Pages:
Author

Topic: The Economist kapağında neden 2018 yılı var? - page 2. (Read 639 times)

member
Activity: 196
Merit: 10
Bence iki olasılıkta değil 1-2 yıla piyasanın oturacağını düşündükleri için 2018 dediler  Smiley
member
Activity: 98
Merit: 21
Basit bir dergi mi?
sr. member
Activity: 518
Merit: 251
Ya alt tarafı basit bir dergi neden bu kadar çok abartıldı bilmiyorum ama 2017'nin Aralık ayında balinalar bunu çok iyi kullandı ve en tepeden bitcoinleri okutmaya başladılar.. Bunun böyle olacağı belliydi fakat biz açgözlülüğümüze gittik neyse holda devam.
full member
Activity: 546
Merit: 100
2018 her şeyin olacağı bir yıl gibi görünüyor. dibi de görecek yeni zirvesini de görecek bence. deneme tahtası gibi bir yıl olacak resmen. hakkımızda hayırlısı olsun.
newbie
Activity: 126
Merit: 0
Bence fazla da abartmanın alemi yok
Sonuçta tesadüf de olabilir
full member
Activity: 252
Benim fikrime göre ikisi de olmayacak. Yani aslında şöyle iki ihtimal de hareketleri bakımından gerçekleşebilir ama değer olarak bu seviyeler olmaz. 100 dolara düşmez veya 100.000 dolara çıkmaz diye düşünüyorum
hero member
Activity: 1064
Merit: 522
Proof-of-Stake Blockchain Network
Ben ilerleyen yıllarda kapakta kripto paralar hakkında bir unsurun olabileceğini düşünüyorum.2017 yılından itibaren kripto paralar tüm dünyada bir fenomen haline gelmeye başladı.Bundan dolayı kripto paralar hakkında bir kapak hiç şaşırtıcı olmaz.
newbie
Activity: 98
Bence 2018 olmasının en önemli nedenlerinden biri bitcoinin kendini ispatlayacağı olmasıdır
jr. member
Activity: 322
Merit: 2
GÜZEL BİR TEORİ AMA BİTCOİN İLE İLGİLİ OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜYORUM. DAHA ÇOK AMERİKA AÇISINDAN NEYİ İFADE ETTİĞİNİ DÜŞÜNMEK GEREKİR Kİ BU ARALAR AMERİKA DA BİR BAKAN DEĞİŞİMİ YAŞANIYOR.
full member
Activity: 406
Merit: 121
Dergi kapağı rastgele yapılmıyor. Herkes farklı anlamlar çıkarabilir. Sonuç olarak parayı yönetenler önümüzdeki 1 yıl içinde olacakları kapakta anlatmaya çalışmışlar. Her sene yaptıkları şey bu.
member
Activity: 546
şimdiki zamanı yaşadığımızdan, geçmişi de az çok bildiğimizden dolayı geleceğe atılan fikirler, söylemler hep bizi merak ettirmiştir. çoğu kişi boş konuşmalar yapar gelecek hakkında. 2018 kapağına bakan çoğu kişide ne olduğunu anlamaz, emoji dili çok yeni son derece saçma. 100 bin kelimelik dilinizde hazine var nasıl yapacaksın. her biri için 1 emojimi. nasıl arayayacaksın onları da telden gireceksin. bu kadar fazla emoji ile değil daha sadece birkaç bin tane mesela. tehlikeli, düşünmeyi engelleyen.
legendary
Activity: 2632
Merit: 1333
İnsanoğlu gizemli sembollere, herşeye bir anlam yüklemeye bayılıyor malesef. Ben o kapaktan ne anladığımı yazayım:
1) The Economist gibi konusunda uzman bir derginin paranın globalleşeceği ile ilgili bir öngörüsü bu, 2018 ise düz hesap 30 yıl sonra olabilir diye düşündükleri için. Bu yuvarlak rakamı nedense herkes görmezden geliyor, adam senin benim yapacağımız bir şekilde düz hesap 30 yıl sonra demiş işte, 2019 dese ve bir şeyler olsa o zaman bir anlam ifade eder.
2) Bir de şu meşhur bitcoine benzediği söylenen coin çizimi var, ya bir Allahın kulu da demiyor ki, acaba dergi kendince öyle bir çizim yapmış ve bitcoinin o her yerde gördüğümüz coin şeklini ortaya çıkartanlar bu kapak ve çizimden etkilenmiş, ilham almış olamaz mı diye?
newbie
Bence bu yılın ikinci yarısı tekrar yükselme başlatacak bu sene hem düşüşü hem de zirveyi göreceğiz gibi geliyor
member
Activity: 322
Merit: 12
Ben 2. Secenegin gerceklesmesini istiyorum acikcasi. Piyasa yukselsin bitcoin daha cok yukselsin. Burdan para kazanma hayali kuran insanlarda kazansin.
newbie
İllaki bir büyük sonuca bağlamak yanlış ama başlayacaksak da bu bitcoinin bitişi olmamalı bence
member
Activity: 224
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
hocam iyi takip ediyorsun başlıkların falan hoş ancak olasılıkların saçmalığı sabah sabah neşelendirdi beni. Allah da sizi güldürsün
sr. member
Activity: 617
Merit: 250
Economist’in kapağına özel bir anlam yüklemeye çalışmak doğru değil bence. Öyle olsa bile muhtemelen ilk seçeneği daha anlamlı buluyorum çünkü kripto paralar için henüz yolun başındayız, diye düşünüyorum.
full member
Activity: 420
işin sonucuna baktığımız zaman her ikisi de bu piyasayı takip edenlerin işine yarayacak gibi görünse de ilk seçenekte çok canlar yanabilir. biz ikinci seçenekten yana olalım
member
Activity: 364
Merit: 20
Umarim 2. Olasilik gerceklesir ama bu ortaliktaki yasaklamalar ve olumsuz haberlerle oldukca zor gorunuyor. Piyasa zorlu bir donem geciriyor. Bu donemi atlatmasiyla birlikte guzel grafikler gorecegiz.
member
Activity: 574
Merit: 14
bazen kanallarda izleriz genelde aynı kişiler benzer açıklamalarda bulunur. bunların inancı şöyle, parayı yönetenler bunlar. tamami ile haksız değiller. sizin birkaç trilyon dolarınız olsa dünya görüşünüz ne ise onu yaymaya çalışabilirsiniz ve genelde başarılı olursunuz. economist kapağında 2018 yılı olması şaşırtıcı değil. şaşırtıcı ve dikkat çekici olan emojiler ile belki binlerce absürt fikirleri aşılamalarıdır.
Pages:
Jump to: