Pages:
Author

Topic: TEZOS [XTZ] Fiyat Tartışma Alanı - page 34. (Read 80278 times)

hero member
Activity: 1638
Merit: 686
June 01, 2018, 01:20:37 PM
hayata gecerse, iyi borsalara girerse ve ekip düzenli yenilikler sunarsa: elinizdeki tezoslari kaptirmayin derim ki ben satmayi düsünmüyorum...
nem'in dogumu da kolay olmamisti bundan 4-5 yil önce... ama daha 1-2 yildir iyi seviyelere geldi - hatta 1 dolari gecmisti bile...

tezos 10 dolari görmeden satmayi düsünmüyorum... ha piyasaya girer girmez 10 dolari görürse satip, diplerden tekrar almayi bekleyebilirim.
bakalim neler olacak...
full member
Activity: 406
Merit: 104
June 01, 2018, 12:24:06 PM
tezosun bir an önce hayata geçmesi gerekiyor başka yolu yok yani, çok sağlan bir proje ama kendinden yiyip bitiriyor, bana doğru gelmiyor bu tip şeyler en mantıklısı daha iyi yerlere gelmek için çalışmaları
newbie
Activity: 84
Merit: 0
June 01, 2018, 10:42:42 AM
tezos öyle kolay ölüp bitecek bir coin değil. kendisi şu ana kadar para toplayan icolar içerisinde halen ilk 10 daki yerini koruyor. yani tezos'un ne zaman işleme gireceği önemli
newbie
Activity: 140
June 01, 2018, 10:19:10 AM
Birkaç ay önce öldü bitti denilen proje ekip tarafından atılan bir maille kendine geldi anlaşılan.  Smiley
Şaka bir yana herkesin beklentisinin büyük olduğu bir coin umarım karşılığını alırız.
legendary
Activity: 1288
Merit: 1068
June 01, 2018, 08:28:59 AM
borsadaki fiyat konusunda hitbtc rol oynayacak. ne kadar hizli aksiyon alirsa iyi tepkiler alabiliriz. coin transfere acildiktan sonra hitbtcde hala cuzdan ile islem yapilamazsa fiyatlanamaz
member
Merit: 12
June 01, 2018, 07:45:31 AM
İlk çıktığında dump yiyeceği konusunda çoğumuz hem fikiriz. Hacimsiz bir borsada işlem görmeye başlarsa bu düşüş daha da fazla olacaktır.
hero member
Activity: 1288
Merit: 645
June 01, 2018, 04:34:30 AM
borsaya cıkarsa cıkacagı borsada önemli Cheesy unuttugunuz o var sanırım. ayrıca lanet olsun  bekledıgıme btc de dursaydım daha cok kaar ederdım mantıgında olanlar satacaktır. yıne aynı sekılde dolar olarak zaten kaardayım dıye cıkanlar olacaktır. sonucta cıkarsa tabı ılk zamanlar bır dusus trendı ıle cıkar gıbı.
newbie
Activity: 140
May 31, 2018, 06:42:58 PM
Kalemdar'ın yazdıklarına katılıyorum. tezos.live deki fiyatı dikkate almaya gerek yok. Borsada ilk işleme açıldığında mutlaka kar satışı gelecektir. Kısa va orta vade getirisinin iyi olacağını düşünüyorum. 
full member
Merit: 104
May 31, 2018, 06:39:15 PM
Bana kalırsa bu token iyi yerlere gelebilir ben girmedim ama girenler baya övüyor fakat,  bu kadar çok insanları bekletmeleri tam anlamıyla saçmalık,  güven kaybediyorlar insanlardan
sr. member
Activity: 728
Merit: 263
May 31, 2018, 06:15:26 PM
Hayaller paris, gerçekler bitlis. 3 dolarlar almış başını gitmiş ama o rakamları bence şu şartlar altında göremeyiz arkadaşlar http://tezos.live/ burda su an 1.15 olarak görünüyor adet fiyatı

link vermişsin de 10saniye açıp bakmamışsın bu neymiş diye.

verdiğin tarih 7 temmuz 2017. yukarıdaki arkadaşın dediği gibi, yanlış da olsa bir ico hesabı yapmaya çalışmışlar.
newbie
Activity: 94
May 31, 2018, 05:34:53 PM
bu tezos işini de anlamadık gitti. çok büyük ico olduğu söylendi bir türlü büyük borsalarda işleme açılamadı. Sec sorun çıkarıyor vs den tutunda birçok şey söylendi
member
Activity: 283
Merit: 10
May 31, 2018, 03:38:40 AM
borsaya düşsede artık öğrensek neyin ne olduğunu iyice bunaldım tezosu beklemekten açıkçası tabi fiyat açısındanda tatmin etsin Cheesy

uzun zaman oldu tabikide insanlar artık bunalıyor. borsalar girmesi lazım bir an önce. açıkçası ben bu projeden çok umutluydum ama mahkemeler vs insanların baya keyfini kaçırdı.
sr. member
Activity: 602
Merit: 255
CryptoTalk.Org - Get Paid for every Post!
May 31, 2018, 03:14:40 AM
borsaya düşsede artık öğrensek neyin ne olduğunu iyice bunaldım tezosu beklemekten açıkçası tabi fiyat açısındanda tatmin etsin Cheesy
legendary
Activity: 1918
Merit: 1727
Be A Hope
May 31, 2018, 03:10:19 AM
Hype, reklam, heyecan kesinlikle en önemli faktörlerde tabiki. Bu yüzden yazdığım fiyatlar ekibin doğru çalışmasına bağlı tamamen. Ama ONT'in 6 dolar, Eos'un 12 dolar olduğu piyasa şartlarında bu fiyatlar iyi bir çalışmayla mümkün.

Yakın gelecek için yazdığım tahminde ileride yaşanacak olumlu gelişmeler ve parlak tokenlar çıktığında görebileceğiz. İnşallah...

Bu arada ekleme yapayım: Tezos vakfı, kendi zincirlerindeki Tokenlara 50 milyon dolarlık destek fonu ayırmıştı. Buda vizyonu ortaya koyuyor. Kendi zincirine sahip çıkan Coinleri üzmeyelim arkadaşlar Smiley
sr. member
Activity: 616
Merit: 261
May 31, 2018, 02:53:56 AM
Hayaller paris, gerçekler bitlis. 3 dolarlar almış başını gitmiş ama o rakamları bence şu şartlar altında göremeyiz arkadaşlar http://tezos.live/ burda su an 1.15 olarak görünüyor adet fiyatı

Cancağazım, bilmeden konuşuyorsun. Oradaki fiyat toplam yatırım bölü toplam adet. Yani gönderilen coinlerin değerini bölüyor. 700m / 600k ile o rakam çıkıyor. Yani şuanda ico açık olsa bu fiyattan alırdınız diyor. Anladın mı? O fiyat bile ne kadar yüksek görüyorsun.
Şuanda borsalarda gördüğünüz fiyatların hiç biri gerçek değil. Hem nasıl olabilir ki? Sonuçta ticareti yapılamıyor. Kim ne kadara satıyorsa o zaman belirlenir.

Kafanıza göre milletin şevkini kırmaya çalışıyorsunuz.

Bunu yapan çete sadece Tezosu dip fiyatlardan toplamak isteyen ve ico'da yatırım yapamayanlar  Smiley

Tezos'un en dip fiyatı 4 dolar.
Ortalama 6 dolar.
Max 15 dolar.
Kısa gelecekte 50 dolar.
(Analizlerim sonucu çıkardığım tahminler.)

Ne güzel şeyler söylüyorsun. 4-6$ arasında olabilir çok muhtemel ama piyasaya nasıl gireceklerine ve ilk dönem yaptıkları gibi bir hype bakar. 50$ ise marketin durumuna ve ilerki gelişmelere baktığımda koin adedini de göz önüne bulundurduğumda kısa gelecekte pek mümkün görmüyorum.
full member
Activity: 332
Merit: 108
May 31, 2018, 02:33:50 AM

Cancağazım, bilmeden konuşuyorsun. Oradaki fiyat toplam yatırım bölü toplam adet. Yani gönderilen coinlerin değerini bölüyor. 700m / 600k ile o rakam çıkıyor. Yani şuanda ico açık olsa bu fiyattan alırdınız diyor. Anladın mı? O fiyat bile ne kadar yüksek görüyorsun.
Şuanda borsalarda gördüğünüz fiyatların hiç biri gerçek değil. Hem nasıl olabilir ki? Sonuçta ticareti yapılamıyor. Kim ne kadara satıyorsa o zaman belirlenir.

Bunu yapan çete sadece Tezosu dip fiyatlardan toplamak isteyen ve ico'da yatırım yapamayanlar  Smiley

Ne uğraşıyorsun ki şu beyni olmayıp post kasmaya çalışanlarla? Tekrar geri dönüp bakmayacak bile buraya.
legendary
Activity: 1918
Merit: 1727
Be A Hope
May 31, 2018, 02:30:27 AM

Tezos'un en dip fiyatı 4 dolar.
Ortalama 6 dolar.
Max 15 dolar.
Kısa gelecekte 50 dolar.
(Analizlerim sonucu çıkardığım tahminler.)
member
Activity: 378
Merit: 11
May 31, 2018, 02:25:10 AM
sr. member
Activity: 728
Merit: 263
May 31, 2018, 02:23:29 AM
ben varlığını bile unuttum bayadır ama borsaya girdiği gün 3$ olsa bile beklemeden elimden çıkaracağım açıkçası

hocam eğer ciddiysen şu anda borsaya girmeden elindekilere 3 dolardan talibim.

beklenti büyük tezosda. eos un bile 20 dolarları deneyip 10 dolarlarda gezindiği markette, ortam şartları biraz iyi olduğunda tezosu 7 dolardan aşağı borsadan alamazsın ve eğer takım roadmap i tam anlamıyla uygularsa ve şu saçma sapan davalar düşerse; 2 sene içinde tezos fiyat tahminim 50 dolar.
sr. member
Activity: 630
Merit: 251
🤖UBEX.COM 🤖
May 31, 2018, 02:11:52 AM
ben varlığını bile unuttum bayadır ama borsaya girdiği gün 3$ olsa bile beklemeden elimden çıkaracağım açıkçası
Pages:
Jump to: