Pages:
Author

Topic: The Economist kapağında neden 2018 yılı var? - page 4. (Read 639 times)

full member
Activity: 546
Merit: 100
The Economist önemli bir yayın olabilir, sadece bundaki kapağa bakarak bu tarz bir yorum getirmek eksik kalır daha araştıracağımız bir çok kaynak olmalı. Ayrıca piyasadaki dalgalanmanın daha uzunca bir süre devam edeceği kanısındayım.
full member
Activity: 318
Merit: 100
Bu kapak tam bir muamma, Bitcoin'in ve kriptoların parlamasıyla birlikte 2017 yılı boyunca konuşuldu, herkesin bir yorumu var kendine göre, The Economist dergisi 1988 yılı 9 Ocak tarihli sayısı “get ready for a world currency” diyor. Kendi adıma 2. olasılığı tercih ederim açıkçası Smiley
full member
Activity: 1176
Merit: 159
full member
Activity: 742
Merit: 112
Youtube'da ekonomist kapağı hakkında kim ne diyor biraz araştırma yaptım. Abdullah Çiftçi diye aratın bir, iki tane videosunu göreceksiniz. Sanki beyaz tv de olan yayını daha detaylı gibi. habertürk ve bazı farklı kanallarda uzun uzun ekonomist 2018 kapağını yorumluyor. anka kuşu emojisini anlattığını hiç hatırlamıyorum. emojileri anlamak gerçekten zor. yan yana, alt alta, kaçıncı sırada olduğuna göre farklı anlamlar ortaya atıyorlar.
member
Activity: 98
Merit: 21
Arkadaşlar merhaba,

Bu kapağı çok konuştuk ama sizce neden 2018 yılını işaret etmişler? Benim aklıma gelenler şu şekilde;

1. Olasılık

Bitcoin simgesi olduğu söylenen anka kuşu efsaneye göre öldükten sonra küllerinden yeniden dirilir. Kapaktaki Anka kuşu + 2018 yılı = Bu sene BTC 100 Usd olacak ve sene sonu yeniden hiç olmadığı kadar yükselecek.

2. Olasılık

Kapak üzerinde 2018 yılını işaret etmişler çünkü BTC bu sene 100.000 USD olacak ve artık hiç dump yemeyecek.

Sizce?
Pages:
Jump to: