Pages:
Author

Topic: TEZOS [XTZ] Fiyat Tartışma Alanı - page 31. (Read 80278 times)

legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
June 27, 2018, 03:24:03 AM
Haziran bitmeden çıkmasa bile en azından kesin çıkış tarihini bildirmeleri gerekiyor .

30 Haziran'da Betanet'in hazır olacağını biliyorum. https://mobile.twitter.com/kyabd bu adresi takip etmenizi öneriyorum. Kenan Abdullahoğlu Tezos ile ilgili güzel paylaşımlar yapıyor. Onun attığı bir Twit'i aşağıya yazıyorum. Herkes bilgilensin.

Kenan Abdullahoğlu
@kyabd
·
16 Haz
Soru geliyor, "Tezosu nereden alabiliriz" diye:
* Tezos betanet 30 haziranda başlıyor, sonrasında borsalara girer,
* Şu an hitbtc'de satılıyor, o ne o zaman derseniz IOU (I owe you), tavsiye etmem..

@SanalPara kenan bey postunu görmüş, twitterdan kahve içmeye davet ediyor. bence bu fırsatı kaçırma.
sr. member
Activity: 388
Merit: 288
Living the dream
June 27, 2018, 02:48:04 AM
bu piyasada çıkacaklarına hiç çıkmasınlar ama piyasanın sene sonu hatta 2019 da da düşmeyeceğinin garantisi var mı yok, o yüzden bir an önce çıksınlar daha iyi. Gelişmeler iyi merak etmeyin, betanet eli kulağında geliyor, nerden biliyorum zeronet te ağı kullandım, kod sugar  Grin, umarım devamı da gelir.
sr. member
Activity: 868
Merit: 250
June 27, 2018, 01:49:02 AM
Eninde sonunda ayı piyasasında çıkaracaklar ve tüm yatırımcılar mutsuz olacak . Yol haritasına hiç uymadılar tam yılan hikayesi .
hero member
Activity: 840
Merit: 532
June 26, 2018, 06:15:25 PM
TezOS çıkana kadar bir boğa sezonu başladı ve kapandı, bir ayı sezonu başladı ve sürüyor.. Bu kadar yatırım alıpta piyasanın amına koyan başka bir proje görmedim.
full member
Activity: 350
Merit: 100
Swipe
June 26, 2018, 04:57:14 PM
2 çeyrekdede başaramadılar . Başarsalar bile piyasa çok kötü . Şimdi bunlar 3. veya 4. çeyreğe atabilirler .
full member
Activity: 350
Merit: 100
Swipe
June 24, 2018, 04:39:36 PM
İkinci çeyrek bu hafta bitecek . Halen ses sokul olmasada jalen umudumu kesmedim .
sr. member
Merit: 259
Monetizing Mobile Engagement Data
June 21, 2018, 03:54:06 AM
KYC leri betanet ten önce tamamlamak lazım, coinler transfere açıldığında pump dump hareketleri fazla olur. kyc tamamlamayanlar coinleri hareket ettiremeyeceğinden bu fırsatı kaçırabilirler.

Doğru diyorsunuz hocam. Bende Kyc'yi tamamladım. Ayrıca Tezos borsalara eklendiği zamanda elinizin altında bir miktar Btc bulundurun beyler. Tezos hangi borsada listelenirse Btc'lerinizi o borsaya gönderin. Fiyat aşırı düşerse düşük fiyattan Tezos alabilirsiniz. Bu arada hocam Betanet ne zaman aktif olacak? Tam tarih belli mi?
sr. member
Activity: 756
Merit: 290
June 21, 2018, 03:46:21 AM
KYC leri betanet ten önce tamamlamak lazım, coinler transfere açıldığında pump dump hareketleri fazla olur. kyc tamamlamayanlar coinleri hareket ettiremeyeceğinden bu fırsatı kaçırabilirler.
member
Activity: 378
Merit: 11
June 21, 2018, 01:42:35 AM
Aktivasyon kodu maili banada gelmiş, girdim baktım siteye aktivasyon kodum var. Betanet ile ne alakası var bunu neden yaptılar anlamadım, gereksiz bir atraksiyon olmuş gibi
sr. member
Activity: 616
Merit: 261
June 21, 2018, 12:26:29 AM
KYC yapan arkadaşlar mailler gönderilmeye başlanmış , activation kodlarınız tezos sitesinde yayınlanmış. Bu kodları betanet te  kullanacağız sanırsam.
sr. member
Activity: 630
Merit: 252
June 21, 2018, 12:12:58 AM
Bukadar uzun surecegı bellı mıydı, bu pıyasa bu sekılde yıl surcek kadar bekletıcek bır pıyasa degıl bence, salmıyorum tezosları bekleyın demek nekadar dogru, bır yıl ınsanların parasını tutuyosun resmen ılgınc bence. Bukadar beklemeye 5 10 kat yukardan cıkmazsa zaten fıyasko.
legendary
Activity: 1288
Merit: 1068
June 20, 2018, 04:11:16 PM
betanet yaklasti artik derken hazirani da bitirdik neredeyse Smiley tezosun 1.yasini kutlarken coinleri kullanamayacaz gibi duruyor.
newbie
Activity: 14
Merit: 0
June 20, 2018, 03:06:15 PM
Tezos Aktivasyon kodlarını yayınladı yumulun siteye beyler!
https://verification.tezos.com/
legendary
Activity: 1918
Merit: 1727
Be A Hope
June 20, 2018, 06:13:27 AM
Binance'dan aşağı başlarlarsa yüzlerine tükürün. 1 milyara yakın servet verdik ellerine. Azcık paraya kıysınlarda adam akıllı reklam ve borsa faaliyeti yapsınlar.
full member
Activity: 616
Merit: 108
June 20, 2018, 05:02:24 AM
İyi bir zamanda piyasaya çıkması hem fiyat hemde ilk intiba açısından çok iyi olur. Piyasa koşulları nedeniyle borsa ile anlaştığı halde listelenme tarihini ileriye atmak isteyen bitrewards var mesela.
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
June 20, 2018, 03:37:58 AM
KYC yaptık ama tezos piyasa bu haldeyken çıksa neye yarayacak kesin ico fiyatı altında çıkar büyük dump yer üstüne bundan da zarar ederiz. Zaten bir halt beceremeyeceklerini 1 yılda kanıtladılar geldiği gibi satacağım
sr. member
Activity: 714
June 20, 2018, 03:27:37 AM
KYC olayında ciddi sıkıntılar yaşababilir. Bilgilerinizi nereye verdiğinize gerçek hesap mı yoksa çakma bir adres mi dikkat etmek lazım. Yeni arkadaşlara tavsiyem forumdan konuyu takip etmeleri ve key lerini sağa sola girmemeleri
sr. member
Merit: 259
Monetizing Mobile Engagement Data
June 19, 2018, 03:23:47 AM
Haziran bitmeden çıkmasa bile en azından kesin çıkış tarihini bildirmeleri gerekiyor .

30 Haziran'da Betanet'in hazır olacağını biliyorum. https://mobile.twitter.com/kyabd bu adresi takip etmenizi öneriyorum. Kenan Abdullahoğlu Tezos ile ilgili güzel paylaşımlar yapıyor. Onun attığı bir Twit'i aşağıya yazıyorum. Herkes bilgilensin.

Kenan Abdullahoğlu
@kyabd
·
16 Haz
Soru geliyor, "Tezosu nereden alabiliriz" diye:
* Tezos betanet 30 haziranda başlıyor, sonrasında borsalara girer,
* Şu an hitbtc'de satılıyor, o ne o zaman derseniz IOU (I owe you), tavsiye etmem..
sr. member
Activity: 644
🤖UBEX.COM 🤖
June 19, 2018, 02:57:06 AM
full member
Activity: 332
Merit: 108
June 18, 2018, 06:04:02 PM
Tezos piyasaya çıkmadan fork coini olduğunu söyleyen birşey çıktı TzLibre. Tezos için kimlik bilgileri vermek zorunda olmadıklarını ve bu nedenle fork yapacaklarını söylüyorlar. Gizlilik için ico katılımcılarını KYC yi reddetmeye çağırıyorlar.

Hızlıca baktım yanlışım olabilir.

Uzun zamandır biliniyordu Tzlibre. Tuzağa düşmeyin, uyarmak için bu mesajı yazıyorum. 2 teori var:

1. si Gevers olduğu yönünde. Bu şekilde karı kocadan para koparacağı iddia ediliyor.
2. si bu benim kendi teorim. İmzalı mesaj ve public key istiyorlar. Buradan hareketle bir brute force denemesiyle private key e ulaşabilirler.

Karanlık bir yapı oldukları çok belli. Twitter a reklam veriyorlar. Arkasından ne çıkacağını bilmiyorum.

Tezos forkları ile ilgileniyorsanız opentezos ve ntezos var. Bunun dışında bir kaç tane daha olabilir ama hatırlamıyorum.
Pages:
Jump to: