send and receive money instantly, w/no hidden cost
January 05, 2018, 12:15:35 PM
hero member
Activity: 700
Merit: 553
January 05, 2018, 02:52:40 AM
telefonun başında çaresiz bekliyorum bekliyorum ama çalmayacak biliyorum, diyerek fonun başında bulunan gever şerefsizine en derin ve içten saygıalrımı sunuyorum...siktir gitte şu tezosun önü açılsın artık pezevenk.
full member
Activity: 476
Merit: 102
CAT.EX Exchange
January 05, 2018, 02:39:33 AM
yasal mevzuatla edg de çok uğraşmıştı ama şuan önü açık gibi duruyor.
hukuki süreç elbet bi şekilde sonuçlanır. deve yüküyle para topladılar tutsunlar bilirkişileri avukatları nolur yani.
O deve yükü ile toplanan para fonda ve fondan para alamıyorlar sorunda o zaten para alamadığından projeyide bitemiyor, vakfın başındaki Johann Gever denilen adam, artur ve karısıyla kavgalı bu yüzden tezosun önüne taş koyuyor bu herifin fon başından gitmesi için imza kampanyası düzenlendi http://www.tezos.help/community-statement.html
bi defolsa önü açık ama işte bırakmıyor şerefsiz

Brezilya dizisi gibi tezos fonunun başındaki adamın aile hayatını takip ediyoruz. Birisi şunlara iş ayrı arkadaşlık ayrı desinde kavga bitsin.  Smiley
member
Activity: 123
Merit: 10
January 05, 2018, 02:30:41 AM
Tezos ile ilgili teknik, ticari ve kamusal gelişmeleri buradan takip edebilirsiniz.
Bu bir forum, yalan atanı da var doğru söyleyeni de.
https://forums.tezos.community/
hero member
Activity: 1680
Merit: 529
January 04, 2018, 02:19:40 PM
Tezos tam bir gölge gibi diyebiliriz ne olacağını kestirmek açıkcası güç bir durumda şu anda. Ne zaman borsaya girecek ne olacak bitecek belli değil. Şu kadardan girer bu olur demek bana göre erken daha.
sr. member
Activity: 420
Merit: 260
January 04, 2018, 02:09:30 PM
Bountysi içimde uhde kaldı bunun. Hatta bir ara nasıl yaparım da biraz edinebilirim, geliştiricilerle irtibata mı geçsem diye düşündüm. Sonra süreci izledikçe Allah korumuş beni dedim. Bakalım ileriki günlerden neler hissesttirecek.
full member
Activity: 630
Merit: 101
January 04, 2018, 09:54:17 AM
hukuki süreç elbet bi şekilde sonuçlanır. deve yüküyle para topladılar tutsunlar bilirkişileri avukatları nolur yani.
O deve yükü ile toplanan para fonda ve fondan para alamıyorlar sorunda o zaten para alamadığından projeyide bitemiyor, vakfın başındaki Johann Gever denilen adam, artur ve karısıyla kavgalı bu yüzden tezosun önüne taş koyuyor bu herifin fon başından gitmesi için imza kampanyası düzenlendi http://www.tezos.help/community-statement.html

Hocam bu nasıl iş nerdeyse 1 milyar dolar para var ortada adamların arkadaşlık ilişkileri yüzünden mi kitlendik bekliyoruz. Hadi artık güzel bir haber gelmeli.
sr. member
Activity: 602
Merit: 255
CryptoTalk.Org - Get Paid for every Post!
January 03, 2018, 09:48:15 AM
o zaman formu doldurup destek olmak lazım Smiley
full member
Activity: 266
Merit: 242
January 03, 2018, 04:11:14 AM
sr. member
Activity: 756
Merit: 290
January 02, 2018, 02:19:01 PM
sr. member
Activity: 616
Merit: 261
January 02, 2018, 08:20:18 AM
Umarım emekler ve paralar ziyan olmaz , benim de az bir miktar var ama ümidimi kestim diyebilirim. KAvgalar mahkemeler bi bitmedi. Nasıl iş çıkartacaklar onu da bilemiyorum. Doğru dürüst bir icosu bile olmadı elimizde bir pdf bekliyoruz bari tokenları verseler di.
full member
Activity: 490
Merit: 193
January 02, 2018, 08:19:22 AM
Bence küçümsemeyi tezosu şu sorunlar aşılırda sağsalim piyasaya çıkarsa 4 dolara havada gider bence zaten o zamandan bu zamana kadar btc kaça katladı, .ıkana kadar dahada yükselecektir.dolayısıyla yatırımcılarım maliyetide yükselecek ve kimsenin ucuzada satacağını düşünmüyorum ICX 3 ay bekletti nerdeyse 50x le girdi piyasaya, tezostanda böyle bişey bekliyorum
hero member
Activity: 700
Merit: 553
January 02, 2018, 08:00:42 AM
valla beklemekten kuruduk çöktük Smiley artık bi test sürüm bi haber bi mail bişey lazım, yeter entriklarından gına geldi artık, çıkacaksan çık zalımın kızı.
member
January 01, 2018, 02:23:56 PM
Ben 4 dolardan cikarsa fena cakarlar diye dusunuyorum tezosu sonra dipten gene toplarkar aciksasi 4 dolara satabilirsem hic durmam hemen satarim elimdekileri 1 btc atan adam 5000 token aldi, 20bin dolar yapar. Forumda 5 btc atanlar var bakinalari satmiyorum bile. Boyle bir firsati kimse kacirmaz su an

o 5,5 BTC atan kişi benim. satmaya da niyetim yok..
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
January 01, 2018, 02:18:08 PM
Ben 4 dolardan cikarsa fena cakarlar diye dusunuyorum tezosu sonra dipten gene toplarkar aciksasi 4 dolara satabilirsem hic durmam hemen satarim elimdekileri 1 btc atan adam 5000 token aldi, 20bin dolar yapar. Forumda 5 btc atanlar var bakinalari satmiyorum bile. Boyle bir firsati kimse kacirmaz su an
member
January 01, 2018, 01:51:35 PM
bu proje icin en kotusu ciktiktan sonra bir tarafinda hata bulunmasi olur. o kadar bekletip de hatali bir proje ile piyasaya girerlerse iste o zaman ico altinda fiyatlari gorebiliriz. aksi durumda ico seviyelerinin gorulmesinin imkansiz oldugunu dusunuyorum
Burada sizin ile hemfikirim. Piyasaya çıktığında ciddi bir açık tüm yatırımı yerle bir eder.
member
January 01, 2018, 01:41:58 PM
Benim şahsi görüşüm Tezos ico fiyatının çok altında işlem görmeye başlayacaktır.Bu tahminde bulunmamın altında iki önemli unsur bulunuyor.Birincisi ekibin yaşadığı sorunlar ve bunun biraz dışa yansımış olması ikinci ve daha önemli unsur bitcoinin aşırı derece değerlenmiş olması.

Birinci öngörüne cevap vermek gerekirse ico fiyatının altında çıkacağı ile alakalı bir paradox var. Sebebi ise eğer piyasaya çıkmış ise sorunları düzeltmiş demektir bundan sonrası ekibi aşar. piyasaya çıkması kontrolün yatırımcılara geçmesi demek.
ikinci öngörüne cevaben ise yatırımcılar zaten bitcoin'in bu süre zarfı içinde değerleneceğini zaten biliyorlardı ve bunu göz önünde bulundurarak yatırımlarını yaptılar.

Bir ekleme de ben yapayım. bir çok ciddi yatırımcı Tezos piyasaya çıksa bile satma taraftarı değil.
Satan kişiler muhtemelen küçük ve sabırsız yatırımcılar olacak. sebebi ise gayet basit. Zengin sabrettiği için zengindir..
Pages:
Jump to: