Pages:
Author

Topic: Tezos Hakkında - page 10. (Read 39196 times)

newbie
Activity: 2
Merit: 0
December 14, 2017, 04:37:44 PM
ati alan uskudar spor

5 senedir cikacak kismetse
legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
December 14, 2017, 04:24:43 PM
Ben TezOS'un beklendiği kadar değerlenmeyeceğini ve piyasada çoktan eskidiğini düşünüyorum. İnsanlar aylardır senin piyasaya çıkmanı bekliyor, o kadar çok parayla mucizeler yaratmaları gerekiyordu bana göre TezOS kriptopara tarihinin en büyük vurgunu, ekip tatil yapıyodur şu an fazla para insanı bozar arkadaşlar. Bir proje için 2 bilemedin 5 hadi sana 10 milyon dolar yeterlidir.
sr. member
Activity: 714
Merit: 316
The Experience Layer of the Decentralized Internet
December 14, 2017, 04:19:39 PM
Açılışı 10 dolar civarı yaparsa gerçekten olay olur ancak bu kadar beklentiye yine bir kriptopara piyasası klasiği çok düşük fiyattan giriş yapabilir. Ancak şöyle bir durum var ki bitcoin uçtu ve o dönem yatan paralar 3'e falan katladı. Ne olacak merakla bekliyorum.
elemanlar aldığı yatırımı en az 3x-4x yaptılar ama yatırımcılara nasıl yansıyacak merak ediyorum. usd olarak ico fiyatına bile piyasaya çıkarsa yatırımcılarına 3x-4x zarar ettirmiş olacaklar. bende açıkçası dump olur diye düşünüyorum.
sr. member
Activity: 2142
Merit: 418
December 14, 2017, 02:23:41 PM
hitbtc fiyatını baz alabilirsiniz,genelde hitbtc fiyatının yarısında veya 3 de 1 inde cıkıyor piyasaya.
1.5 usd civarında cıkacagını düşünğyorum tezosun.(1.5usd iyimser bir tahmiin hatta)
eger çıkarsa tabii ki.
full member
Activity: 350
Merit: 171
December 14, 2017, 01:45:11 PM
Merhaba arkadaşlar forumda yazılan birçok yazıyı okudum olumlu bakanlarda çok olumsuz bakanlarda ama nedense içimden bir ses tezosa yatırım yapmam gerektiğinji söylüyor fakat nerden alınır nasıl alınır hiç bilmiyorum bu konuda bilgi verebilir misiniz?

Henüz piyasaya çıkmadı ama hitbtc de  future olarak işlem görüyor. 4$ civarında şu anda.

HitBTC buna benzer ICON projesini de şuan işlem gördürtüyor. Önceleri de böyle tokenler eklenmişti ama fiyat çok yanıltıcı oluyor bilginize ...
full member
Activity: 476
Merit: 102
CAT.EX Exchange
December 14, 2017, 06:21:41 AM
Merhaba arkadaşlar forumda yazılan birçok yazıyı okudum olumlu bakanlarda çok olumsuz bakanlarda ama nedense içimden bir ses tezosa yatırım yapmam gerektiğinji söylüyor fakat nerden alınır nasıl alınır hiç bilmiyorum bu konuda bilgi verebilir misiniz?

Henüz piyasaya çıkmadı ama hitbtc de  future olarak işlem görüyor. 4$ civarında şu anda.
sr. member
Activity: 658
Merit: 255
December 14, 2017, 03:08:59 AM
Tezos'un kurucuları karı koca bunlar boşanırsa proje kötüye gidebilir ya da iş hayatları ile aile hayatı birbirine karışabilir.

Saygılar  Grin haberlere baktım bu karı koca foundation parasının kontrolünü ele geçiremediği için yetkili kişilere çekilin yoksa projeden desteği çekeriz falan demiş. Ethereum ne bu ne? Vitalik dediğiniz adam nere bunlar nere. 5 kuruş yatırmam bu adamlara
hero member
Activity: 910
Merit: 503
December 12, 2017, 06:37:11 PM
On dolar olacak, yirmi dolar olacak diyip duruyorsunuz adamlar milyar dolarlık para toplamış ama ortada hala bir şey yok gerçekten hayal gücünüzü anlamıyorum. 2-3 dolardan çıksın öpüp başınıza koyarsınız.
full member
Activity: 546
Merit: 100
December 12, 2017, 06:32:35 PM
Açılışı 10 dolar civarı yaparsa gerçekten olay olur ancak bu kadar beklentiye yine bir kriptopara piyasası klasiği çok düşük fiyattan giriş yapabilir. Ancak şöyle bir durum var ki bitcoin uçtu ve o dönem yatan paralar 3'e falan katladı. Ne olacak merakla bekliyorum.
hero member
Activity: 882
Merit: 507
December 12, 2017, 06:26:43 PM
Sağlam twitter hesaplarından birinde 2018 yılında tezos 30$ olacak diye bir öngörü vardı.

O tarz öngörüler çoğu yerde söyleniyor ama onlar sadece sallamasyon haber niteliği taşıyor tezos önce çıktığı gibi dump yer bence bu gibi coinler uzun vadeli beklenmesi lazım.
newbie
Activity: 182
December 12, 2017, 04:03:05 PM
Sağlam twitter hesaplarından birinde 2018 yılında tezos 30$ olacak diye bir öngörü vardı.
newbie
Activity: 3
December 12, 2017, 04:02:48 PM
henüz piyasaya çıkmadı hocam şu an alamazsınız. ne zaman exchange girecek o da belli değil şu aşamada.
hocam hitbtc gibi bazı sitelerde yapılıyor gibi tamda anlayamadım birde hitbtcnin iyi olmadığı gibi yorumlar okudum aslıda yabancoısıyım kripto para dünyasının araştırıyorum sürekli. önerebileceğinizi bir kripto para var mı yatırım için
full member
Activity: 420
Merit: 101
December 12, 2017, 03:40:30 PM
henüz piyasaya çıkmadı hocam şu an alamazsınız. ne zaman exchange girecek o da belli değil şu aşamada.
newbie
Activity: 3
December 12, 2017, 03:19:57 PM
sr. member
Activity: 546
Merit: 251
December 12, 2017, 07:44:34 AM
Hitbtc bir gösterge olmasada 50 BTC hacim var ve fiyatı neredeyse 4 dolar civarı .
hero member
Activity: 700
Merit: 553
December 12, 2017, 07:43:05 AM
şubat beklentisi yavaştan mart nisana kayacak gibi, ellerindeki btc kilitli olduğu için dolar bazında güzel bir seviyeden açılmasını bekliyorum.
full member
Activity: 252
Merit: 100
The future is your Genome
December 12, 2017, 06:18:58 AM
Tezoz bitcoin olarak ico fiyatından piyasaya çıksa buradaki herkes kabul eder çünkü bitcoin tezos icosundan bu yana neredeyse on katına çıktı dolar bazında kazandıracağı kesin gibi tezosun ama bu saatten sonra önemli olan bitcoin olarak projenin ne yapacağı.
sr. member
Activity: 2142
Merit: 418
December 12, 2017, 04:35:42 AM
yalnız bu hukuki sorunlar var bahanesinin sonu genelde iyi olmuyor.umarım bu sefer farklı olur. (bkz.confido)
umarım yatırımcılar en azından btc lerini geri alırlar btc zaten 7-8 kat arttı dolar bazında yine cok karlı olmuş olur ico yatırımcısı.
hiçbir ico yatırımcısının buna hayır diyecegini sanmıyorum.
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
December 12, 2017, 02:03:59 AM
Bunlar yatırılan paraları gerı dagıtsalar aynı sekılde daha makbul olacak en azından satmadık bırıktırdık kenarda derız, btc o zamandan bu zaman nerelere geldı, proje içi anlaşmazlıklar varmış ama bu kadar yatırımcıyı bekletmek olmaz artık forumca herkes yatırım yaptı bu herıflere
hero member
Activity: 980
Merit: 500
FREE $50 BONUS - STAKE - [click signature]
December 12, 2017, 01:25:51 AM
Bu proje bugünün parasiyla 1 milyar dolar para topladi, hukuki sorunlar ve ekip anlaşmazliğı gibi komik şeyler, taşşak geçiyorsunuz herhalde?

+1 diyerek yoruma devam ediyorum. o kadar şey okudum en mantıklısı bu geldi az cok bende böyle düşünüyorum yani sen 1 milyar dolar bugunun parasıyla bir bütçeye sahipsin sonra hukuki sorunlar vs takım anlaşmazlıkları ya hassiktir derler adama. ulan team'den sorun cikaran kim varsa siktir eder gönderirsin. hukuki anlaşmazlık mı oldu bi şekilde çözmen lazim ne kadar zaman oldu projenin ilerleyip kendini geliştirip borsaya girebilecegi kadar geçen süre de dingil herifler hukuki sorunlar diyip duruyor. adamlar kaçsa diyecem kaçamazlar da muhtemelen o parayı yatıranlardan sağlam balinalar da vardır kimse parayı sokaktan toplamıyor bırakmazlar diye düşünüyorum. iade kısmına gelince de böyle bir prosedür daha önce hiç görmedim min cap yapamazsam iade yapicam der proje yapar yapmaz o ayri ama tezos ta öyle bişi de yok hayvan gibi para toplamiş adamlar iade ederler mi şu günde yapmayın allah aşkına. s.ke s.ke ya projeyi yapacak borsaya cikacak yada yapacak yani başka şansları yok

hadi sıkıntılar çözüldü diyelim adamlar calişmaya başlasa bile nerden baksaniz en az bi 6-7 ayları vardır borsa için.yatırım yapmadım ama cok iyi miktarlarda yatırım yapan pek cok arkadaşim var. umarım kısa zamanda çözümlenir.
Pages:
Jump to: